Poradna duly
Jana Čurdová
@pája1981 píše:
No, já chodím spávat tak kolem půlnoci nejdřív, občas i ve 2. Prostě jsem typická sovaa manžel je skřivan, takže u nás je sranda. Já ožívám a on už se chystá na kutě
Tak to máte dobrý:-)
Teď mě tak napadlo, jak se vyrovnávate s přestavou porodu? Já si to zatím nedokážu představit.
to já taky ne ale sme s přítelem dohodnuti že tam semnou bude a aaž půjde na porord tak půjde pryč
Bealy: já se snazim to brat tak, ze to bude proste jeden blbej den ![]()
Snazim se vsugerovat si, ze pro mimi to bude horsi a bolestivejsi cesta, nez pro me. Ja vim, ze to musi nekdy skoncit, ale co prcci? Ti nevi co se deje. Tak to maji hosi. Horsi ale bude tento pocit si vsugerovat, prave v ten den D ![]()
Příspěvek upraven 23.03.12 v 12:10
@BealyAM píše:
Teď mě tak napadlo, jak se vyrovnávate s přestavou porodu? Já si to zatím nedokážu představit.
Tak právě jsem dočetla článek, co posílala jitam. A musím přiznat, že jako orgasmus si porod teda určitě nepředstavuju
Asi se spíš bojím, protože nevím, co mě čeká. Ale asi bude hodně záležet na PA a dr., jestli budou příjemní a tak. Ale rozhodně se teda netěším, až na to miminko ![]()
já teda taky nějak o tom zatím nepřemýšlela.. jen přítel říkal,že tam bude se mnou.. tak uvidíme, jak bude statečnej pak.. teď když viděl miminko, jak kope a hýbe se.. tak je děsně přecitlivělej a nervozní…
Pája:
me ten clanek taky pripada ujetej, ale kamoska mi rikala, ze se u druheho porodu usmivala a dr. z ni nechapali. Pry se nesoustredila na sebe, ale na prcka. No nejspis se to jen tak nekomu nepodari hehe
Ja jak se znam tak budu ku*wovat a hystercit od zacatku do konce. A premyslim o tom, ze uz ve dverich zacnu hlasit at mi daji cokoliv proti bolesit
Jsem takovy posranek hehe
@lucka83 píše:
to já taky ne ale sme s přítelem dohodnuti že tam semnou bude a aaž půjde na porord tak půjde pryč
Luci jen at to vidi co udelal az do konce, aspon si pak bude miminka vic vazit, kdyz uvidi tu bolest. Leda ze by jsi ho tam nechtela ty, to je pak jiná.
@jitam píše:
Pája:me ten clanek taky pripada ujetej, ale kamoska mi rikala, ze se u druheho porodu usmivala a dr. z ni nechapali. Pry se nesoustredila na sebe, ale na prcka. No nejspis se to jen tak nekomu nepodari hehe
Ja jak se znam tak budu ku*wovat a hystercit od zacatku do konce. A premyslim o tom, ze uz ve dverich zacnu hlasit at mi daji cokoliv proti bolesitJsem takovy posranek hehe
Naprosto souhlasím.
Manžel mi říkal, že tam bude se mnou, že mě aspoň podpoří, když už mi nemůže pomoct, ale nejsem si jistá, jestli na něj nebudu v tu chvíli hnusná…
@jitam píše:
Luci jen at to vidi co udelal az do konce, aspon si pak bude miminka vic vazit, kdyz uvidi tu bolest. Leda ze by jsi ho tam nechtela ty, to je pak jiná.
Holky a nečetly jste tady diskuzi o přítomnosti chlapa u porodu? Normálně tam holky psaly, že někteří chlapi to pak nerozdejchali a pak s nimi měly takový komplikovaný vztah, než z chlapa vylezlo, proč je takový divný. Ale samo byli i chlapi, kteří pak byli v poho. Tak já doufám, že máme šikulky chlapi, že to s náma zvládnou ![]()
no právě mladejs e toho taky bojí že by pak semnou nechtěl spát,navíc viděl porod na videu švagrový a to mu stačilo
@pája1981 píše:
Holky a nečetly jste tady diskuzi o přítomnosti chlapa u porodu? Normálně tam holky psaly, že někteří chlapi to pak nerozdejchali a pak s nimi měly takový komplikovaný vztah, než z chlapa vylezlo, proč je takový divný. Ale samo byli i chlapi, kteří pak byli v poho. Tak já doufám, že máme šikulky chlapi, že to s náma zvládnou
lepsi je mozna, at se rozhodne sam… ja teda mojeho vubec nemusela premlouvat, prisel s tim sam.
Holky ale ted uz vazne miziiim z netu, slunicko vola. paaa
@lucka83 píše:
no právě mladejs e toho taky bojí že by pak semnou nechtěl spát,navíc viděl porod na videu švagrový a to mu stačilo
To je pak lepší, jak jsi psala, že až to začne, tak že odejde.