Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@beruska9 jo takový stenatko co dostal od zemřelé ženy ne?
Tohle jsem viděla před 14 dny a taky to orvala, manzel nechápal ![]()
Ja taky víc brecim u zvířat, i když po porodu jsem celkem vymekla a jsem schopná brečet i u blbý písničky ![]()
Zrovna nedávno mymu psovi našli nádor, no měla jsem co dělat, abych se tam veterinarovi nesesypala…
A to jsem z těch co zvířata sice miluje, ale stále je bere jako zvířata
@Cosmopolitan za slzy se nestyd
Mě před 3lety odešel 13letý kokr a dodneška mě to bolí. Pejsek je člen rodiny a to se prostě nezapomíná. j
Jinak je úžasné, že takhle pejskům pomáháš stejně jako člověk má duši a ten přístup k nim je určitě na místě. Já úplně stejně přistupuju i k věcem a když ráno nastupuju do auta tak mu poděkuju, že si mě našel, a že mě krásně vozí. Nedávno jsem jela okolo škodovky tak jsem normálně zastavila a ukázala mu kde se narodil ![]()
@Cosmopolitan add tvůj podpísek je úžasnej a kolik pravdy je v něm..super ![]()
Já brečím i u téhle diskuse, jen si vzpomenu na zvířátka, co nám loni umřela… Na film nevím jestli půjdu, asi to nechám na doma. Ale taky mě zaujal už popisem, ještě když nebyl ani trailer. ![]()
@Anonymní píše:
Psy jsou všude kam se podívám, ale jakmile tu nějaká matka zažádá o pomoc(kvůli dítěti/dětem). Většina z vás jste tu psali, a měli jste potřebu si ji proklepnout a hned jste ji nevěřili. A tím i odepsali.
Za toto/tyhle dítě/děti mluvila jen jejich zoufalá matka, a vy?
Ale jak jde o psy každý se může posrat…
no je vidět že se za svůj názor stydíš. no záleží o jakou pomoc jde, zvířata špatně končí právě díky lidem, za svůj osud nemůžou
lidi jsou zodpovědní sami za sebe ![]()
Ten trailer! Tolik pejsků! OK, beru zpět, asi to nevydržím a brečet půjdu do kina, hned jak to půjde. ![]()
@Cosmopolitan píše:
Dík za nabídku, je to hrozný já jsem teď četla příběhy pejsků v útulku a brečím jako blázen
Není zač, kdybys měla zájem, tak se ozvi do SZ ![]()
Koukám, že Hačikó je od stejného režiséra. Tak to bude hodně dobré. ![]()
@Roker Taky by mne zajímalo, co znamená v přirozených podmínkách.
@ELIbeta píše:
@Cosmopolitan ja to tak mela, dokud jsem nemela deti. Ted teda rvu u obojiho, ale dokud jsem byla bezdetna, tak mne lidske pribehy nedokazaly rozbrecet, taky jsem si rikala, ze jsem divna. Ale prislo to, dokonce nejakou dobu po prvnich dvou porodech jsem byla vuci zvirecimu utrpeni imunni, po tretim porodu se to nestalo. Tuhle mne starsi deti rozbrecely, mame devitiletou psici a ted nove stene, miluji se a deti premyslely, co se stane, az ta starsi umre, jak moc smutna bude mladsi, ze bude v tezke depresi a tak to rozvijely, ze jsem normalne pustila slzy, hrozne me to vzalo. Nemuzu na to vubec myslet
To se stalo u nas. V dubnu jsme museli nechat uspat naseho pudlika v 16 letech. Ja se bala roky dopredu ze se zblaznim
a taky ze malem jo. Ale mladsi dcera ma 5 a ta mela regulerne naslaplo k doktorovi, silene brecela 3 dny skoro v kuse, byla uplne mimo a to jsme nebreceli pred ni. Dodnes ho denne vzpomina. Kolikrat me az zarazi co rekne z niceho nic. Ze na oblacku videla cerne, ze je to Ronasek, kdyz sfoukava pampelisku tak ze ho chce zpatky.. snad najdem odvahu na novyho pejska ![]()
Dobrý den,
vulgární výrazy vložené v příspěvku pod anonymem do diskusí opravdu nepatří.
Děkuji za dodržování pravidel
adminka Eliška
@angelivanka84 píše:
Psy jsou všude kam se podívám, ale jakmile tu nějaká matka zažádá o pomoc(kvůli dítěti/dětem). Většina z vás jste tu psali, a měli jste potřebu si ji proklepnout a hned jste ji nevěřili. A tím i odepsali.
Měla by ses trošku klidnit ne? ![]()
@angelivanka84 píše:
Příště se neschovávej za anonym ![]()
@Saatine jojo
taky jsem si říkala, že to je pořádnej pes k němu
![]()
@Saatine fakt? To mi k němu nesedí…
No třeba Vin Diesel ma cane corso
radost pohledet ![]()