Poradna duly
Jana Čurdová
Jen si rikam jestli to neni zbytecny tahani penez,svagrova porodila obe deti uplne v pohode bez nastrihu a bez zadneho gelu.
LucinkaS: a ten gel se užívá jak a kdy, aby to mělo nějaký efekt. Pro mě představa porodu je úplně něco šíleného. Takže ten gel mě taky zajímá.
Jinak jsem ve čtvrtek byla u doktorky prokonzultovat můj uterní problém s bolestí břicha, tak mě uklidnila, že je vše tak jak má být. Mimčo zrovna čůralo, když jsme na něj koukali
. Pak jsem si vyzvedla ten Angelsound a šla poprvé na cvičení pro těhotné.
Já mám pro mimčo jen tu autosedačku. O víkendu jsem kupovala nějaké doplňky do bytu. Ale v březnu plánuji koupit pár věciček, ale ještě uvidíme co. Hlavně si musím udělat seznam co je důležité.
Jaké budete kupovat pleny???
BealyAM asi papmers, chtela bych pak prejit na latkove, kvuli zivotnimu prostredi, ale asi na to nebudu mit cas…uvidime ![]()
Lucka 83: gratuluji ke svatbě, a´t Vám to vyjde podle plánu..
na věcičky čekám až do 15.3., kdy mě snad gynekolog řekne,jestli kluk nebo holka..
jinak seznam, si taky budu muset pořídit, abych na něco nezapomněla.
a z porodu taky docela plaším. takže vše co to usnadní, tak budu jedině ráda…
a o látkových jsem taky uvažovala, ale jsem zvědavá, jak to bude s tím časem a maličko i pohodlnost..
no já mám takhle nakoupené od mámy.. prý byly někde v akci, ale malou velikost neměli, tak koupila nějaký větší a dá to miminku k Vánocům
a to kupovala snad dřív než jsem dostala těhotenskou průkazku ![]()
to já už nakupovala plínky od lonska co sme se rozhodli že chceme mimi,mám zásobu tak na půl roku ale tu malou vel3-6kg mám jen 2balíky a aspon 2ještě chci dokoupit.
Teda Luci, ja si rikam, ze uz toho mam nakoupeno celkem dost, ale kdyz ctu co mas vsechno ty, tak se uklidnuju, ze muzu pokracovat v nakupech. Zitra jedu ke zname pro nejake vecicky za symbolickou cenu, tak si pak sednu k seznamu a dokoipim co bude jeste potreba a hotovo… Pleny jsem si rikala, ze necham az na cerven, no ale asi je pordim o neco driv ![]()
jj. to já chci taky, jen nesmím mít chlapa, kterej mi to pořád neschvaluje, že mám vydržet do toho 15.3.. a pak si prý můžu dělat co chci… takže plíny se mi nikam neschovají, takže držím… ale bodýčka a tak už mám nakoupený:-D
to mladej zezačátku si taky klepal na hlavu jestli sem v pořádku a pak občas taky koupil a bylo to ![]()
to já plno věcí kupovala bez chlapa a na jediný co ho potřebuji aby schválil je kočárek,pro ten jdeme dneska.
jj, tak to jste hodně napřed.. my jsme byli na kočárkách v sobotu, jak bylo hezky, tak jsem si udělali procházku. tak jsem ho dotáhla alespoň na kočárky a překvapivě jsme se shodli… tak jsem byla ráda.. já čekám,že po tom ultrazvuku bude asi taky kupovat, jak divej…
tak ať ten kočárek vyberete, na fotce vypadal hezky… a máš to i s autosedačkou?