Maminka psychicky nemocná?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
9.1.14 21:27
@petrulinka píše:
3 ROKY TYRANA A TED JSEM ROK ROZVEDENA, bez peněz a jestě dodam že 2 roky se staram o ležaka… SAMA SE Z TOHO DOSTAVAM… 5 LET to mamku takte trapi ale řikat že si z Vas dělam standu a obviňovat me jakej jsem fracek jsem fakt hodně potrebovala slyšet :potlesk:
nejdřív tam můj syn nebyl až začala po mě řvat tak přišel!!!
Něco to s tou panikou bude mit společnyho… četla nějakej članek a uplně se v něm viděla jakoby to psala ona sama, ale to dokrotce neřekne

A mluvila jsi s jeji doktorkou ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
9.1.14 21:29

@petrulinka Nemyslim, ze jsi fracek, ale bylo to hodne pres caru. Kdyz uz nebudu psat o matce, ktery se to muselo dotknout, tak je hodne netakticky takhle mluvit pred synem. Muze se ti to vratit. Je jasny, ze je u vas situace na nervy, ale to dite to vnima a vnima nejen to, jak se chova babicka, ale hlavne to, jak se k ni pak chovas ty. Nechci te nejak peskovat, jen si na to dej bacha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
10.1.14 06:28

@tetma ano napadlo, ale nic to nemění na tom, že to bylo opravdu moc a v dané situaci to chápu spíš stěží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
10.1.14 09:13

@Šalvějka tak až budeš jednou na druhý straně, tak to pochopíš… sice to od zakladatelky nebylo pěkné, ale každý můžou bouchnout i světice z emimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.1.14 12:23

@tetma Evidentne nekdo bouchnout muze, na druhou stranu to nic chvalyhodnyho neni :nevim: Jde o to, aby se to neopakovalo, nez resit, jak moc je to v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
10.1.14 12:28

@asha asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie