Prvorodičky srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46226
5.3.12 12:36

Jen si rikam jestli to neni zbytecny tahani penez,svagrova porodila obe deti uplne v pohode bez nastrihu a bez zadneho gelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
5.3.12 12:40

LucinkaS: a ten gel se užívá jak a kdy, aby to mělo nějaký efekt. Pro mě představa porodu je úplně něco šíleného. Takže ten gel mě taky zajímá.

Jinak jsem ve čtvrtek byla u doktorky prokonzultovat můj uterní problém s bolestí břicha, tak mě uklidnila, že je vše tak jak má být. Mimčo zrovna čůralo, když jsme na něj koukali :P . Pak jsem si vyzvedla ten Angelsound a šla poprvé na cvičení pro těhotné.

Já mám pro mimčo jen tu autosedačku. O víkendu jsem kupovala nějaké doplňky do bytu. Ale v březnu plánuji koupit pár věciček, ale ještě uvidíme co. Hlavně si musím udělat seznam co je důležité.

Jaké budete kupovat pleny???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
5.3.12 12:42

BealyAM asi papmers, chtela bych pak prejit na latkove, kvuli zivotnimu prostredi, ale asi na to nebudu mit cas…uvidime :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
5.3.12 12:47

Lucka 83: gratuluji ke svatbě, a´t Vám to vyjde podle plánu..

na věcičky čekám až do 15.3., kdy mě snad gynekolog řekne,jestli kluk nebo holka..

jinak seznam, si taky budu muset pořídit, abych na něco nezapomněla.

a z porodu taky docela plaším. takže vše co to usnadní, tak budu jedině ráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
5.3.12 12:49

a o látkových jsem taky uvažovala, ale jsem zvědavá, jak to bude s tím časem a maličko i pohodlnost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
5.3.12 12:49

HOlky moc vám děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
5.3.12 12:50

to já už mám nakoupené nějaké pampers a huggies

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
5.3.12 12:56

no já mám takhle nakoupené od mámy.. prý byly někde v akci, ale malou velikost neměli, tak koupila nějaký větší a dá to miminku k Vánocům :-D a to kupovala snad dřív než jsem dostala těhotenskou průkazku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
5.3.12 12:58

to já už nakupovala plínky od lonska co sme se rozhodli že chceme mimi,mám zásobu tak na půl roku ale tu malou vel3-6kg mám jen 2balíky a aspon 2ještě chci dokoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
5.3.12 12:58

Teda Luci, ja si rikam, ze uz toho mam nakoupeno celkem dost, ale kdyz ctu co mas vsechno ty, tak se uklidnuju, ze muzu pokracovat v nakupech. Zitra jedu ke zname pro nejake vecicky za symbolickou cenu, tak si pak sednu k seznamu a dokoipim co bude jeste potreba a hotovo… Pleny jsem si rikala, ze necham az na cerven, no ale asi je pordim o neco driv :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
5.3.12 12:59

jj. to já chci taky, jen nesmím mít chlapa, kterej mi to pořád neschvaluje, že mám vydržet do toho 15.3.. a pak si prý můžu dělat co chci… takže plíny se mi nikam neschovají, takže držím… ale bodýčka a tak už mám nakoupený:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
5.3.12 13:01

to mladej zezačátku si taky klepal na hlavu jestli sem v pořádku a pak občas taky koupil a bylo to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
5.3.12 13:02

to já plno věcí kupovala bez chlapa a na jediný co ho potřebuji aby schválil je kočárek,pro ten jdeme dneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
5.3.12 13:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
5.3.12 13:05

jj, tak to jste hodně napřed.. my jsme byli na kočárkách v sobotu, jak bylo hezky, tak jsem si udělali procházku. tak jsem ho dotáhla alespoň na kočárky a překvapivě jsme se shodli… tak jsem byla ráda.. já čekám,že po tom ultrazvuku bude asi taky kupovat, jak divej…

tak ať ten kočárek vyberete, na fotce vypadal hezky… a máš to i s autosedačkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí