Prvorodičky srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46226
7.3.12 11:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
7.3.12 11:33

Holky prikladam seznam, co mam od kamaradky. Hrozne se mi libi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
7.3.12 11:39

to je teda pěknej seznam,já si teda taky pišu ale zatim mám sepsané pouze oblečení,dál to ještě nemám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
7.3.12 16:34

Holky, děkuju, Vy jste šikulky!!! Já si to pěkně vytisknu a pojedu podle seznamu, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
7.3.12 16:37

Ahoj holky :) Páni, to koukám, kolik jste si pořídily nových a hezkých věcí, kočárky i sedačka super :palec: Mám šílený nutkání už taky začít nakupovat, ale musím dodržet dohodu, a počkat až jak budeme znát pohlaví. Na kontrolu jdu teda až ke konci měsíce, ale doufám, že prcek tentokrát nebude stávkovat a ukáže se v celé své kráse ;)
Jsem ani nevěděla, že tady jsou olomoučačky - Pájo vítej :mavam:
Holky, asi začnu chodit na gravidjógu.. Co vy, nepřemýšlely jste o tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
7.3.12 17:24

Gravidjóga mi mohla bý super. Holky, pokud některá plánujete jet teď na ten veletrh PRODÍTĚ do Brna, přes net je registrace, díky které je pak levnější vstupné (o trochu, ale přece)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
7.3.12 18:04

nettinko, jestli máš možnost gravidjógy, tak ji určitě zkus, taky jsem o ní přemýšlela, ale nemám ji nikde blízko. Jinak seznamy jsem si taky vytiskla a jen doufám, že daleka nedosáhnu té částky, která byla na konci jednoho seznamu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
7.3.12 19:12

jéé, ty seznamy jsou super, taky jsem si je poslala do tisku. teda někde jsem slyšela,že ta základní výbava vyjde kolem 40 000, a tady se to jen potvrdilo..
jinak moc dík..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5343
7.3.12 19:27

Holky, moc děkuji za seznam. Už se těším, jak budeme s manželem nakupovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
7.3.12 20:03

No ja to radeji ani nepocitam,neni to nakoupeny naraz tak mi to neva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
8.3.12 08:01

Dobré ráno ženy, tak jsem zpět z kontroly. Vše je snad v pořádku…slyšela jsem srdíčko a UTZ m dělat nechtěla, tak jsem ji řekla že chci vědět co to je…tak se koukla a povídá „no, je to teda blbě vidět…ale já tam pytlík nevidím :) Ale 100% to bude po tom 3D“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
8.3.12 08:21

Ahoj, tak já si pohrála a dala dohromady tento seznam http://www.alargobohemia.com/seznam.xlsx , jinak ten seznam kamarádky Arkim naprostá dokonalost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
8.3.12 09:01
Nettinka píše:
Ahoj holky :) Páni, to koukám, kolik jste si pořídily nových a hezkých věcí, kočárky i sedačka super :palec: Mám šílený nutkání už taky začít nakupovat, ale musím dodržet dohodu, a počkat až jak budeme znát pohlaví. Na kontrolu jdu teda až ke konci měsíce, ale doufám, že prcek tentokrát nebude stávkovat a ukáže se v celé své kráse ;)
Jsem ani nevěděla, že tady jsou olomoučačky - Pájo vítej :mavam:
Holky, asi začnu chodit na gravidjógu.. Co vy, nepřemýšlely jste o tom?

jeeee to ani ja jsem netusila, ze jsi z Olomouce :mrgreen: ja na jogu asi ne, ale spis budu chodit na plavani pro tehu az bude teplo a slunicko… pridas se? jo a taky budu chodit na cokoladovy dorticky do cukrarny az prestanu chodit do prace a budu si uzivat volna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
8.3.12 09:05

Jap, já tu cenu kolem 40ti tis. můžu potvrdit, mám jednu pečlivou kamarádku, která si vše zapisuje a ty nejdůležitější věci se opravdu pohybují v tého cenové hladině a myslím, že ten výběr je dneska tak velký, že není problém tu částku mít i mnohem vyšší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2493
8.3.12 10:52

Ahoj holky, zdravím a stavuji se na rychlé připojení :-)
Termín mám 2.8. dle Pm, 1.8. podle posledního UZ…

Bealy,
to jseš koukám taky v očekávání žirafítka, já mám 184 cm a přítel 203 cm :-)

Zkouším prostudovat všecky vaše příspěvky, jsem doma po včerejší amnio, a to ležení mi včera bohatě stačilo… Koukám, jak jste rakety už vybavené…!!! My nemáme zatím zhola nic na mimíska, pořád se brzdím, abychom nezakřikli, navíc kamošky okolo se už těší, jak mi nasunou tašky po svých hošících (budeme mít taky chlapa).
Kočár asi taky vidím Hartan, no ale zbytek tedy… Ovšem fakt je, že supět někde v červenci, to tedy ne, tak já to vidím na kočárek, postýlku a autosedačku a zbytek postupně…pomalinku.
Máme se stěhovat tak za měsíc dva, naštěstí jen o patro níž, ale i teď jsem tu doma jak na skladišti, 2 dospělí, 1 junior 11 let (přítelovo) a 3 kočky :-)

Tak jdu číst a zatím zdravím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital