Poradna duly
Jana Čurdová
My sme to rekli az v lednu,pritelova mamka mela narozky a tak sem koupila male boticky a dala do tasticky a dala k narozkam a do toho papirek cap prileti 24. Srpna a takhle sme to rekli.
holky prosím nevíte, jak je to s propustkami pro přítele,kdyby tam šel se mnou? jestli by propustku dostal nebo ne?
já ho hlavně potřebuji,aby mě tam odvezl.. jsem totiž zjistila,že nějak nesnesu hromadnou dopravu.. a ted bych to měla přes celé město..
Ještě,že jezdím do práce vlakem…
Elisko taky te vitam.
Kdyz uz tu mate takove tema, tak my jsme se s manzelem snazili o mimiska a po roce jsem sla na pravidelnou kontrolu na gyndu a tam mi Dr. sdelil, ze mam zmeny na cipku a chce to operovat. Tak operace probehla a po te jsme musela rok cekat, protoze mi doporucil injekce proti rakovine delozniho cipku. Takze to uz jsme druhym rokem. Pak po operaci se nam nedarilo a tak jsem se objednala znovu na operaci, na odstraneni srustu na cipku. Mesic predtim jsem otehotnela, ale po 6 tydnech to skoncilo. Tak jsme zase cekali 10 mesicu a ted v lednu jsem uz mela papir na spermiogram. Jenze v prosinci se nahodou zniceho nic zadarilo a neverili jsme vlastnim ocim.
Takze ja cekam na mimiska uz 4 roky
Kolem me taky same potraty a snazeni. Jen jedna kamoska mela mimco hned.
Tak na propustku si myslim ze ma narok ale musi se zeptat v praci.
jap14 píše:
holky prosím nevíte, jak je to s propustkami pro přítele,kdyby tam šel se mnou? jestli by propustku dostal nebo ne?
já ho hlavně potřebuji,aby mě tam odvezl.. jsem totiž zjistila,že nějak nesnesu hromadnou dopravu.. a ted bych to měla přes celé město..Ještě,že jezdím do práce vlakem…
já si taky myslím že jo…normálně mu ji tam orazítkují.
Jap14 gratluji k dobrým výsledkům genetiky! V kolikátém týdnu jsi? Mě brali genetiku + tripple ve 13+0 a to jsem byla i na NT screeningu a vše OK. Ted mě další velký UTZ čeká až ve 20. týdnu, jinak na každé prohlídce mám malý TZ a z něj fotečku:)
Za plínky je to opravdu super cena!!! Ale stejně si netroufnu to koupit ![]()
já jsem oznamovala,že jsem těhotná 2.2 mamce a pak tátovi 4.2. na narozeniny,že bude děda…
no a tohle jsem měla přichystané k vánocum.. že jsem přítelovi dala flašku na zlepšení nálady, pak těhu test a pak dostal bodyčko a ponožky pro mimčo. vymyšleno dobře, jen nás ten prcek předběhl..
jen ten efekt to nemělo, jelikož jsme už věděli,že jsem těhotná.. ale i tak jsme ještě pod stromečkem udělali testík:-D a pro něj to byl nejlepší dárek dupačky a ponožky..
Tak ja plinek uz mam nakoupenych dost ale vel 3-6 mam jen 3baliky,tak jeste ze dva aspon dokoupim.
eliskaj píše:
Jap14 gratluji k dobrým výsledkům genetiky! V kolikátém týdnu jsi? Mě brali genetiku + tripple ve 13+0 a to jsem byla i na NT screeningu a vše OK. Ted mě další velký UTZ čeká až ve 20. týdnu, jinak na každé prohlídce mám malý TZ a z něj fotečku:)
Za plínky je to opravdu super cena!!! Ale stejně si netroufnu to koupit
a byla jsem v 16+1..
já jsem se to taky netroufla koupit.. to kupuje mamča.. ona je prdlá, já ji to 2.2. oznámila a už asi 8.2., mi kupovala plínky, protože je měli v nějak dobré akci.. což vubec nevadí,že jsou 8-12 kg, prý to dostane k Vánocum pod stromečkem..
já skoro nic nemám, ale mamka a všichni u nas sílí ve velkém.. a hlavně babička a deda, ty ted koukají na sama doma.. a pořád mi říkají a víš, že je koupací kbelík, a víš jak máš držet miminko a půjdeš na předporodní kurzy a tak:-D
lucka83 píše:
Tak ja plinek uz mam nakoupenych dost ale vel 3-6 mam jen 3baliky,tak jeste ze dva aspon dokoupim.
já ani nevím kolik si mám koupit plínek v té nejmenší velikosti. nějaké ted dostanu od kamarádky,že ji malá z toho hrozně rychle vyrostla. takže nemám vůbec tušení kolik jich mám koupit.. uvidím, jak bude malej velkej..
Já těch nejmenších plínek koupím jen dvě balení, jsem naštěstí plně pojízdná, takže naložím prcka a není problém sjet pro další když dojdou. Jinak od zkušených maminek vím, že se stejně vyplatí alespon na doma používat klasické látkové pleny - hlavně kvůli kyčličkám, takže budu volit variantu 50:50. Na doma klasiku hadrové na vyprání, vycházky, lékařy, návštěvy atd budu volit jednorázové ![]()
Maly mimina pocuraji a pokadi 6-8 plinek na den,takze to bal 108 plinek neni ani na 14 dni,takze aspon 3-4 baliky a pak uz vetsi 4-9 kg a tech mam dostatek.
eliskaj píše:
Já těch nejmenších plínek koupím jen dvě balení, jsem naštěstí plně pojízdná, takže naložím prcka a není problém sjet pro další když dojdou. Jinak od zkušených maminek vím, že se stejně vyplatí alespon na doma používat klasické látkové pleny - hlavně kvůli kyčličkám, takže budu volit variantu 50:50. Na doma klasiku hadrové na vyprání, vycházky, lékařy, návštěvy atd budu volit jednorázové
já se taky právě rozhoduji, jestli hlavně na začátku trochu nezapojit i látkovky.. ještě jsem se moc nerozmyslela,takže toho tolik ani nechci kupovat..
Pce píše:jap14 píše:já si taky myslím že jo…normálně mu ji tam orazítkují.
já ho hlavně potřebuji,aby mě tam odvezl.. jsem totiž zjistila,že nějak nesnesu hromadnou dopravu.. a ted bych to měla přes celé město..Ještě,že jezdím do práce vlakem…
jj.. já si taky myslím,že by to mohlo projít.. uvidíme, ale já mám právě gynekologa až v Pardubičkách.. a určitě ten autobus nebude hezky vonět a bude přetopenej…
Já teda plínky zatím nenakupuju, si říkám, že takových akcí do srpna ještě bude ![]()
Já jsem měla pro manžela na vánoce fotečky z UTZ. Sice už asi 14 dní věděl, že čekáme mimi, ale stejně byl celý bez sebe, když viděl mimíska. A pak jsem mu říkala, ať je naskenuje i pro babi a dědy. Ale to máte vidět, holky. Manžel má fotečky v obálce, poctivě si tam přidává nové úlovky, ale jak je má někomu ukázat, to úplně sleduje, jestli mu je někdo nějak moc neomakává
![]()