Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den, na ultrazvuku mam nerovnou stěnu močového měchýře co si mam o tom představit zda někdo neví? Měl jsem krev v moči po antibiotikách je pryč i bolesti mam jít na CT břicha mam strach aby to nebyl nádor děkuji za odpověď
Sice jsem to neměla já ale moje mamka taky měla podobný problém… Pomohl jí až Uticarin - https://nuvialab.com/cz/p/Uticarin Je šíleně dráhy ale co jsem slyšela pomáhá fest.
Zdravím, už 3 roky (kdy jsem se vlastně poznala se svým nynějším přítelem) mě trápilo silné pálení při močení, výtoky a někdy také bolest při styku. Navštěvovala jsem s tím opakovaně gynekologa který mi nejdříve řekl, že je to kvasinková infekce, poté zase streptokok a na vše mi předepisoval entizol. Brala jsem ho několikrát do roka i spolu s přítelem ale problémy se vždy do týdne vrátily.. Nakonec mi u obvoďačky z krve zjistili chlamydie teď v lednu. Dostali jsme s přítelem atb doxyhexal. Po dobrání bylo vše v pořádku asi na 2-3 týdny ale potom začalo pálení znovu ale teda ve velkém + bolest (nebo takové bodání) za stydkou kostí a podbříšku jak už jsem si tu četla
Přijde mi ale, že výtoky už ustoupily. V dubnu mě čeká vyšetření na urologii a jsem z toho nervozní
Nechám si udělat znovu testy zda se mi ty chlamydie nevrátily, už jsem z toho fakt zoufalá, myslím na to pořád.. Někdy se to zmírní ale většinou se to nedá vydržet a tedy hlavně po styku.. přítel je ale úplně bez příznaků. Nyní už mi nezbývá nic jiného než čekat. Zvýšila jsem příjem tekutin 3-4 l vody denně, cukr taky omezuju. Z blokurimy bolest odezní na pár hodin ale vždy se vrátí (piju ji cca 4 měsíce) + piju kontryhel a urolog. čaj. Mám v plánu ještě koupit vitagyn C aby se trochu obnovila mikroflóra po těch atb. Slyšela jsem že hodně pomáhá i lichořeřišnice nebo uroval manosa akut tablety.. Také zkusím a budu se modlit