Záněty močových cest - moč negativní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.3.25 01:08

Zdravím, už 3 roky (kdy jsem se vlastně poznala se svým nynějším přítelem) mě trápilo silné pálení při močení, výtoky a někdy také bolest při styku. Navštěvovala jsem s tím opakovaně gynekologa který mi nejdříve řekl, že je to kvasinková infekce, poté zase streptokok a na vše mi předepisoval entizol. Brala jsem ho několikrát do roka i spolu s přítelem ale problémy se vždy do týdne vrátily.. Nakonec mi u obvoďačky z krve zjistili chlamydie teď v lednu. Dostali jsme s přítelem atb doxyhexal. Po dobrání bylo vše v pořádku asi na 2-3 týdny ale potom začalo pálení znovu ale teda ve velkém + bolest (nebo takové bodání) za stydkou kostí a podbříšku jak už jsem si tu četla :( Přijde mi ale, že výtoky už ustoupily. V dubnu mě čeká vyšetření na urologii a jsem z toho nervozní :,( Nechám si udělat znovu testy zda se mi ty chlamydie nevrátily, už jsem z toho fakt zoufalá, myslím na to pořád.. Někdy se to zmírní ale většinou se to nedá vydržet a tedy hlavně po styku.. přítel je ale úplně bez příznaků. Nyní už mi nezbývá nic jiného než čekat. Zvýšila jsem příjem tekutin 3-4 l vody denně, cukr taky omezuju. Z blokurimy bolest odezní na pár hodin ale vždy se vrátí (piju ji cca 4 měsíce) + piju kontryhel a urolog. čaj. Mám v plánu ještě koupit vitagyn C aby se trochu obnovila mikroflóra po těch atb. Slyšela jsem že hodně pomáhá i lichořeřišnice nebo uroval manosa akut tablety.. Také zkusím a budu se modlit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
19
9.3.25 07:00

Nerovná stěna močové měchýře

Dobrý den, na ultrazvuku mam nerovnou stěnu močového měchýře co si mam o tom představit zda někdo neví? Měl jsem krev v moči po antibiotikách je pryč i bolesti mam jít na CT břicha mam strach aby to nebyl nádor děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.26 16:53

Sice jsem to neměla já ale moje mamka taky měla podobný problém… Pomohl jí až Uticarin - https://nuvialab.com/cz/p/Uticarin Je šíleně dráhy ale co jsem slyšela pomáhá fest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí