Záněty močových cest - moč negativní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
8.1.14 22:29
@renda micro píše:
@neominka prý jen ty ženský co mají s tímhle problém. Naznačoval že u dcerky to můžou způsobovat pár drobností které když se sejdou dohromady může to takhle zlobit. Ta lehká porucha při močení, k tomu když ke denně nevyprázdní tak ty močové cesty to zvětšené rektum jakoby utlačí a problém je na světě.
No jsem na to fakt zvědavá.
Míváš někdy pocit jako že se ti chce hodně na malou a tak za 5 sekund to přejde a dobrý?

ja prave mam pocit, ze mam zanet mocaku, ale v moci me nikdy nic nenajdou.
Jeste jsem slysela, ze to muze byt spatna strevni mikroflora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
8.1.14 22:39

Já mám doma i PHAN leuco papírky a dcera tam kolikrát nemá vůbec ani náznak infekce a přes to jí to často nutí a při močení pálí. Močovou trubici prý má taky OK. Laktobacílky taky bez úspěchu. Jestli nezaberou ty byliny tak jsem už v koncích. Gynekologicky je taky OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
8.1.14 22:47
@renda micro píše:
Já mám doma i PHAN leuco papírky a dcera tam kolikrát nemá vůbec ani náznak infekce a přes to jí to často nutí a při močení pálí. Močovou trubici prý má taky OK. Laktobacílky taky bez úspěchu. Jestli nezaberou ty byliny tak jsem už v koncích. Gynekologicky je taky OK.

ty papirky mam taky doma a taky bez nalezu mam moc, jen nekdy mam zvisene Ph v moci, ale to je tim co pres den jim.
Ted se laduji probiotikama Boopron, aby seme upravila strevni mikroflora- kazdy mesic ATB me ji musely uplne vymlatit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1302
9.1.14 09:40

Zkusila bych změnit urologa. Koukal se ti sondou do močáku, aby zjistil, jak to tam vypadá? Já takhle měla ošklivý chronický zánět a byla mi nasazena půl roční léčba atb. a zabralo to. Pak následovala opět kontrola sondou a bylo tam velké zlepšení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
9.1.14 15:28
@Krystal86 píše:
Zkusila bych změnit urologa. Koukal se ti sondou do močáku, aby zjistil, jak to tam vypadá? Já takhle měla ošklivý chronický zánět a byla mi nasazena půl roční léčba atb. a zabralo to. Pak následovala opět kontrola sondou a bylo tam velké zlepšení.

jj divali se me do mocaku a nic vse ok. jenze ja nemam zanet mocaku, jen me to pali jako pri zanetu, ale moc mam v naprostem poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
9.1.14 22:25

@neominka
Já tohle měla od 6-týho měsíce těhotenství. V moči nic, pálení a řezání bylo nejhorší po ránu a dopoledne. U mě to bylo ale slabou jizvou po císaři a malá byla nízko. Dokonce jsem i dvakrát z močáku krvácela. Ještě mě napadlo, některá umělá sladidla způsobujou tyhle problémy. Zkus je na čas vyřadit z jídelníčku, třeba to pomůže. Jde o aspartam, cyklamát a jemu podobný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
10.1.14 20:43
@Adriana píše:
@neominka
Já tohle měla od 6-týho měsíce těhotenství. V moči nic, pálení a řezání bylo nejhorší po ránu a dopoledne. U mě to bylo ale slabou jizvou po císaři a malá byla nízko. Dokonce jsem i dvakrát z močáku krvácela. Ještě mě napadlo, některá umělá sladidla způsobujou tyhle problémy. Zkus je na čas vyřadit z jídelníčku, třeba to pomůže. Jde o aspartam, cyklamát a jemu podobný..

a v jakych potravinach se objevuji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
10.1.14 21:10

@neominka
No v docela hodně potravinách, např ve sladkých minerálkách, kole, limonádách. Pak hodně v cukrovinkách, žvýkačkách apod. Koukni sem: http://www.emulgatory.cz/…am-ecek/E951 to je třeba aspartam, pod ním je seznam výrobků kde je.
Pak ještě třeba sem: http://www.emulgatory.cz/seznam-ecek. Sladidla jsou E 950,951,952,954, 962 atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.1.14 18:06

Ureoplasma

Ahoj, s velkou pravděpodobností to může být ureoplasma. Nemusí být po stěrech ihned zjistitelná, a člověk jí má a nemusí mít žádné problémy (hlavně chlapy), poté se to po pár letech projeví. Musí se přeléčit i partner (je to něco jako forma chlamidie). Takže znovu na stěry na urologii… Hodně štěstí… I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
29.5.14 17:11

Tak jsem se sem po pár měsících vrátila a když čtu, že můžu mít opakované problémy i několik let, tak je mi z toho úzko.
Brala jste některá Nitrofurantoin nějak dlouhodobě?

Na základě špatně vyléčeného zánětu v loňském roce se mi to pořád opakuje. Jenže… v moči nic, po cystoskopii pouze trošku zúžená trubice, piju co to jde, pravda je, že při práci nejde vždycky jít na záchod hned, ale před 14 jsem dobrala antibiotika a dnes už mám zase problém :(
pociťuju to jako Neominka, pálení v trubici, trochu bolení v podbřišku, ale zánět měchýře to přímo není. Mám to pokaždé, když se změní počasí, a spíš než urologa bych potřebovala psychiatra :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
29.5.14 17:33

@lightblue Ahoj, se záněty močáku jsem měla problémy pořád. Brála jsem Biseptol, NoSpa, aj. Pomáalo to částečně, ale záněty se stejně vracely. Ze zoufalství jsem zkusila bylinky a vůbec tomu nevěřila, ale člověk, když je mu ouvej zkusí vše. Takže to zkrátím - bylinky zázračně pomohly. Smíchej ve stejném poměru kopřivu, měsíček, žebříček a pij kolik můžeš. Do toho si kup Urologický čaj od Teekanne. Někomu pomůžou brusinky od firmy Swiss, ale mně ne. Dceři zabírají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
29.5.14 17:50

Brusinky mám, ale taky nic moc, je to lepší, když teď bylo venku teplo, ale teď se ochladilo a ani to u mě nemá vazbu na sex, protože jsem teď měla MS a sex nebyl a stejně to mám. Ale jak píšu, vyloženě cítím tu trubici, nemám pocit, že by to bylo z močového měchýře, nicméně díky. Zkusím určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
29.5.14 17:56

@lightblue Zkus to, mě taky pálila jen ta trubice (při a po močení). Žádné bolesti břicha jsem neměla. Odhaduji, že po 5-7 dnech budeš mít pokoj, ale nepij to dlouhodobě nebo si tělo na to navykne a pak ti to nebude zabírat. Já si to vždy dám do hrnce a zaliji plnou varnou konvicí vody a přes ten den to vypiji + 1 hrnek toho urologického čaje. Hlavní je pít ten měsíček, kopřivu a žebříček. Pak dej vědět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
29.5.14 19:13

A ještě jestli tu je někdo, kdo má zkušenost s Rowatinexem? Případně jak dlouho ho brát? Mě doktor řekl, že je fakt dobrý, ale musí se u toho skutečně hodně pít, jinak má opačné účinky a ještě situaci zhoršuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
30.5.14 12:32

Ještě mi celkem pomáhá koupit si od Rubínu brusinkový mošt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí