Psycholg Praha

Anonymní
20.2.13 17:13

Psycholg Praha

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat zda některá z Vás neznáte nějakého dobrého psychologa v Praze? Nejlépe bych kdyby byl z nemocnice, aby to nebyl soukromník u kterého stojí hodina 500kč :( Potřebovala bych si popovídat po případě si říct o prášky na,,trochu zklidnění… Nevím zda je lepší psycholog nebo psychiatr…

Děkuji za typy

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11565
20.2.13 17:16

Psycholog Ti dá jen konzultaci, pro prášky musíš psychiatra. Mám dobrý reference na doktora Kučeru http://www.csspraha.cz/…a-novakovych - je tu na něj i mobil, kde se můžeš objednat. Konzultace jsou zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.13 17:19

@karolina_a_betuska Děkuji moc :)

• Citovat
  • Upravit
lulu nepri.
20.2.13 19:04

Ja bych zkusila i nemocnice.

• Citovat
  • Upravit
lulu nepri.
20.2.13 19:04

Ja bych zkusila i nemocnice.

• Citovat
  • Upravit
11565
20.2.13 20:16

V nemocnicích nepotkáš psychologa, jen psychiatry. A co mám zkušenost, tak 99% z nich Ti jen napíše prášky, na podrobnější terapii a rozebrání problému nemají čas (což je logický, mají na starosti pacienty atd.). Čili pokud nejsi vyloženě „v rozkladu“, doporučuju začít psychologem (co vím, tento objednává docela rychle), a případně s ním probrat, zda je medikace potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.13 09:49

@karolina_a_betuska A jak je to s placeným zda se můžu zeptat? děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
11565
21.2.13 10:12
@Anonymní píše:
@karolina_a_betuska A jak je to s placeným zda se můžu zeptat? děkuji :)

Nerozumím. Ten psycholog co jsem odkazovala je zadarmo, to je poradna zřizovaná městem.

Psychiatr v nemocnici asi bude na pojišťovnu, ale na léky se prý dost doplácí. Ale to nevím, osobně jsem je nikdy nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty