Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Dobrý večer, ráda bych věděla zda má někdo jako psychickou oporu při psychických potížích rodiče. Zda je v pořádku to tak mít i v dospělosti
Děkuji za odpovědě
proč by nemohli být rodiče oporou člověku i v dospělosti. Vždyt je to pěkné
Mám totiž úzkostné stavy a ataky a když to přijde tak musím volat aby za mnou přišli (mají tu možnost ) a byl se mnou alespoň jeden, protože nevydržím sama
Příspěvek upraven 16.08.23 v 18:20
@Dnd24 píše:
Mám totiž úzkostné stavy a ataky a když to přijde tak musím volat aby za mnou přišli (mají tu možnost ) a byl se mnou alespoň jeden, protože nevydržím sama
tak to je dobrý, ne. Proč to řešíš.
@Dnd24 píše:
Mám totiž úzkostné stavy a ataky a když to přijde tak musím volat aby za mnou přišli (mají tu možnost ) a byl se mnou alespoň jeden, protože nevydržím samaPříspěvek upraven 16.08.23 v 18:20
A kolik je rodicum let? Tohle nemuze fungovat vecne. Resis to s psychiatrem?
Ano chodím k psychiatrovi, ale proste když někdy tu podporu potřebuju tak vždy přijdou
Příspěvek upraven 16.08.23 v 18:33
Ano, v nejtěžších chvílích mi vždy máma s tátou byli a stále jsou oporou. Jsem dospělá, žiji sama, ale nikdy sem nezapomněla, kde mám doma. Je to v pořádku.
@Anonymní píše:
Dobrý večer, ráda bych věděla zda má někdo jako psychickou oporu při psychických potížích rodiče. Zda je v pořádku to tak mít i v dospělosti
Děkuji za odpovědě
Co bych za to byvala dala, kdybych to mela v te dobe, kdy jsem to moc potrebovala..
Mám
ale největší oporu mám v partnerovi, bez něj bych tu už dávno nebyla.
V mých rodičích jsem oporu nikdy bohužel neměla, celé dospívání jsem se sebepozkozovala a to fakt ve velkém a nikdy mi nijak nepomohli. Pomohl mi jediné můj tehdejší přítel a nyní je z něho už 13 let můj manžel. Jsem ráda, že máš v rodičích oporu, moc ti ji závidím. Vaz si jí. ![]()
Děkuji, já teprve půjdu na vysokou, takže s těmi rodiči bydlím( jsou rozvedení, takže taky nejsem furt na jednom místě), s tím že oni žijí svůj život(mají své partnery), pracují (já teda momentálně pomáhám mamce s penzionem)takže nejsem s jedním nebo druhým 24/7. Ale i tak mi řekli že kdykoliv, cokoliv budu potřebovat, vždy si na mně čas najdou v jakémkoliv věku, za což jsem vzhledem ke své psychické diagnóze velmi vděčná a díky zdejším příspěvkům jsem zjistila že to není nic zvláštního za co se stydět
Děkuji za odpovědě