Prvorodičky srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4225
5.3.12 10:15
lucka83 píše:
Dekuji Janulen,sme zasnoubeni od zari a to sme se aj bavili ze svatba bude bud 21. Dubna nebo 21. Cervence,nakonec sme se dohodli ze bude lepsi duben,v cervenci bude teplo a kdo vi jak.

21.7.2007 jsme se brali my a bylo fakt vedro :pankac: rano silena bourka s vetrem, odpoledne strasny pařák, vecer byl uz super, pac jsme meli restauracku i se zahradkou :)

a gratuluji ke svatbe, at vam vse vyjde dle predstav ;)

Příspěvek upraven 05.03.12 v 10:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
5.3.12 10:19
Pce píše:
Rychlozavinky budu pořizovat určo…tady ta paní šije sice dražší ale jsou nádherný
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

ty jsou kráááásné, libíse mi ty bílé, protoze manzel nechce vedet co to bude. Ja to vedet chci a tak u nas bude prevladat bílá :o) a taky se budou hodit jak k postylce tak ke kocarku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
5.3.12 10:24

Jitam moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
5.3.12 10:25
jitam píše:
Pce píše:
Rychlozavinky budu pořizovat určo…tady ta paní šije sice dražší ale jsou nádherný

ona ti je ušije v jaký barvě budeš chtít jakoukoli…záleží na domluvě. Já budu chtít mantinel a zavinku s tím beránkem ale v béžové barvě…říkala že není prooblém, ona to ušije a pošle fotku jestli se ti to líbí.

ty jsou kráááásné, libíse mi ty bílé, protoze manzel nechce vedet co to bude. Ja to vedet chci a tak u nas bude prevladat bílá :o) a taky se budou hodit jak k postylce tak ke kocarku…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
5.3.12 11:23
Pce píše:
jitam píše:
Pce píše:

ona ti je ušije v jaký barvě budeš chtít jakoukoli…záleží na domluvě. Já budu chtít mantinel a zavinku s tím beránkem ale v béžové barvě…říkala že není prooblém, ona to ušije a pošle fotku jestli se ti to líbí.

ja mam uz zavinovacky po segrenych deckach, ma odrozeno, tak jsem vse podedila ;) a navic me to vubec nechyta, zadne nakupovani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
5.3.12 11:38

Jitam, to je dobře, že tě ty nákupy nechytají, člověk je pak schopný utratit zbytečně moc, mně tedy zatím taky moc nechytají, ale už koukám co všechno bude potřeba a zjišťuji ceny. Minulý týden jsem tedy měla příležitost koupit výhodně chůvičky, tak jsem je brala a pak mám jedny tepláčky a prací prášek. Až budu vědět co to bude,tak začnu vybírat víc. Stáhla jsem si seznam co všechno je potřeba do začátku mít…asi to trochu proškrtám :D Před chvílí jsem mluvila s kamarádkou co rodila loni v červnu a říkala, že měla v porodnici každý den jinou košili, protože tam bylo horko a připadala si uválená…no tak to já nemám do porodnice ještě ani jednu :) A říkala, že měla porodní gel dianatal a nastřihovat ji nemuseli, ale že neví, jestli to bylo tím gelem nebo jí samotnou :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
5.3.12 11:56

je dobre neco mit, vis nikdy nevis, jestli nelehnes do nemocnice a to je pak pruser. Ja nepanikarim, pac mam veci po segre a ta rodila taky v zari. Takze jsem zatim v klidu.
Ten gel jsem si napsala, zajimave.. ja se nastrihu bojim vic jak porodnich bolesti. Segra mi rikala, ze ji nejvic bolelo to, jak ji zasivali, ale ze to neresila, pac mela prcka na brise a byla stastna, ze to ma za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
5.3.12 12:07
jitam píše:
je dobre neco mit, vis nikdy nevis, jestli nelehnes do nemocnice a to je pak pruser. Ja nepanikarim, pac mam veci po segre a ta rodila taky v zari. Takze jsem zatim v klidu.
Ten gel jsem si napsala, zajimave.. ja se nastrihu bojim vic jak porodnich bolesti. Segra mi rikala, ze ji nejvic bolelo to, jak ji zasivali, ale ze to neresila, pac mela prcka na brise a byla stastna, ze to ma za sebou.

myslíš ten Dianatal? Taky o něm přemýšlím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
5.3.12 12:15

jj musim to ale ece nastudovat ;) berru cokoliv co pomuze od bolesti a nastrihu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
5.3.12 12:17
jitam píše:
jj musim to ale ece nastudovat ;) berru cokoliv co pomuze od bolesti a nastrihu :D

jo to já taky…jediný čeho se fakt bojím je ten nástřih a to šití… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
5.3.12 12:20
Pce píše:
jitam píše:
jj musim to ale ece nastudovat ;) berru cokoliv co pomuze od bolesti a nastrihu :D
jo to já taky…jediný čeho se fakt bojím je ten nástřih a to šití… :roll:

tak to jsme na tom stejne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
5.3.12 12:36

Jen si rikam jestli to neni zbytecny tahani penez,svagrova porodila obe deti uplne v pohode bez nastrihu a bez zadneho gelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
5.3.12 12:40

LucinkaS: a ten gel se užívá jak a kdy, aby to mělo nějaký efekt. Pro mě představa porodu je úplně něco šíleného. Takže ten gel mě taky zajímá.

Jinak jsem ve čtvrtek byla u doktorky prokonzultovat můj uterní problém s bolestí břicha, tak mě uklidnila, že je vše tak jak má být. Mimčo zrovna čůralo, když jsme na něj koukali :P . Pak jsem si vyzvedla ten Angelsound a šla poprvé na cvičení pro těhotné.

Já mám pro mimčo jen tu autosedačku. O víkendu jsem kupovala nějaké doplňky do bytu. Ale v březnu plánuji koupit pár věciček, ale ještě uvidíme co. Hlavně si musím udělat seznam co je důležité.

Jaké budete kupovat pleny???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
5.3.12 12:42

BealyAM asi papmers, chtela bych pak prejit na latkove, kvuli zivotnimu prostredi, ale asi na to nebudu mit cas…uvidime :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
5.3.12 12:47

Lucka 83: gratuluji ke svatbě, a´t Vám to vyjde podle plánu..

na věcičky čekám až do 15.3., kdy mě snad gynekolog řekne,jestli kluk nebo holka..

jinak seznam, si taky budu muset pořídit, abych na něco nezapomněla.

a z porodu taky docela plaším. takže vše co to usnadní, tak budu jedině ráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí