Psycholožka Praha

Anonymní
1.2.25 22:42

Psycholožka Praha

Zdravim, dotaz zni nasledovne. Hledam psycholozku (VŠ), nikoli terapeutku s kurzem, z Prahy, vekem 50+, opravdu chytrou - nikoli prumernou, racionalni, nemusi byt na pojistovnu. Muzete doporucit? Vim, zni to podivne, ale uz mam sezeni s ruznymi terapeuty za sebou a vim, co hledam, potrebuji nekoho, kdo ma sirsi pochopeni. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9189
2.2.25 12:34
@Anonymní píše: Více

Ahoj, bohužel ti asi neporadím, psycholožek (VŠ) a to i s atestací z klinické psychologie a psychoterapeutickým výcvikem znám hodně, ale 50+ je snad jen jedna, k té chodí kamarádka, ale vím, že má úplně narváno.

Bohužel jinak nikoho takhle neznám, mojí psycholožce je cca 38.

Jen by mě zajímalo, proč chceš psycholožku 50+ (nerýpu, opravdu mě to zajímá), protože mně naopak vyhovují ty mladší, přijde mi, že mají více přehled o „novinkách“ v psychologii jsou méně často vyhořelé.

A máš třeba i nějakou preferenci na psychoterapeutický výcvik, který by měla mít, nebo tohle je jedno? Zkusím kdyžtak pohledat a poptat se. Mně třeba nyní nejvíc vyhovuje u psychologů výcvik v logoterapii a existenciální analýze.

Držím palce, ať se ti podaří někoho najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9189
2.2.25 12:50
@Anonymní píše: Více

Tady pracuje několik terapeutek, které vypadají starší, zkus mrknout, ale nevím, jaké jsou, neznám osobně: https://www.terapeutika.cz/o-nas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.25 17:50
@Lollitka píše: Více

Ahoj, dekuji za odpoved. Starsi hledam diky zkusenosti, ze mi opakovane nekdo mladsi nesedl a bylo zcela patrne, ze nema odzito a rovnez nedisponuje moudrosti s patricnym nadhledem spojenym s vekem. Vzdelani hledam diky odbornosti, ponevadz jsem rovnez pochopil, ze je pomerne rozdil mezi vystudovanym psychologem a nekym, kdo se “rekvalifikoval” a spise tlaci nejaky smer. Popravde bych nejradeji nejakou “duchodkyni”. Kdysi jsem mel moznost s jednou docentkou, ale te dnes bude pres osmdesat.

• Citovat
  • Upravit
Eva2610
2.2.25 17:55

Magdalena Frouzova

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení