Prvorodičky srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10129
31.1.13 21:46

Tak mi zatím jenom kojíme. Malá je děsná nimra, takže to je o nervy. Kojíme z lahvičky. Já odstříkávám, Klárka odmítá pít z prsu už od 1,5 měsíce, po tom co při každém kojení měla záchvat bolení bříška. A hurá dnes nám vyrostl první zub.
No a to je moje kráčmerka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
31.1.13 21:49

Kraaaasnaaaa, jak vidim, hned se nam tady sesly dve Klarky :-)
Ja prevazne jeste taky kojim. A proto nemuzu mapou naucit na lahev, at si po jidle cucne aspon vody ci cajiku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
31.1.13 21:53

Ono se to nakonec hodí. Jsem od 14.1. zpět v práci a kdyby neuměla pít z lahve byl by to problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
31.1.13 22:00

@remzii303 Kamaradcin syn mel s tim taky problemy, ze se hodne kroutil a tlacil… a doktorka ji rekla, at mu dava caj. Nevim co si o tom myslet, podle me by kojenymu diteti melo stacit mliko, ale pomohlo jim to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
31.1.13 22:08

takhle to začíná

Taky se už plazíme směrem vpřed (do teď jsme jen couvali) a krámujeme mámě věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
1.2.13 12:18

Honzík se dneska poprvé překulil na bříško :dance: A jinak malému dávám čaj už od 2 měsíce, protože moc přibýval na váze, takže jsem ho tím šidila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
1.2.13 12:40

@remzii303 parááááda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
1.2.13 14:45

@Hančíí teď to začne, teda pokud to nebyla jen náhoda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
1.2.13 20:07

@remzii303 to určitě nebude. A teď to opravdu začne. U nás to bylo tak, že se po položení na záda okamžitě přetočila na břicho, tam ji to za chvíli přestalo bavit, začla brečet, tak jsem ji otočila na záda a malá frk zase na břicho a jekot :-) A tak dokolečka dokola jsme celé dny jen otáčeli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
2.2.13 12:26

@Hančíí takže denní kolotoč a to v pravém slova smyslu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
5.2.13 11:04

Hezký den, chtěla jsem se zeptat, jestli některá z vás nechodí nebo nemá v plánu chodit na plavání s miminkama??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
5.2.13 11:19

@remzii303 chodíme, už máme za sebou vaničky a teď chodíme do bazénku. Začaly jsme chodit v necelých 3 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
5.2.13 11:22

@Hančíí no protože malý se koupe ve vaně s vodou tak okolo 39°C když má studenější tak klepe „zubama“ ;) takže nevím nevím co mi řekne na studenou vodu v bazéně :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
5.2.13 11:28

Uvidíš, třeba mu to nebude vadit. A zkus ho doma trošku otužovat. My jsme to tak dělaly v těch vaničkách. Zkus mu dát pokaždé o trošičku studěnější vodu a uvidíš, že si zvykne. My jsme třeba v těch vaničkách u dna pouštěli sprchu se studenou vodou a jezdili z teplé vody do studené. Ale to doma v miminkovské vaničce nemůžeš, tak zkus ochlazovat.
My sice už chodíme do bazénku, ale do speciálního, kde je voda teplá, cca 31 st.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
5.2.13 12:15

@Hančíí No Jenin se čabrá ve velké vaně už od druhého měsíce, jelikož se nám do malé vaničky už nevlezl :twisted:,tak zkusíme teda ochlazovat, snad mu ty zuby nevypadnou jak bude cvakat :lol: :lol: Ale našla jsem taky bazének pro miminka ale tam mají teplou a hlavně slanou vodu, neštípe to do očí?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí