Záněty močových cest - moč negativní

94
8.1.14 21:21

Zanety mocovych cest-moč neativni

Dobrý den,
již 2roky mě trápí potíže s močením. Tvaří se to jako zánět močového měchýře ( nucení na močení, pálení močové trubice atd…) jenže moč je laboratorně v pořádku.
Cystoskopie také negativní. Pitný režim dodržuji cca 3l za den někdy i více. Pitný režim dodržuji i v noci, takže vstávám 2-3× za noc na močení a na to aby se napila. Když se nenapiju i v noci ráno mám šílené pálení při močení, ale hlavne i PO vymočení. Urologie me nepomohla a gynekologicky jsem v poradku.

Máte zkušenosti?
Už nevim na koho se obratit, kdyz doktori si neumi poradit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5345
8.1.14 21:26

Jejda, já jsem skončila v pátek se zánětem na pohotovosti, naštěstí teď už ok, nedokážu si to představit mít dva roky potíže.
a co ti na to dají, když to dle nich není zánět močáku?
kamarádce která trpí na zánět močáku co měsíc, atb už ani nezabírají ted budou prý pod narkózou dělat rozšíření močové trubice…moc tomu nerozumím a už jen to slovo mě děsí.
já bych to řešila jedině na urologii, ale když tam ti nepomohli :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
8.1.14 21:28

Nechci všechno na ni svádět, ale nebereš HA? Taky jsem to ta měla, rok v kuse a pak jsem ji vysadila a vše dobré. Nebo můžeš být třeba nastydlá, nosíš krátká trička, k tomuhle stačí trošku a ani to nic být nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1629
8.1.14 21:29
@neominka píše:
Dobrý den,
již 2roky mě trápí potíže s močením. Tvaří se to jako zánět močového měchýře ( nucení na močení, pálení močové trubice atd…) jenže moč je laboratorně v pořádku.
Cystoskopie také negativní. Pitný režim dodržuji cca 3l za den někdy i více. Pitný režim dodržuji i v noci, takže vstávám 2-3× za noc na močení a na to aby se napila. Když se nenapiju i v noci ráno mám šílené pálení při močení, ale hlavne i PO vymočení. Urologie me nepomohla a gynekologicky jsem v poradku.Máte zkušenosti?
Už nevim na koho se obratit, kdyz doktori si neumi poradit

Moč brali po klasickém vymočení nebo po vycévkování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.14 21:31

moč. cesty

Ani nevíš jak ti rozumím :( já už mám tyto problémy asi 16!!!let :zed: a zatím bez úspěchu tak doufám že tu nekdo poradí

• Citovat
  • Upravit
94
8.1.14 21:31

HA jsem nikdy nebrala a kratka tricka nenosim. Mam kabat na zimu s olovenyma kulickama ( drzi teplo ) nosim termo puncochace a teplekalhoty. V zimnim botech mam ovci vlnu a jsou nepromokave s Goretexem. takze z nachlazeni to nebude, protoze moc je negativni ( je v poradku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
8.1.14 21:32

Po vymoceni, ale na cystoskopii bylo vse v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
8.1.14 21:33

Je to silene :-( Ani Vam nikdo nepomohl? jake mate priznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
8.1.14 21:33

Toto jsem také tak měla, vždycky to bylo dva dny lepší, potom zase horší. Mě tehdy předepsali na urologii toto http://www.lekarna-plus.cz/…6mg-1546580/ Mělo by to být na posílení imunity močových cest. Brala jsem to jako tříměsíční kůru na jaře a na podzim dva roky. Od té doby cca 5let jsem žádný zánět neměla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
8.1.14 21:34

Prave, ze na Cystoskopii zjistuji zda neni zuzena mocova trubice, ale me to nezjistili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
8.1.14 21:35

URO-VAXOM jsem brala9 mesicu a nezabralo to :-/ :zed: :cert:
URO-VAXOM se bere pri pakovanych zanetech, ale ja zanet nemam jen se to tak tvari jako zanet. mam bakterialni moc v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1629
8.1.14 21:36
@neominka píše:
Po vymoceni, ale na cystoskopii bylo vse v poradku

Zajdi ještě jinde na urologii, ale tohle by chtělo řešit. Muže dojít i k poškození ledvin do budoucna. Což pak není žádna legrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.14 21:36

Já mám také pálení při močení nejhorší je to ráno nebo když málo piju, tak se snažím také co nejvíc pít…chodila jsem ke všem doktorům jenže s urologie mě pořád posílali na gyndu a furt dokola…

• Citovat
  • Upravit
94
8.1.14 21:38
@zuzkasaf píše:
Zajdi ještě jinde na urologii, ale tohle by chtělo řešit. Muže dojít i k poškození ledvin do budoucna. Což pak není žádna legrace.

Moje dr. me predepsala na Uroloii Nitrofuration aprej kdyz to zacnemam si vzit tabletu. Vzdycky kdyz tam jdu, tak mam moc v naprostem poradku. Ja nechapu cim to teda muze byt. Ale v tehotenstvi jsem potize nemela. Jakmile jsemotehotnela, potize prestali a poporodu opet zacali :cert:
Rodila jsem v zari v 16tt holcicka mela Downuv syndrom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
8.1.14 21:39
@Anonymní píše:
Já mám také pálení při močení nejhorší je to ráno nebo když málo piju, tak se snažím také co nejvíc pít…chodila jsem ke všem doktorům jenže s urologie mě pořád posílali na gyndu a furt dokola…

jsem na tom tejne. Ja nechapu cim to je, kdyz je vysetreni v poradku a obtize stale pretrvavaji. Nici me to zivot :pocitac: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast