Poradna duly
Jana Čurdová
Tak holky, dneska jsem si zesumirovala kolik jsem zatim utratila za „tehotenstvi“ a jsem na 9000,– a to doma jeste poradne nic nemam…
Akrim84 píše:
Tak holky, dneska jsem si zesumirovala kolik jsem zatim utratila za „tehotenstvi“ a jsem na 9000,– a to doma jeste poradne nic nemam…
prosimte a za co?
postylka s vybavenim, kolebka, dalsi a dalsi povleceni, kolotoc nad postylku, deky do kocarku, domaci UTZ, screening v prvnim trimestru, tehu obleceni (3000ú, dvd se cvicenim, par kousku obleceni na prcka a je to ![]()
hmm,tak to já raději ani nepočítám kolik sem utratila za prcka,protože vše už kromě kočárku mám nakoupeny
![]()
jo a predplatne casopisu maminka
taky se mi to nezdalo tolik, tak jsem si to zacala vsechno odpoledne psat a nestacim se divit
jsem zvedava jaka cifra to bude v srpnu ![]()
no ja jsem na miminko neutratila jeste ani korunu
ja mam jeste casu… Nejake obleceni zdedim po segrenych deckach, postylku vyrobi manzel a co vic? ![]()
Jitam, tak to ti zavidim, u nas prave zacinam rodit ja, takze ja pak budu ta co bude rozdavat
Jinak dneska se narodila mala bratrankove zene, jmenuje se Natalie a vazi skoro 4500g a meri 52 cm, mozna jsem sobec, ale ja proste tak velke dite nechci… vubec si to nedokazu predstavit, jak bude prochazet porodnima cestama…
Akrim, preji hodne zivotniho stesti male Natalie ![]()
Hned jsem si vzala metr a to je teda delka a 4,5kg si taky nedovedu predstavit. Segra rodila maleho 4,08 a byla vyrizena. Slysela jsem od zname, ze si vsugerovala u porodu to, ze ji nic neboli a ze to musi byt horsi stres pro mimi a zamerila se na to. Pry se i usmivala a sestricky se na ni chodily divat jako na exemplář. Tak nevim jak to dokazala, mazec ze…
jo a holky berete jeste nekdo Utrogestan? Nevite jak dlouho se ma brat?
jitam píše:
jo a holky berete jeste nekdo Utrogestan? Nevite jak dlouho se ma brat?
normálně se bere do 12tt já ho brala dýl protože jsem měla hematomy a krvácela jsem
Pce jsem ve 13tt a na kontrole mi Dr. nerikal at ho neberu. Zapomnela jsem se v te rychlosti sama zeptat. Prave jsem o tom taky cetla, ze by se mel ted nekdy vysat a ja mam kontrolu az 21.3. Nemam zadne problemy.
Holky, já se budu muset polepšit, 16týden a já ještě na miminko nemám nic koupené, těším se na ten veletrh do Brna, tam už začnu. Moje jedna kamoška si to taky psala, kolik dala za výbavičku a vše kolem miminka, částka byla kolem 40tis.
Utrogestan se bere v I trimestru, ale raději si zavolej svému doktorovi.
Akrim, miminko 4,5kg - no, klobouk dolů. Natálce přeju hodně zdraví.