Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsem si dnes byla osahat ten kočárek co jsem si vybrala…to Peg Perego, přítel ještě zvažoval to Jané…ale Perego to vyhrálo, takže budem drandit přesně s tímhle http://www.delfinek.mimishop.cz/detail.php?…
Zdar holky, já jsem dnes byla na tom veletrhu PRODÍTĚ, dozvěděla jsem se tam zajímavé věci, koupila jsem si tam předplatné Maminky na rok za 263 Kč včetně dárku v hodnotě 250Kč (Bioderma), moc krásnou rychlozavinovačku a moc krásný fusáček do sedačky, jinak jsem se rozhlížela po kočárkách a to mě hodně zklamalo - do oka mi nepadl ani jeden kočárek - vystavovalo tam asi tak 6 firem, design nic moc a účelnost velmi slabá - hlavně co se koleček týká:-(. Jinak tam bylo spoustu levnějších věcí. Bylo tam teda šílených lidí a už cítím, jak mě bolí v krku, tak snad z toho nic nebude.
Janulen a neptala ses, kdy ta maminka chodí? mám ji předplacenou od dubna. A za stejnou cenu, ale bez dárku.
Lucinko, vidíš, na to jsem se nezeptala - ale myslím, že v první půlce měsíce.
Holky predplatne maminky chodi ke konci mesice,jeste loni sem ji mela predplacenou ale ted si ji kupuji,vychazi to ke konci mesice.
Tak holky nakonec dnes jedem pro postylku, jedna po přítelovi tady sice je,ale řekla jsem si, žese stejně budou hodit obě, jedna může být v patře v pokojíčku a druhou si dám dolů do kuchyně, abych měla prcka kam odložit. Jen ještě nevím, kam dám tu hezčí a kam tu starší ![]()
LucinkaS píše:
Tak holky nakonec dnes jedem pro postylku, jedna po přítelovi tady sice je,ale řekla jsem si, žese stejně budou hodit obě, jedna může být v patře v pokojíčku a druhou si dám dolů do kuchyně, abych měla prcka kam odložit. Jen ještě nevím, kam dám tu hezčí a kam tu starší
já budu mít taky dvě..jedna klasická dřevěná bude v ložnici a pak budu mít ještě cestovní dole v kuchyni
Já počítám taky se dvěma postýlkama, ale vybranou nemám ještě ani jednu
Luci, díky za info k Mamince.
Janulen nemas zac,ja budu mit jen jednu postylku a k tomu budu mit chuvicku a bude to.
Akrim84 píše:
tak s oblecenim na malou jsem se jeste pomuchlala a ulozila do tasek, no a planuju, ze tak v kvetnu to vsechno vyperu, vyzehlim a bude to nachystanoUz se nemuzu dockat
Akrim, tak to tichá závist. Já oblečení nechám až tak na květen. Tenhle měsíc to vidím tak na postýlku…
Akrim84 píše:
Ahojky, planujete nektera krest?
Ahoj. ![]()
Já ho mám určitě v plánu. ![]()
je, super, aspon nejsem sama
Nevim jak tebe, ale nas ceka pred krestem „posezeni“ s fararem, vubec netusim o cem se tam budeme bavit… Nevis o tom neco?
Ahoj holky, možná mám blbou otázku ale řídíte se nějak striktně tím co jíst a co ne? Včera jsem měla hermelín, protože jsem to už prostě nevydžela… A taky by se prý neměly jíst pomazánky které obsahují majonézu a ty taky miluju. No a potom mám výčitky svědomí ![]()
kdyz jsem se ptala doktora na nivu, tak pra kdyz na ni mam chut, tak si ji mam dat
Jinak kupovany pomazanky s majonezou bych asi vynechala, ale v doma delanych nevidim problem ![]()