Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky, nevím jestli jste to zaregistrovaly ale koncem ledna jde do kin film psí poslání, Je o pejskovi a jeho přátelství s malým klukem, pes zemře ale potom se rodí znova a znova, má jiné podoby ale na svůj původní život si pamatuje a pořád hledá svého původního páníčka. Je i knížka. Já jsem si jí chtěla koupit a jít na film do kina ale upřímně asi bych to nedala, prostě asi se budete smát ale jsem pitomá citlivka
a rozbrečel mě jen ten trailer. Bojím se, že se v tom kině rozbečím a to by byla fakt velká ostuda. Já mám pejsky moc moc ráda a i když nemám moc peněz, tak jim dávám penízky stranou a potom jim buď něco kupuji, nebo posílám na účet útulku. Já vím, v dnešní době je to k smíchu. Teď mám u rodičů starou fenku je to retrívr a už teď mám trauma z toho, jak se budu muset dívat na to, jak mi odchází. Já vím jsem blbá, asi je to tím že jsem jalová a nemám děti
ale prostě jsem cíťa. Myslíte si, že jsem normální? Na světě umírá tolik dětí a já se tady rozlítostním nad smrtí psů
.
Dobrý den,
Nemusíte se stydět, že máte cit. Já to prožívám také tak jako vy.
@Cosmopolitan Co blázníš
Jaká ostuda ![]()
To je přeci normální.
chtěla bych vidět člověka, co nebrečel, když mu odešel jeho pes. ![]()
Tyhle filmy jsou dělané jako dojáky, jsou to dojáky, brečet bude 80% kina, protože někdy měli nebo mají psa.
Klidně na jdi. ![]()
Všem co mají doma zvířátko, jakéhokoli ale milovaného, posílám
.Kdo nezažil odcházení a smrt němého kamaráda, tu bolest nepochopí…
Mám to taky tak, kdyz to reknu blbe, prispivam jen na zviratka, konkretne na psy a lidi me proste nezajimaji
Nerikam, ze bych nepomohla kdyby se nekomu neco stalo prede mnou, to urcite ano!,ale prispevky putuji jen ke zviratum, protoze oni lasku opetuji.
Rozplakal me film Marley a ja, nevim presne ten nazev…
@Cosmopolitan a jestli tě to uklidní, tak jsem si to taky pustila a řvu ![]()
Pro zájemce:
https://www.youtube.com/watch?…
Tak ja brecim temer u kazdeho takoveho filmu.Smrt zvirat me vzdy byla velmi lito a musim uznat ze kolikrat vic nez smrt lidi.Kdyz mi umrel muj 14 lety pejsek, tak jsem byla skoro mesic mimo a dalsi rok se z toho dostavala, pripadala jsem si jako blazen.Ted mam 1,5 letou dceru a vis co??Ta litost je ted jeste mnohem vetsi a to nemluvim o tom kdyz ctu smutne pribehy o detech, to rvu okamzite.Jsem ted extremni citlivka, pry to tak po porodu byva ![]()
Děkuji za pochopení, taky je docela síla na youtube si pustit video Příběh malého pejska, to jsem viděla jednou a pak už jsem to prostě nezvládla pustit znovu.
@Cosmopolitan no ja kdyz jsem naposledy videla o psovi „Hačiko“ (nevim je se to pise) a jeste kdyz to bylo podle skutecne udalosti…rvala jsem jak zelva.
Me rozbreci i reklama
knizku si asi objednam, miluju psy. Minuly rok mi umrela jorksirka a na ty podoby verim ![]()
V klidu, zrovna nedávno jsem brečela při večerním čtení Dášeňky. Dostala jsem se k místu jak jde Dášeňka z domu a já si vzpomněla jak odcházela naše štěňata. Chudák syn, koukal na mě jako na blázna ![]()
Tak jsem naplnila misku, pošlu to přátelům na FB ať taky nakrmí.
@hapovab píše:
@Cosmopolitan no ja kdyz jsem naposledy videla o psovi „Hačiko“ (nevim je se to pise) a jeste kdyz to bylo podle skutecne udalosti…rvala jsem jak zelva.
Na to ani koukat nesmím, protože já potom brečím dva dny.