Prvorodičky srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2273
28.1.13 19:46

Holky a jak vám spí v noci? My vstáváme co 2 hoďky a to skoro na minutu přesně, malá ma v sobě snad švýcarské hodinky… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
28.1.13 19:54

Hančí to si taky někdy říkám :-D Ale malý usíná kolem desáté a pak se budí v jednu, to každou noc a pak sem tam ve čtyři sem tam až v šest. Zatím spal celou noc jen asi 3krát za celou tu dobu, ale musím říct, že jsem byla jak pytlem praštěná, asi jak je člověk zvyklý stávat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
28.1.13 20:01

Tak my vstáváme většinou jen jednou. A párkrát se nám povedlo spinkat celou noc. Docela obdivuju že to zvládáš po dvou hoďkách vstávat, malé takhle vstával když byl nemoc něj a já byla jak chodící mrtvola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
28.1.13 20:06

Ahojky holky, tak ja mam doma taky poradne hlasityho lva, naucil se novy zvuky tak tady vriska, pisti a huci, vzdycky kdyz je pod hrazdickou. Ale sousedy to ocividne nechava v klidu, asi lepsi jak plac :-) Pretaci se na boky, zuby mu jeste nelezou, ale narodil se o sedm tydnu driv, jinak by to byla Panna v zari :-) V noci spi bez buzeni, uz zhruba od rijna usina kolem devate a budi se v sedm(dneska treba usnul uz o pul osme, takze rano me ceka vstavani asi uz v pet). To je pak akcni a hraje si sam, takze se stihnu nasnidat a treba i vysprchovat nebo uklidit, manzela mam doma, takze ho jednim okem hlida :-) Pak zas na hodku usne a potom uz se nam rozjede denni rezim. Kojeni po dvou hodinach, hodka spanku v kocarku, pak nekdy dve hodky jeste doma a vecer kasicka a do postele :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
28.1.13 20:09

Mě taky spala pěkně, ale na začátku prosince zlom a hotovo. Už nevím, co s tím. Naštěstí je malá tak hodná, že jednou za čas vstává jen co 3 hoďky a to se vyspím i já :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
28.1.13 20:35

Ale uteklo to pekne rychle, ja obcas koukam na prvni fotky. Jakej to byl malej uzlicek, obcas rozlepil ocicka… no za chvilku uz nam budou behat po venku a zfoukavat prvni svicku :-)
Na porod asi jen tak nezapomenu, ale nijak ve zlym. Jen to mam spojeny s tema zacatkama, kdy bylo mimco v inkubatoru a ja u nej tyden plakala nez jsem si ho poprve podrzela v naruci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
28.1.13 20:40

@Kaculatko jj, utíká to bleskurychle. Až je mi to trochu líto :-) Ale zase se teším na další novou věc, co se naučí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
28.1.13 21:23

Ahojky, máme skoro půlročního lvíčka-zoubků má už 8, prořezávat se začaly už v 2,5 měs. takže jsme od porodu zatím nenaspali víc jak 3 hod v kuse-poslední dobou se v noci budí co 2 hod, ale jsem na to už tak nějak zvyklá, že mi to vlastně ani nevadí :) Na bříško se zatím nepřetáčí, občas se přetočí max na bok a to kolikrát stejně ještě blbě-zakloní hlavu :roll: ale hrozně ho zajímá všechno zkoumat-otvírá skříně, šahá na kliky, ovladač od tv a mobil sou teď nej hračky :lol: taky ho hrozně baví koukat do mikrovlnky, když se něco vaří a nebo mi kouká do notebooku a má z toho záchvaty smíchu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
29.1.13 08:34

Ahojky! Náš lvíček se taky pořád budi po 2-3 hodínách. Já si teda nemůžu vůbec zvyknout, jsem z toho už dost vyčerpaná. Zoubky mu zatím ještě nerostou. Přetáčí se jen na oba boky. Začala jste některá už dávat příkrmy. Pořád kojím, ale mudr nám řekla už ve 4.m.,abychom už začaly dávat kaši a od 5.m. dáváme zeleninu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
29.1.13 08:51

My dáváme zeleninu místo poledního mlíka od ukonč.4.měs. a večer kaši… Jinak malá je co se týče spaní super. Od narození se budí max. 1×. Teď se to ustálilo na budíček cca v 6:30, a pak ještě po mlíku usne tak do 8:30…Takže mám alespoň čas se oblíknout a najíst:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
29.1.13 08:54

Ahoj, tak moje lvice v noci krasne spi. Usina do cca deseti a spi do pul osme rano.Na krmeni se budime v pul dvanacte a v pul ctvrte, ona i behem krmeni spi. Otacime se na brisko uz pres mesic a plazime se (pozpatku).Zuby se prorezavaji ale venku neni ani jeden.
Porod pochopitelne nikdy nezapomenu ze dvou duvodu, prinesl mi to nejdulezitejsi co mam a druhy duvod je ze se neuveritelne zkomplikoval.
Zatim jenom kojime ale o vikendu planuji zacit s prikrmy.
Jinak uz jsem treti tyden v praci a s malou je doma tatinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
29.1.13 09:15

Jak vám spinkají přes den? Mě po dvou hodinách a to jen pul hodiny :zed: Včera rekord, po obědě spal 1,5 h :jazyk: Já už po pul hodině seděla v kuchyni oblečená, že půjdeme ven :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
29.1.13 09:23

Ahojky, tak naše Klárka spinká taky po půl hodinkách. Takže když jsme celý den doma, tak za celý den spí 1,5 hodinky. Když jsme venku a mrzne až praští, tak spí i 2,5 hodinky v kuse, ale pak už celý zbytek dne nespí… Ale jakmile je venku na nulou, tak spí i v kočárku půl hoďky…
Ty noci vám závidím. Ale já pořád věřím, že se to zase zlepší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
29.1.13 09:28

Já jsem si vždy myslela, že mi v noci nespí kvůli tomu, že má hlad, tak jsem si říkala, že s tím kojením seknu. Ale pak jsem četla tento článek http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
29.1.13 09:44
@Zuza30 píše:
Jak vám spinkají přes den? Mě po dvou hodinách a to jen pul hodiny :zed: Včera rekord, po obědě spal 1,5 h :jazyk: Já už po pul hodině seděla v kuchyni oblečená, že půjdeme ven :mrgreen:

Klarka ma rezim rano se nakoji, pak si hodinku hraje a pak hodinku spi a pak se krmi, hraje si a spi. V kocarku spi celou prochazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí