Poradna duly
Jana Čurdová
jitam píše:Nettinka píše:jeeee to ani ja jsem netusila, ze jsi z Olomouce
Ahoj holkyPáni, to koukám, kolik jste si pořídily nových a hezkých věcí, kočárky i sedačka super
Mám šílený nutkání už taky začít nakupovat, ale musím dodržet dohodu, a počkat až jak budeme znát pohlaví. Na kontrolu jdu teda až ke konci měsíce, ale doufám, že prcek tentokrát nebude stávkovat a ukáže se v celé své kráse
Jsem ani nevěděla, že tady jsou olomoučačky - Pájo vítej
Holky, asi začnu chodit na gravidjógu.. Co vy, nepřemýšlely jste o tom?ja na jogu asi ne, ale spis budu chodit na plavani pro tehu az bude teplo a slunicko… pridas se? jo a taky budu chodit na cokoladovy dorticky do cukrarny az prestanu chodit do prace a budu si uzivat volna
Jasný, že bych se přidala, to by bylo bezva
Já už chtěla začít teď chodit s kámoškou na krytej bazén, ale jak jsem ještě v práci, tak jsem ráda, že dojdu domů a odpočívám
… ale tak snad už to nebude dlouho trvat.
janulen píše:
Holky a dneska jsem byla zase v obchodě, jsem z těch Vašich přichystaných výbaviček trochu nervozní, že já pořád nic nemám a koupila jsem ty nejmenší ponožky, dupačky a pyžamko jaké tam měli
- tak strašně už bych potřebovala vědět to pohlaví, držím se neutrálních barev, ještě musím necelé 3 týdny vydržet do dalšího UZ
No tak holky, ja bych rekla, ze uz mam z obleceni snad vsechno
a vedsinu pekne ruzoveho, ted kdyz mi na UTZ reknou, ze to bude kluk, tak se asi po… nu coz, aspon dalsi duvod k nakupovani ![]()
Jardinero, slovo jistota jsem nepoužila asi přesně, vím, jaká rizika mohou nastat nejen po amniocentéze. Mně bude letos 33 a říkám si, na co jsem tak dlouho čekala. Ale zanechme špatných myšlenek, jedna moje kamoška mi říká: Už si to těhotenství začni pořádně užívat, uteče Ti to jak voda! Takže si to pojďme užívat ![]()
Akrim84 píše:
No tak holky, ja bych rekla, ze uz mam z obleceni snad vsechnoa vedsinu pekne ruzoveho, ted kdyz mi na UTZ reknou, ze to bude kluk, tak se asi po… nu coz, aspon dalsi duvod k nakupovani
ja se koukala na ten cinsky kalendar pohlavi dle poceti a vysel nam kluk… manzel jak to zjistil tak s holkou ani nepocita… ![]()
jak to vychaaziii vam? http://www.pohlaviditete.cz/…lavi-ditete/
![]()
jitam píše:
mě vyšla holka tak uvidím jesli mi ji mudr za cca týden potvrdí na 3D utz
janulen píše:
Jardinero, slovo jistota jsem nepoužila asi přesně, vím, jaká rizika mohou nastat nejen po amniocentéze. Mně bude letos 33 a říkám si, na co jsem tak dlouho čekala. Ale zanechme špatných myšlenek, jedna moje kamoška mi říká: Už si to těhotenství začni pořádně užívat, uteče Ti to jak voda! Takže si to pojďme užívat
Janulen, kamoška má určitě recht
Já si začínám užívat paradoxně teď… v práci jsem to oznámila minulý týden (do té doby věděl jen šéf a 1 kolega), dnes vyšlo info prvnímu klientovi a dalším to řeknu příští týden. A mezitím dávám práci mladším kolegům, včera a dnes se doma vysloveně flákám a čučim na mimi weby na věci, diskuse, ještě potřebuji něco dodělat pracovního, ale odkládám to co hodinu! ![]()
Nakoupila jsem si před časem nějaké věci na sebe, tak snad do nich brzy dopupíkovatím, zatím vypadám jen poněkud přejedeně ![]()
jitam píše:
Modrý čtvereček - tak to by se s tím pindíkem z obrazovky z minulého týdne i shodovalo ![]()
Holky, já mám růžový čtvereček
, tak jsem zvědavá na 27.3., jestli bude růžový čtvereček na UZ potvrzen
. Stejně to záleží na těch našich chlapech, jestli nám tam dali to X nebo Y
. Pak existují výpočty pohlaví dle krve obou partnerů - kdo má v době početí mladší krev (mění se po 7 letech data narození), dle toho s mladší krví má být pohlaví, to my máme tak neurčitě, protože buď jsem otěhotněla na manželovy narozeniny nebo těsně před tím ![]()
Akrim, Ty máš dle UZ mít holčičku a růžový čtvereček Ti to potvrzuje, tak to bude pravda. Že bych tomu růžovému čtverečku začala věřit? ![]()
holky mě to háže růžový čtvereček a podle UZ čekáme chlapečka ![]()
no tak jako doktorka rikala, ze tam nic navic nevidi, ale co kdyby… Ja jsem mela tuseni, ze to bude holcicka, ctverecek ukazuje na holcicku, ale ted mam zase tuseni ze se spletli
tak uvidime…