Poradna duly
Jana Čurdová
Akrim, já jsem 17+1, je to ve 4 měsíci normální, že se cítíš, jakobys těhotná nebyla. Já mám akorát ten těhotenský výtok. Ještě týden a jsme v pátem měsíci:-). Mně akorát trápí pěkná rýma a kašel:-(((. A řeknu Vám, že kašli se braňte, jak můžete, protože když zakašlu, tak cítím děložní vazy, nic příjemného.Dneska jsem si volala na výsledky krevních testů a moči ze 16 týdne a vše je v pořádku, tak jsem moc ráda. Za 14dní mám velký UZ, už se těším.
Jo a ten pas je super věc a máme možnost se zaregistrovat již jako těhotné. Paráda.
Ahoj holky
Já jsem na tom stejně Akrim.. kromě trošku narostlého bříška nemám žádné příznaky. A o chutích zatím taky nevím…a jsem zvědavá, jestli, když příjdou, je vůbec poznám, protože jsem se jídlu odjakživa nebránila
hihi
Ale tak jsem ráda, že mě žádné nevolnosti ani nic podobnýho nepříjemnýho nepotkalo
Dneska se jdeme s přítelem kouknout po postýlkách…máme už sice vyhlídnutou na netu, ale chci si ji i „ochmatat“ ![]()
Tak jsem se zaregistrovala na ten pas.
Celé jsem si to projela a vypadá to parádně. ![]()
Ahoj holky, já jsem dnes 18+1, ale zatím žádné pohyby.Už se těším, až to bude poprvé.
Jinak vám závidím, že nemáte žádné bříško, já už dost dlouho neobléknu nic jiného než těhu kalhoty a mám břicho jak balón. ![]()
Já taky nosím normální rifle. Hodně jsem zhubla, takže je v poho oblíknu.
Dneska jsem akorát 20tt a konečně mi vykouklo bříško ![]()
Holky, já vám tak závidím, že si můžete dát sladké. Já ho tak zbožňuju, ale mimísek je jiného názoru ![]()
Holky, vím, že většina z vás už má kočárek koupený nebo vybraný, ale neznáte někoho, kdo by měl kočárek značky Leviroo? Jestli s ním je spokojený? Nám se líbí teď ten nový model Exklusiv.
Taky sem chtela tenhle kocarek ale nakonec sem si koupila u nas ve meste od Vydeka,me se libil ten cerny,recenze na letosni leviroo sem nenasla.
Já právě taky ne. Jenom na starý model, ale ten má moc široká kolečka.
Taky se mi moc líbí černý s bílými květy, ale říkám si, jestli se malé v černé v létě neupeče. ![]()
Ahoj budoucí maminky, ráda bych se přidala k vám do diskuse. dnes jsem 16+1, čekáme dle prvních odhadů holčičku, jsem doma na nemocenské kvůli nízko položené placentě. Rodit se chystám v porodnici Příbram. Pohyby ještě žádné necítím, až jsem z toho nervózní, jestli je vše OK, ale jsem taky prvorodička, tak je ještě brzy si říkám.Jinak mám za sebou tripple test + NT screening v I. trimestru a vše OK. Už kupujete výbavičku? Já jen koukám na netu, kočárek mám vybraný, ale koupeného opravdu ani „ň“!. jak jste na to vy? a co jména? Máte?
Zdraví Vás Eliška
Ahoj Elisko vitej,ja sem 16+5,rodit budu ve Znojme,co se tyce vybavicky tak uz mam skoro vse,dokupuju jen kosmetiku,kocarek uz mam koupeny a schovany,cekame chlapecka a bude se jmenovat Marecek.
eliskaj píše:
Ahoj budoucí maminky, ráda bych se přidala k vám do diskuse. dnes jsem 16+1, čekáme dle prvních odhadů holčičku, jsem doma na nemocenské kvůli nízko položené placentě. Rodit se chystám v porodnici Příbram. Pohyby ještě žádné necítím, až jsem z toho nervózní, jestli je vše OK, ale jsem taky prvorodička, tak je ještě brzy si říkám.Jinak mám za sebou tripple test + NT screening v I. trimestru a vše OK. Už kupujete výbavičku? Já jen koukám na netu, kočárek mám vybraný, ale koupeného opravdu ani „ň“!. jak jste na to vy? a co jména? Máte?
Zdraví Vás Eliška
Ahoj, tak já první pořádné pohyby až včera, takže času ještě máš…a s výbavičkou si nelam hlavu, já čekám na 3D UTZ na který jdu v pondělí a začnu až po něm. Teď mám jen pár kousků bodýček, dvoje rifličky z bazárku a deku do autosedačky. Až mi na 3D řeknou že je vše v pořádku tak objednám postýlku…chůvičky…monitor dechu…prostě začnu něco pořizovat. ![]()
Já si říkám, že přijdou až kolem 19. týdne jako u prvorodičky. Jinak já taky pořád čekám na další a další vyšetření,co kdyby náhodou. Pověry říkají, že by se nemělo nic do toho 24. týdne, tak asi čekám i na to:) Každopádně kočárek do domu stejně nepustím! Já mám výbavičku celou vyhlídlou jen teoreticky na internetu, nejspíš vše pořídím v Malvíku, porovonávala jsem i s jinými obchody atd atd a tohle mi zatím sedí nejvíc. Ale jak se znám, tak se tam pojedu kouknout a 3/4 z toho změním, protože „in natura“ to bude vypadat jinak ![]()
Ahoj Eliško,
já jsem dnes 20+1 a pohyby cítím teprve od minulého týdne, takže máš ještě čas.
My jdeme na 3D UTZ příští týden v úterý, pak teprve začneme s nákupy. Mám doma jen pár věciček od švagrové (abych pravdu řekla, ani nevím pořádně co, protože se s manželem hrozně bojíme, jestli bude vše OK a nechceme to zakřiknout) a ty vytáhnu až příští týden. Zatím spíš koukáme na internetu a po obchodech, ať víme, kolik si máme nachystat penízek. A navíc, mně připadá srpen až za dlouho, tak si říkám, že máme ještě spoustu času. ![]()