Prvorodičky srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1345
8.3.12 17:02
jitam píše:
Nettinka píše:
Ahoj holky :) Páni, to koukám, kolik jste si pořídily nových a hezkých věcí, kočárky i sedačka super :palec: Mám šílený nutkání už taky začít nakupovat, ale musím dodržet dohodu, a počkat až jak budeme znát pohlaví. Na kontrolu jdu teda až ke konci měsíce, ale doufám, že prcek tentokrát nebude stávkovat a ukáže se v celé své kráse ;)
Jsem ani nevěděla, že tady jsou olomoučačky - Pájo vítej :mavam:
Holky, asi začnu chodit na gravidjógu.. Co vy, nepřemýšlely jste o tom?
jeeee to ani ja jsem netusila, ze jsi z Olomouce :mrgreen: ja na jogu asi ne, ale spis budu chodit na plavani pro tehu az bude teplo a slunicko… pridas se? jo a taky budu chodit na cokoladovy dorticky do cukrarny az prestanu chodit do prace a budu si uzivat volna ;)

Jasný, že bych se přidala, to by bylo bezva ;) Já už chtěla začít teď chodit s kámoškou na krytej bazén, ale jak jsem ještě v práci, tak jsem ráda, že dojdu domů a odpočívám :) … ale tak snad už to nebude dlouho trvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
8.3.12 17:05
janulen píše:
Holky a dneska jsem byla zase v obchodě, jsem z těch Vašich přichystaných výbaviček trochu nervozní :) , že já pořád nic nemám a koupila jsem ty nejmenší ponožky, dupačky a pyžamko jaké tam měli :) - tak strašně už bych potřebovala vědět to pohlaví, držím se neutrálních barev, ještě musím necelé 3 týdny vydržet do dalšího UZ :)
:)Janulen, úplně tě chápu, bo jsem na tom stejně! :lol: Taky na mimi ještě nic nemám a musím si počkat tak ten měsíc na pohlaví. Tož se držme, uteče to ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
8.3.12 17:20

No tak holky, ja bych rekla, ze uz mam z obleceni snad vsechno :) a vedsinu pekne ruzoveho, ted kdyz mi na UTZ reknou, ze to bude kluk, tak se asi po… nu coz, aspon dalsi duvod k nakupovani :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
8.3.12 17:23

:mrgreen: tak tomu říkám optimismus Akrim :lol: hihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
8.3.12 17:29

Jardinero, slovo jistota jsem nepoužila asi přesně, vím, jaká rizika mohou nastat nejen po amniocentéze. Mně bude letos 33 a říkám si, na co jsem tak dlouho čekala. Ale zanechme špatných myšlenek, jedna moje kamoška mi říká: Už si to těhotenství začni pořádně užívat, uteče Ti to jak voda! Takže si to pojďme užívat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
8.3.12 17:30
Akrim84 píše:
No tak holky, ja bych rekla, ze uz mam z obleceni snad vsechno :) a vedsinu pekne ruzoveho, ted kdyz mi na UTZ reknou, ze to bude kluk, tak se asi po… nu coz, aspon dalsi duvod k nakupovani :D

ja se koukala na ten cinsky kalendar pohlavi dle poceti a vysel nam kluk… manzel jak to zjistil tak s holkou ani nepocita… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
8.3.12 17:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
8.3.12 17:35
jitam píše:
jak to vychaaziii vam? http://www.pohlaviditete.cz/…lavi-ditete/ :dance:

mě vyšla holka tak uvidím jesli mi ji mudr za cca týden potvrdí na 3D utz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2493
8.3.12 17:37
janulen píše:
Jardinero, slovo jistota jsem nepoužila asi přesně, vím, jaká rizika mohou nastat nejen po amniocentéze. Mně bude letos 33 a říkám si, na co jsem tak dlouho čekala. Ale zanechme špatných myšlenek, jedna moje kamoška mi říká: Už si to těhotenství začni pořádně užívat, uteče Ti to jak voda! Takže si to pojďme užívat :D

Janulen, kamoška má určitě recht :-) Já si začínám užívat paradoxně teď… v práci jsem to oznámila minulý týden (do té doby věděl jen šéf a 1 kolega), dnes vyšlo info prvnímu klientovi a dalším to řeknu příští týden. A mezitím dávám práci mladším kolegům, včera a dnes se doma vysloveně flákám a čučim na mimi weby na věci, diskuse, ještě potřebuji něco dodělat pracovního, ale odkládám to co hodinu! :roll:
Nakoupila jsem si před časem nějaké věci na sebe, tak snad do nich brzy dopupíkovatím, zatím vypadám jen poněkud přejedeně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2493
8.3.12 17:43
jitam píše:
jak to vychaaziii vam? http://www.pohlaviditete.cz/…lavi-ditete/ :dance:

Modrý čtvereček - tak to by se s tím pindíkem z obrazovky z minulého týdne i shodovalo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
8.3.12 17:44

Holky, tak ja mam podle toho cinskeho kalendare holku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
8.3.12 18:01

Holky, já mám růžový čtvereček :), tak jsem zvědavá na 27.3., jestli bude růžový čtvereček na UZ potvrzen :D . Stejně to záleží na těch našich chlapech, jestli nám tam dali to X nebo Y :-). Pak existují výpočty pohlaví dle krve obou partnerů - kdo má v době početí mladší krev (mění se po 7 letech data narození), dle toho s mladší krví má být pohlaví, to my máme tak neurčitě, protože buď jsem otěhotněla na manželovy narozeniny nebo těsně před tím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
8.3.12 18:04

Akrim, Ty máš dle UZ mít holčičku a růžový čtvereček Ti to potvrzuje, tak to bude pravda. Že bych tomu růžovému čtverečku začala věřit? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
8.3.12 18:09

holky mě to háže růžový čtvereček a podle UZ čekáme chlapečka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
8.3.12 18:21

no tak jako doktorka rikala, ze tam nic navic nevidi, ale co kdyby… Ja jsem mela tuseni, ze to bude holcicka, ctverecek ukazuje na holcicku, ale ted mam zase tuseni ze se spletli :) tak uvidime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí