Prvorodičky srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46226
13.3.12 15:42

Taky chceme zaridit az se vezmeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
13.3.12 16:09

Akrim, já jsem 17+1, je to ve 4 měsíci normální, že se cítíš, jakobys těhotná nebyla. Já mám akorát ten těhotenský výtok. Ještě týden a jsme v pátem měsíci:-). Mně akorát trápí pěkná rýma a kašel:-(((. A řeknu Vám, že kašli se braňte, jak můžete, protože když zakašlu, tak cítím děložní vazy, nic příjemného.Dneska jsem si volala na výsledky krevních testů a moči ze 16 týdne a vše je v pořádku, tak jsem moc ráda. Za 14dní mám velký UZ, už se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
13.3.12 16:17

Jo a ten pas je super věc a máme možnost se zaregistrovat již jako těhotné. Paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
13.3.12 16:36

Ahoj holky :) Já jsem na tom stejně Akrim.. kromě trošku narostlého bříška nemám žádné příznaky. A o chutích zatím taky nevím…a jsem zvědavá, jestli, když příjdou, je vůbec poznám, protože jsem se jídlu odjakživa nebránila ;)hihi
Ale tak jsem ráda, že mě žádné nevolnosti ani nic podobnýho nepříjemnýho nepotkalo :palec: Dneska se jdeme s přítelem kouknout po postýlkách…máme už sice vyhlídnutou na netu, ale chci si ji i „ochmatat“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
13.3.12 16:54

Tak jsem se zaregistrovala na ten pas. :) Celé jsem si to projela a vypadá to parádně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
13.3.12 18:39

Ahoj holky, já jsem dnes 18+1, ale zatím žádné pohyby.Už se těším, až to bude poprvé. :dance: Jinak vám závidím, že nemáte žádné bříško, já už dost dlouho neobléknu nic jiného než těhu kalhoty a mám břicho jak balón. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
13.3.12 19:18

Tak to ja porad nosim normalni rifle :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5343
13.3.12 19:52

Já taky nosím normální rifle. Hodně jsem zhubla, takže je v poho oblíknu.
Dneska jsem akorát 20tt a konečně mi vykouklo bříško :dance:
Holky, já vám tak závidím, že si můžete dát sladké. Já ho tak zbožňuju, ale mimísek je jiného názoru :twisted:

Holky, vím, že většina z vás už má kočárek koupený nebo vybraný, ale neznáte někoho, kdo by měl kočárek značky Leviroo? Jestli s ním je spokojený? Nám se líbí teď ten nový model Exklusiv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
13.3.12 20:01

Taky sem chtela tenhle kocarek ale nakonec sem si koupila u nas ve meste od Vydeka,me se libil ten cerny,recenze na letosni leviroo sem nenasla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5343
13.3.12 20:20

Já právě taky ne. Jenom na starý model, ale ten má moc široká kolečka.
Taky se mi moc líbí černý s bílými květy, ale říkám si, jestli se malé v černé v létě neupeče. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5645
14.3.12 12:36

Ahoj budoucí maminky, ráda bych se přidala k vám do diskuse. dnes jsem 16+1, čekáme dle prvních odhadů holčičku, jsem doma na nemocenské kvůli nízko položené placentě. Rodit se chystám v porodnici Příbram. Pohyby ještě žádné necítím, až jsem z toho nervózní, jestli je vše OK, ale jsem taky prvorodička, tak je ještě brzy si říkám.Jinak mám za sebou tripple test + NT screening v I. trimestru a vše OK. Už kupujete výbavičku? Já jen koukám na netu, kočárek mám vybraný, ale koupeného opravdu ani „ň“!. jak jste na to vy? a co jména? Máte?
Zdraví Vás Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
14.3.12 12:42

Ahoj Elisko vitej,ja sem 16+5,rodit budu ve Znojme,co se tyce vybavicky tak uz mam skoro vse,dokupuju jen kosmetiku,kocarek uz mam koupeny a schovany,cekame chlapecka a bude se jmenovat Marecek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
14.3.12 12:43
eliskaj píše:
Ahoj budoucí maminky, ráda bych se přidala k vám do diskuse. dnes jsem 16+1, čekáme dle prvních odhadů holčičku, jsem doma na nemocenské kvůli nízko položené placentě. Rodit se chystám v porodnici Příbram. Pohyby ještě žádné necítím, až jsem z toho nervózní, jestli je vše OK, ale jsem taky prvorodička, tak je ještě brzy si říkám.Jinak mám za sebou tripple test + NT screening v I. trimestru a vše OK. Už kupujete výbavičku? Já jen koukám na netu, kočárek mám vybraný, ale koupeného opravdu ani „ň“!. jak jste na to vy? a co jména? Máte?
Zdraví Vás Eliška

Ahoj, tak já první pořádné pohyby až včera, takže času ještě máš…a s výbavičkou si nelam hlavu, já čekám na 3D UTZ na který jdu v pondělí a začnu až po něm. Teď mám jen pár kousků bodýček, dvoje rifličky z bazárku a deku do autosedačky. Až mi na 3D řeknou že je vše v pořádku tak objednám postýlku…chůvičky…monitor dechu…prostě začnu něco pořizovat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5645
14.3.12 13:01

Já si říkám, že přijdou až kolem 19. týdne jako u prvorodičky. Jinak já taky pořád čekám na další a další vyšetření,co kdyby náhodou. Pověry říkají, že by se nemělo nic do toho 24. týdne, tak asi čekám i na to:) Každopádně kočárek do domu stejně nepustím! Já mám výbavičku celou vyhlídlou jen teoreticky na internetu, nejspíš vše pořídím v Malvíku, porovonávala jsem i s jinými obchody atd atd a tohle mi zatím sedí nejvíc. Ale jak se znám, tak se tam pojedu kouknout a 3/4 z toho změním, protože „in natura“ to bude vypadat jinak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5343
14.3.12 13:04

Ahoj Eliško,
já jsem dnes 20+1 a pohyby cítím teprve od minulého týdne, takže máš ještě čas.
My jdeme na 3D UTZ příští týden v úterý, pak teprve začneme s nákupy. Mám doma jen pár věciček od švagrové (abych pravdu řekla, ani nevím pořádně co, protože se s manželem hrozně bojíme, jestli bude vše OK a nechceme to zakřiknout) a ty vytáhnu až příští týden. Zatím spíš koukáme na internetu a po obchodech, ať víme, kolik si máme nachystat penízek. A navíc, mně připadá srpen až za dlouho, tak si říkám, že máme ještě spoustu času. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí