Psí poslání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
blabla123
10.1.17 22:24
@Cosmopolitan píše:
Ahojky, nevím jestli jste to zaregistrovaly ale koncem ledna jde do kin film psí poslání, Je o pejskovi a jeho přátelství s malým klukem, pes zemře ale potom se rodí znova a znova, má jiné podoby ale na svůj původní život si pamatuje a pořád hledá svého původního páníčka. Je i knížka. Já jsem si jí chtěla koupit a jít na film do kina ale upřímně asi bych to nedala, prostě asi se budete smát ale jsem pitomá citlivka :poblion: :pocitac: a rozbrečel mě jen ten trailer. Bojím se, že se v tom kině rozbečím a to by byla fakt velká ostuda. Já mám pejsky moc moc ráda a i když nemám moc peněz, tak jim dávám penízky stranou a potom jim buď něco kupuji, nebo posílám na účet útulku. Já vím, v dnešní době je to k smíchu. Teď mám u rodičů starou fenku je to retrívr a už teď mám trauma z toho, jak se budu muset dívat na to, jak mi odchází. Já vím jsem blbá, asi je to tím že jsem jalová a nemám děti :poblion: ale prostě jsem cíťa. Myslíte si, že jsem normální? Na světě umírá tolik dětí a já se tady rozlítostním nad smrtí psů :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:.

Já taky řvala, pokud bys chtěla, tak můžeš jít s námi do kina :-)

• Citovat
  • Upravit
1053
10.1.17 22:36
@blabla123 píše:
Já taky řvala, pokud bys chtěla, tak můžeš jít s námi do kina :-)

Dík za nabídku, je to hrozný já jsem teď četla příběhy pejsků v útulku a brečím jako blázen :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
10.1.17 22:50

Holky, ja jsem rada, ze nejsem cakla sama :mrgreen:.
Trailer me taky rozbrecel, do kina nepujdu, ale doma se pak podivame… Je to takove veselo-smutne, tak to snad zvladnu.
Co je to to Haciko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
10.1.17 22:57
@Cosmopolitan píše:
Dík za nabídku, je to hrozný já jsem teď četla příběhy pejsků v útulku a brečím jako blázen :srdce:

Tem co se dostali do utulku, gratuluji. Bohuzel v posledni dny se nachazi v mrazech plno privazanych psu u stromu, u znacek atd..
Trailer jsme doma orvali vsichni :oops: tohle je nase slabina. Naseho pejska uz nemame ¾roku a brecime v pravidelnych intervalech po nem, takze tohle nam da zabrat. Na film se uz tesim snad pul roku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
10.1.17 23:00

Čerstvě po smrti mého pejska jsem šla do kina, teď nevím název, animovaný film, jak zemřel pejsek a pán se odmítal smířit, a tak jej přivedl zpět jako frankenštejna-bleskem. Teď nevím název, ale brečela jsem. Moc krásný film, doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
10.1.17 23:03

Jinak v porovnani k detem. Za deti vzdy nekdo prosi, upozorni. Ted treba dvojcatka Hagenovi. Nadherna vlna penizek.. :srdce:
Bohuzel ke zviratkum se chovame jak hovada a za ne mluvi malokdo a spousta je proti jejich tyrani imunni, vsak je to „JEN“ pes, kocka… Takze nemusis se stydet za to, ze nemas srdce z kamene :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
10.1.17 23:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yse
994
10.1.17 23:11

Zakladatelko uplně buďte v klidu. Já jednou oplakala utraceni „babicky“ naší fenky. Tu starou fenu jsme viděla pouze při koupi naší fenky, ale připomínala mi naši předešlou fenku a když jsme se dozvěděla, že ji majitelka nechala utratit (z důvodu nemoci a stari) tak jsem prolila krokodyly slzy, že kolegy mely strach, že mi zemřel člen rodiny. A když mi zemřel můj nejvíc nejlepší psí kamarád, poloviční člověk a neskutečný mazel, tak to byl v tu chvíli konec světa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
10.1.17 23:11

@Cosmopolitan ja to tak mela, dokud jsem nemela deti. Ted teda rvu u obojiho, ale dokud jsem byla bezdetna, tak mne lidske pribehy nedokazaly rozbrecet, taky jsem si rikala, ze jsem divna. Ale prislo to, dokonce nejakou dobu po prvnich dvou porodech jsem byla vuci zvirecimu utrpeni imunni, po tretim porodu se to nestalo. Tuhle mne starsi deti rozbrecely, mame devitiletou psici a ted nove stene, miluji se a deti premyslely, co se stane, az ta starsi umre, jak moc smutna bude mladsi, ze bude v tezke depresi a tak to rozvijely, ze jsem normalne pustila slzy, hrozne me to vzalo. Nemuzu na to vubec myslet :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
10.1.17 23:13

Ano, přesně jak se tu píše, za děti často někdo promluví, ale Pejsci.. Když jsem mohla, tak jsem si brala pejsky do dočasné péče a tenhle čas byl nejhorší. Tolik vyhozenych štěňat, které nikdo nechtěl, končili v lepším případě v útulku venku v kotcích, v horším umrzli v krabici/popelnici/hozene v řece. Člověk je vypipla, vyléčí a pak se modlí, aby nový majitelé byli rozumní lidé.. Vybral správně.. Situace je smutná a pláč je normální, přirozená emoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
10.1.17 23:19

Nejsi v tom sama… Mám to stejně. A co mám dítě, tak už nesnesu nic smutného ani o nich. No, takže si už, sakra musím hlídat, na co se dívám, protože se mnou pak nic není. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
10.1.17 23:26

Holky, taky jsem takova. dojimaji me pribehy opustenych pejsku apod. nemuzu vubec koukat na fotky a videa tyranych zvirat, prispevky z utulku, vsechna ta opustena zviratka :,( vzdycky me to uplne polozi. rvala jsem u Marley a ja a u Haciko strasne. kdyz mi doma satrim umreli mi dva kralicci, byla jsem uplne mimo. a kocicku, ktera se mi ztratila pred dvema lety, oplakavam dodnes.
kdyby to slo, zachranila bych vsechny zviratka! :srdce: takhle se aspon snazim, co to jde. staram se o toulave kocky, doma mame zachraneneho kocoura a psa a kralicka, kteri potrebovali novy domov. aspon neco :nevim:
deti mam, ale i tak me stale vice dostavaji ty zvireci pribehy.
do kina klidne bez, vsichni budou brecet, nikdo na tebe blbe koukat nebude :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
10.1.17 23:31

Ježíš, já probudím každej film kde umře hafan. Nedávno mě zabilo červený kapradí… A i když dává film kde zabijou milion lidí tak já se furt starám o to kde je ten pejsek co se na začátku filmu ztratil. Na konci filmu přežijí 3 lidí a objeví se pejsek a sem. stastna. Nikdy se nestydte za to, že jste citlivá já bílím i v kině :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59388
10.1.17 23:32

@Cosmopolitan taky na to s manželem půjdeme :lol:, v kině je tma, nikdo tě neuvidí ;) @Burj Chalifa jo já si vždy říkala že už to nikdy nechci zažít a ted doma máme dvě fenky, mladé tak snad dlouho budou s námi, i když den před Silvestrem jedna málem moji péči nepřežila :oops: :oops: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
10.1.17 23:33

@Tate na hachiko příběh psa Nekoukat!!! Koukala jsem na to jednou s tátou (56) a už to nikdy nechcem vidět buleli jsme oba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný