Puberťák a sebekázeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25188
13.3.22 15:15

:lol: tvé „problémy“ s ním jsou úplně malicherné ;) věř mi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
13.3.22 15:27

Buď ráda, že se jde osprchovat. Já kdybych našeho puboše nehlídala, tak je schopný se klidně měsíc neumýt, nečistit si zuby a chodit všude smradlavý, protože co si budeme povídat, ten jejich pot už je pěkně cítit. Přitom u nás denně vidí jaké máme hygienické návyky a plus má jednu slečnu, které by se chtěl líbit. Netuším co s ním, nevím, jak mu to vtlouct do hlavy, že těch pět minut, co sprcha zabere za to stojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
13.3.22 15:54
@Lucy75 píše: :lol: tvé „problémy“ s ním jsou úplně malicherné ;) věř mi…

Naprosto :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.22 16:05
@Lucy75 píše: :lol: tvé „problémy“ s ním jsou úplně malicherné ;) věř mi…

Věřím a je mi jasné, že to žádné opravdové problemy nejsou a doufám, že to tak i zůstane.

• Citovat
  • Upravit
1923
13.3.22 17:50

Ty mas doma moje dite?🤣 🤣 🤣
Ja mam doma dva exemplare a momentalne mam pocit, ze mi je nekdo vymenil a ziju s martanama🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.22 07:01

No tsk na tenhle vek jsou to spise malicherne problemy. Bud rada, ze nechodi za skolu, nekouri, alkohol, nekrase ti penize. To vse by pomalu mohli nastoupit. Kdyz u mne toto pocalo, prestali mi davat kapesne. Vodu bych normalne vypla. Ikdyz si bude pripadat ukrivdene - tvuj dum - tvoje pravidla, znas to. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12214
14.3.22 19:13

Já mám teda slečnu, ale jednu dobu jsem v koupelně opakovaně psala fixou na zrcadlo "kdo si nemyje zuby je " a k tomu obrázek prasátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
17.3.22 14:42
@Anonymní píše:
Jak jsou na tom vaše děti, zejména ty starší se sebekázní, sebeřízením apod.? Potomkovi je skoro 13 let a občas mám pocit, že mu někdo vypíná mozek. Zejména u činností, které vyžadují nějaké sebezapření, kontrolu apod. Příklad - sprchování, kdy puboš není schopen vypadnou ze sprchy včas a pokud není upozorněn, cáchá se půl hodiny. Výsledek - několikatisícový doplatek za vodu a plyn. Další téma - sladkosti - schopnost utratit veškeré kapesné za tyčinky, bonbony a podobné srágory. Telefon, PC - neschopnost odložit zavčasu… a dalo by se pokračovat.
Všechno se sice dá řešit rodičovskou kontrolou, ale ráda bych, aby to fungovalo tak nějak samo. Dřív to vcelku šlo, 10letý mladší sourozenec to taky zvládá, tak by to mělo jít. Ale s nástupem puberty mi to přijde horší a horší. Nepřijde mi to jako nějaký vzdor, robě při vysvětlování a upozorňování snaživě přikyvuje, slibuje, upřímně se kaje, omouvá se… a pak zase nic. Prý si to neuvědomil, zapomněl, nedošlo mu, že už uběhlo tolik času…
Jak jsou na tom vaše pubertální dítka?

stejně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí