Prvorodičky srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pce
13873
10.3.12 14:36

Tak jsem si dnes byla osahat ten kočárek co jsem si vybrala…to Peg Perego, přítel ještě zvažoval to Jané…ale Perego to vyhrálo, takže budem drandit přesně s tímhle http://www.delfinek.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
10.3.12 16:53

Zdar holky, já jsem dnes byla na tom veletrhu PRODÍTĚ, dozvěděla jsem se tam zajímavé věci, koupila jsem si tam předplatné Maminky na rok za 263 Kč včetně dárku v hodnotě 250Kč (Bioderma), moc krásnou rychlozavinovačku a moc krásný fusáček do sedačky, jinak jsem se rozhlížela po kočárkách a to mě hodně zklamalo - do oka mi nepadl ani jeden kočárek - vystavovalo tam asi tak 6 firem, design nic moc a účelnost velmi slabá - hlavně co se koleček týká:-(. Jinak tam bylo spoustu levnějších věcí. Bylo tam teda šílených lidí a už cítím, jak mě bolí v krku, tak snad z toho nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
10.3.12 17:25

Janulen a neptala ses, kdy ta maminka chodí? mám ji předplacenou od dubna. A za stejnou cenu, ale bez dárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
11.3.12 11:55

Lucinko, vidíš, na to jsem se nezeptala - ale myslím, že v první půlce měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
11.3.12 12:00

Holky predplatne maminky chodi ke konci mesice,jeste loni sem ji mela predplacenou ale ted si ji kupuji,vychazi to ke konci mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
11.3.12 12:37

Tak holky nakonec dnes jedem pro postylku, jedna po přítelovi tady sice je,ale řekla jsem si, žese stejně budou hodit obě, jedna může být v patře v pokojíčku a druhou si dám dolů do kuchyně, abych měla prcka kam odložit. Jen ještě nevím, kam dám tu hezčí a kam tu starší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
11.3.12 13:12
LucinkaS píše:
Tak holky nakonec dnes jedem pro postylku, jedna po přítelovi tady sice je,ale řekla jsem si, žese stejně budou hodit obě, jedna může být v patře v pokojíčku a druhou si dám dolů do kuchyně, abych měla prcka kam odložit. Jen ještě nevím, kam dám tu hezčí a kam tu starší :)

já budu mít taky dvě..jedna klasická dřevěná bude v ložnici a pak budu mít ještě cestovní dole v kuchyni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
11.3.12 13:33

Já počítám taky se dvěma postýlkama, ale vybranou nemám ještě ani jednu :) Luci, díky za info k Mamince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
11.3.12 13:43

Janulen nemas zac,ja budu mit jen jednu postylku a k tomu budu mit chuvicku a bude to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
12.3.12 08:11
Akrim84 píše:
tak s oblecenim na malou jsem se jeste pomuchlala a ulozila do tasek, no a planuju, ze tak v kvetnu to vsechno vyperu, vyzehlim a bude to nachystano :) Uz se nemuzu dockat :)

Akrim, tak to tichá závist. Já oblečení nechám až tak na květen. Tenhle měsíc to vidím tak na postýlku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
12.3.12 14:33

Ahojky, planujete nektera krest?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
12.3.12 14:49
Akrim84 píše:
Ahojky, planujete nektera krest?

Ahoj. :mavam:
Já ho mám určitě v plánu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
12.3.12 15:06

je, super, aspon nejsem sama :) Nevim jak tebe, ale nas ceka pred krestem „posezeni“ s fararem, vubec netusim o cem se tam budeme bavit… Nevis o tom neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aluming
12.3.12 15:29

Ahoj holky, možná mám blbou otázku ale řídíte se nějak striktně tím co jíst a co ne? Včera jsem měla hermelín, protože jsem to už prostě nevydžela… A taky by se prý neměly jíst pomazánky které obsahují majonézu a ty taky miluju. No a potom mám výčitky svědomí :(

• Citovat
  • Upravit
2549
12.3.12 15:55

kdyz jsem se ptala doktora na nivu, tak pra kdyz na ni mam chut, tak si ji mam dat :D Jinak kupovany pomazanky s majonezou bych asi vynechala, ale v doma delanych nevidim problem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí