Psí poslání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
117
11.1.17 00:03

Tak jsem zkoukla ten trailer… :potlesk: Asi to bude moc hezky film. Jinak, ja u filmu taky obcas brecim a kdyz se to tyka zvirat, tak obzvlast… Nedavno jsem byla s pritelem v kine, nebyl to dojak, ale bylo tam par smutnych scen a breceli jsme oba :lol: Pritel potaji, delal ze ma neco v oku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
11.1.17 00:07
@LuciaP píše:
Ježíš, já probudím každej film kde umře hafan. Nedávno mě zabilo červený kapradí… A i když dává film kde zabijou milion lidí tak já se furt starám o to kde je ten pejsek co se na začátku filmu ztratil. Na konci filmu přežijí 3 lidí a objeví se pejsek a sem. stastna. Nikdy se nestydte za to, že jste citlivá já bílím i v kině :mrgreen:

jsem rada, ze to nekdo ma stejne jako ja. manzel ze me vzdycky roste :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
11.1.17 00:18
@Anonymní píše:
Psy jsou všude kam se podívám, ale jakmile tu nějaká matka zažádá o pomoc(kvůli dítěti/dětem). Většina z vás jste tu psali, a měli jste potřebu si ji proklepnout a hned jste ji nevěřili. A tím i odepsali.
Za toto/tyhle dítě/děti mluvila jen jejich zoufalá matka, a vy?
Ale jak jde o psy každý se může posrat… :roll:

Hele když už meleš tak ne inkognito. A nejsou tu jen diskuze o maminkach. Do hajzlu vždycky se musí najít nějakej chytrák co bude ničit diskuzi. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
11.1.17 00:33
@Anonymní píše:
Psy jsou všude kam se podívám, ale jakmile tu nějaká matka zažádá o pomoc(kvůli dítěti/dětem). Většina z vás jste tu psali, a měli jste potřebu si ji proklepnout a hned jste ji nevěřili. A tím i odepsali.

Inu takova je dnesni doba, lide maji k sobe dal, neumi spolu mluvit… A pak si leci ego na pejskach a kocickach, je to uchylne!!!
Podotykam ze mam psy a kocky a jina zvirata, ale v PRIROZENYCH podmnkach, nesypu tomu granule a nechovam se k tomu jako k malemu diteti. Autori filmu dobre vedi, cim dostat a rozbrecet dnesni citove poskozene divaky. Samm mam nekde v kastliku youtube videa, ktera 80% populace zarucene rozbreci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
11.1.17 00:34
@Anonymní píše:

Miluju lidi co se stydi za svuj nazor… To si ho rovnou nechte pro sebe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
11.1.17 00:40
@Roker píše:
Inu takova je dnesni doba, lide maji k sobe dal, neumi spolu mluvit… A pak si leci ego na pejskach a kocickach, je to uchylne!!!
Podotykam ze mam psy a kocky a jina zvirata, ale v PRIROZENYCH podmnkach, nesypu tomu granule a nechovam se k tomu jako k malemu diteti. Autori filmu dobre vedi, cim dostat a rozbrecet dnesni citove poskozene divaky. Samm mam nekde v kastliku youtube videa, ktera 80% populace zarucene rozbreci :-)

Tak samorejme ze autori vedi cim dojmout divaky.. Vzdyt o tom to je. Dobry horor ma divaky vystrasit, dojemny film rozplakat.. A to ze zvirata a deti lidi dojima odnepameti, je zname. Nevidim na tom nic spatneho, natoz abych si lecila ego 8o A granule kocka ma co zacala sama zrat a taky mi to prijde naprosto normalni :think: Co si predstavujes pod pojmem prirozene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
11.1.17 03:15

@Roker Víš, ono je to těžký. Mně můj pes zklamal jen jednou za deset let, a to když umřel. O lidech, a bohužel ani o ďětech tohle říct nemůžu. Takže platí to, co mám dole v podpisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
11.1.17 03:17

Hele ja tuhle videla kousek nejakeho filmu, kde prepadli chlapa a zabili mu psa…ani nevim, co to bylo, zdrhla jsem od televize, jak mi bylo spatne…ale teda ublizovani detem nedavam taky, jinak ve filmech muzou vyhodit pul mesta do vzduchu a nic to se mnou nedela. Myslim, ze je to pomerne normalni reakce, nekde instinktivne mame vetsi starost o ty, co se neumeji sami branit. A samozrejme, ze tvurci filmu, reklam a vseho mozneho tohle maji nastudovane ;) Za breceni v kine na dojaku se stydet urcite nemusis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
11.1.17 06:55

@beruska9 jo takový stenatko co dostal od zemřelé ženy ne?
Tohle jsem viděla před 14 dny a taky to orvala, manzel nechápal :roll:

Ja taky víc brecim u zvířat, i když po porodu jsem celkem vymekla a jsem schopná brečet i u blbý písničky :lol:

Zrovna nedávno mymu psovi našli nádor, no měla jsem co dělat, abych se tam veterinarovi nesesypala…

A to jsem z těch co zvířata sice miluje, ale stále je bere jako zvířata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
11.1.17 07:20

@Cosmopolitan za slzy se nestyd :kytka: Mě před 3lety odešel 13letý kokr a dodneška mě to bolí. Pejsek je člen rodiny a to se prostě nezapomíná. j
Jinak je úžasné, že takhle pejskům pomáháš stejně jako člověk má duši a ten přístup k nim je určitě na místě. Já úplně stejně přistupuju i k věcem a když ráno nastupuju do auta tak mu poděkuju, že si mě našel, a že mě krásně vozí. Nedávno jsem jela okolo škodovky tak jsem normálně zastavila a ukázala mu kde se narodil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
11.1.17 07:21

@Cosmopolitan add tvůj podpísek je úžasnej a kolik pravdy je v něm..super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
11.1.17 07:37

Já brečím i u téhle diskuse, jen si vzpomenu na zvířátka, co nám loni umřela… Na film nevím jestli půjdu, asi to nechám na doma. Ale taky mě zaujal už popisem, ještě když nebyl ani trailer. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59388
11.1.17 07:40
@Anonymní píše:

no je vidět že se za svůj názor stydíš. no záleží o jakou pomoc jde, zvířata špatně končí právě díky lidem, za svůj osud nemůžou :? lidi jsou zodpovědní sami za sebe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
11.1.17 07:45

Ten trailer! Tolik pejsků! OK, beru zpět, asi to nevydržím a brečet půjdu do kina, hned jak to půjde. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
11.1.17 08:04
@Cosmopolitan píše:
Dík za nabídku, je to hrozný já jsem teď četla příběhy pejsků v útulku a brečím jako blázen :srdce:

Není zač, kdybys měla zájem, tak se ozvi do SZ :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný