Psychická opora

Anonymní
16.8.23 18:05

Psychická opora

Dobrý večer, ráda bych věděla zda má někdo jako psychickou oporu při psychických potížích rodiče. Zda je v pořádku to tak mít i v dospělosti
Děkuji za odpovědě

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65279
16.8.23 18:12
@Anonymní píše:
Dobrý večer, ráda bych věděla zda má někdo jako psychickou oporu při psychických potížích rodiče. Zda je v pořádku to tak mít i v dospělosti
Děkuji za odpovědě

proč by nemohli být rodiče oporou člověku i v dospělosti. Vždyt je to pěkné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.8.23 18:18

Mám totiž úzkostné stavy a ataky a když to přijde tak musím volat aby za mnou přišli (mají tu možnost ) a byl se mnou alespoň jeden, protože nevydržím sama

Příspěvek upraven 16.08.23 v 18:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65279
16.8.23 18:19
@Dnd24 píše:
Mám totiž úzkostné stavy a ataky a když to přijde tak musím volat aby za mnou přišli (mají tu možnost ) a byl se mnou alespoň jeden, protože nevydržím sama

tak to je dobrý, ne. Proč to řešíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.8.23 18:20

Mám strach že je to divné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10881
16.8.23 18:22
@Dnd24 píše:
Mám totiž úzkostné stavy a ataky a když to přijde tak musím volat aby za mnou přišli (mají tu možnost ) a byl se mnou alespoň jeden, protože nevydržím samaPříspěvek upraven 16.08.23 v 18:20

A kolik je rodicum let? Tohle nemuze fungovat vecne. Resis to s psychiatrem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.8.23 18:25

Ano chodím k psychiatrovi, ale proste když někdy tu podporu potřebuju tak vždy přijdou

Příspěvek upraven 16.08.23 v 18:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.8.23 18:26

Rodičům přes 50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
16.8.23 19:31

Ano, v nejtěžších chvílích mi vždy máma s tátou byli a stále jsou oporou. Jsem dospělá, žiji sama, ale nikdy sem nezapomněla, kde mám doma. Je to v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
16.8.23 19:53
@Anonymní píše:
Děkuji za odpovědě

Co bych za to byvala dala, kdybych to mela v te dobe, kdy jsem to moc potrebovala..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.8.23 19:57

Mám :hug: ale největší oporu mám v partnerovi, bez něj bych tu už dávno nebyla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.8.23 20:03

V mých rodičích jsem oporu nikdy bohužel neměla, celé dospívání jsem se sebepozkozovala a to fakt ve velkém a nikdy mi nijak nepomohli. Pomohl mi jediné můj tehdejší přítel a nyní je z něho už 13 let můj manžel. Jsem ráda, že máš v rodičích oporu, moc ti ji závidím. Vaz si jí. :palec:

• Citovat
  • Upravit
5
16.8.23 20:37

Děkuji, já teprve půjdu na vysokou, takže s těmi rodiči bydlím( jsou rozvedení, takže taky nejsem furt na jednom místě), s tím že oni žijí svůj život(mají své partnery), pracují (já teda momentálně pomáhám mamce s penzionem)takže nejsem s jedním nebo druhým 24/7. Ale i tak mi řekli že kdykoliv, cokoliv budu potřebovat, vždy si na mně čas najdou v jakémkoliv věku, za což jsem vzhledem ke své psychické diagnóze velmi vděčná a díky zdejším příspěvkům jsem zjistila že to není nic zvláštního za co se stydět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí