Kýchání u miminka

362
29.2.12 16:40

pšikání u miminka

ahoj holky mám novorozence, a často mi pšiká, není to známka toho, že je nahlazené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2769
29.2.12 16:42

ne ne..četla jsem,že to reakce na sluneční světlo…malá taky pořád prskala…naši ji hned přikrývali,že je nestydlá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
29.2.12 16:42

Ne, nachlazení to nebude, miminka hodně kýchají, čistí si tím nosík ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
29.2.12 16:44

díky moc za radu.Malá je ještě pořád žlutá, v porodnivci ji dávali na sluníčko, aby se žloutenka ztratila, pořád je taková do žluta, nevíte za jak dlouho se to ztratí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
29.2.12 16:49

no, být tebou tak pokud je ještě nažloutlá, dám ji k oknu (zavřenému) z té trochy sluníčka co svítí taky dostává ten vitamin který na zahnání žloutenky potřebuje.

Příspěvek upraven 29.02.12 v 16:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
29.2.12 16:49
kasandra7 píše:
díky moc za radu.Malá je ještě pořád žlutá, v porodnivci ji dávali na sluníčko, aby se žloutenka ztratila, pořád je taková do žluta, nevíte za jak dlouho se to ztratí?

Dávej jí k oknu! Potřebuje denní světlo,pak ta žlutá zmizí! Nám v porodnici říkali,ať ty miminka k oknu dáváme ikdyž je zataženo,stačí jen to denní světlo,sluníčko být ani nemusí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
29.2.12 16:50

Dcerka byla hodně žlutá, když jsme šly domů, trvalo to pak ještě asi týden, to mi přišla jak mandarinka :roll: Dávej malou často na světlo k oknu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
29.2.12 16:51

člověče ta tvoje malá je snad moje :lol: …taky byla malý žluťásek 8) …pěkně k oknu na sluníčko…musí mít hodně světla beruška…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
29.2.12 17:13

Malej taky pšíkal pořád a ještě teď (6,5 měsíce) občas kýchne. Nejdřív jsem myslela, že je to nachlazení, to ale doktorka vyloučila, pak že by to mohla být alergie, ale to taky nevypadá, protože pšíká všude možně.

Myslím, že si tak jen čistí nos, když smrkat neumějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
29.2.12 17:13

Malá taky často kýchá, v porodnici Dr. říkala, že to není z nachlazení ale většinou z prachu… Pokud není miminko i zanudlený, tak to bude spíš z toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
29.2.12 17:50
kasandra7 píše:

Chceš to přesně na minuty? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
29.2.12 17:54
berry4 píše:
kasandra7 píše:
Chceš to přesně na minuty? ;)

Mě by fakt zajímalo, o co ti jde? Předchozí příspěvek už jsi radši vymazala… Co je ti do toho, kolik kdo založí diskuzí? Jsou to diskuze, kde se zakl.ptá na konkrétní věc, pokud tě to irituje, tak neodpovídej… Ale ty vlastně ani neodpovídáš, jenom reješ :roll:
Každá máme jednou první dítě 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
29.2.12 18:12

To kýchání je z prachu a taky ze suchého vzduchu, v porodnici mi říkali zvlhčovat zvlhčovat zvlhčovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
29.2.12 18:16

Fragolo to bezesporu. Žádná jsme všechno nepobrala hned. Spíš se jen usmívám nad neuvěřitelným počtem denních nových diskusí od zakladatelky,přitom kolikrát stačí projít si ty již založené,odpovědi na otázky najde tam dosytosti, nebo stačí zapojit zdravý rozum. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
29.2.12 20:06
berry4 píše:
Fragolo to bezesporu. Žádná jsme všechno nepobrala hned. Spíš se jen usmívám nad neuvěřitelným počtem denních nových diskusí od zakladatelky,přitom kolikrát stačí projít si ty již založené,odpovědi na otázky najde tam dosytosti, nebo stačí zapojit zdravý rozum. ;)

Berry máš pravdu!!! Ale to ty tady zjevně nepochopí, protože se taky chodili ptát s každým hounem… Jen jsem zvědavá, co bude ta osoba dělat, až třeba chytne rýmu. To se bude ptát, jak odsávat nos??? Nechtěla bych být její Mudra. Ta ten telefon musí mít radši non-stop vyvěšenej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí