Pubertální dcera nás nenávidí

Anonymní
10.8.19 19:50

Pubertální dcera nás nenavidi

Ahoj :mavam:,.
Dceři je 14 a půl a dneska na mě a na manzela zarvala :,,Já vás tak nenávidím, jste trapný a blbý"
Moc mě to mrzí, co nám řekla..
Ona chtěla být venku do 23:00..My jsme ji řekli, že takhle dlouho venku prostě nebude, bydlíme ve velkém městě a toulají se tu po nocích feťáci a bezdomovci, máme strach..
A potom nám řekla, že nás nenávidí, že jsme trapny a blbý…
Nakonec nesla nikam, zakázali jsme jí to…

Ale mě hlavne mrzí, že nás nenávidí..Říká nám to částo, jak nás nesnáší..Mne jednou i řekla, že by si přála nějakou hezkou, hodnou a hubenou matku…Dobře nejsem žádná modelka, vážím 80 kg a měřím 173 cm -vim že nejsem hubená, ale mrzi mě to..Jsme podle ní zla, že jsem jí koupila k narozením levný telefon za 3700 Kč..Vadí jí, že i manžel je tlustý a plešatý..
Vůbec nás s manželem neobejme, nedá nam pusu nic…

Prosím, poradíte mi, co mám dělat? Jak mám ten vztah mezi námi řešit?

Prosím pobechejte anonym, nebo diskuzi smažte..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1804
10.8.19 19:53

Tak někdy ty výchovný facky nejsou od věci.

Ale divím se, ze mate tenhle problém, ve 14 letech je to neobvykle. :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
10.8.19 19:57

To je tak nějak normálka v pubertě, mě se naši hrozně smáli, když jsme měla podobný výlevy… doslova se popadali za břicho a smáli se tomu, jak že jsou moc trapný… Nedělejte si z toho těžkou hlavu a trochu na ní houkněte,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
10.8.19 19:59

Vpoho to přejde. Mám taky dceru čtrnáct. Nikam se mnou nechodí stydí se za mě. Oblikam se trapně chovám se prý trapně. Já jí chápu cítila jsem ve čtrnácti totéž. Jo a my vypadáme s chlapem celkem obstojně jsme oba sportovci ale není to co platné. Já jí neřeším dávám tomu max pět let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
10.8.19 19:59

Já bych zase řekla, že je tohle přesně ten věk, kdy se tohle děje @skorotehotna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80173
10.8.19 20:02

To je úplně normální projev puberty. Ve čtrnácti se děti těžko vyrovnávají s tím, že oni, takoví géniové, mají naprosto hloupé a příšerné rodiče, přímo nejhorší z celé planety. To přejde. Za pár let, tak kolem dvacítky, se tomu budete normálně smát obě.
Takže bych jí klidně řekla, jo, jsme staří tlustí a ještě příšerní, ale nikam prostě nepůjdeš a hotovo. Pouze tedy výkřiky typu jsi krá. va nebo tak bych odměnovala. Jinak hemzy jste šílení, na to kašli a usmívej se, ono může být taky hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20906
10.8.19 20:03

Zasmejte se tomu. Jsou to jen vylevy. A kdyz ji vadi levnej telefon. Muze si nasetrit z kapesneho na lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593

Ty jo, s ni teda clouma puberta. Ja si nezvpominam, ze bych zastavala takove nazory a uz vubec, ze bych to matce do oci rekla a to ja mela duvod nesnaset rodice. Dost padny duvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177

Nemám pubertální dítě, ale často zírám, co vypustí z pusy moje neteř na adresu své matky. Věřím, že to bolí, ale neber si to osobně, musíš to prostě přežít, za pár let už to bude jinak.

Já se trochu umím vcítit - nikdy jsem netrpěla na PMS, první jsem měla teprve před pár lety a fakt jsem zírala, že se najednou chovám jako kráva. Od té doby si říkám, že když jsem měla problém ovládnout se já, dospělá a celkem slušná osoba, jaký to musí být pro ty puboše přelitý hormonama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
10.8.19 20:04

Tak mně by přišlo divné kdyby vám to neříkala :mrgreen:

V tomhle věku si to o rodičích myslí snad každý. Já si vzpomínám, že jsem si kolikrát přála, abych byla adoptovaná. A doufala, že se moji pravý rodiče objeví. :mrgreen:

Na střední už jsme si to myslela ;)

Známá, učitelka, říkala že nejhorší jsou děti v sedmé a osmé třídě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
10.8.19 20:04

Ve 14 jsem musela byt do vecera doma. A v tomhle veku je vcelku normalni, ze rodice jsou trapaci.

• Citovat
  • Upravit
21091
10.8.19 20:05

Teda já si taky myslela, že naši jsou trapní. Ale kdybych to vyslovila nahlas, tak mně nejspíš přiletí. Ale nikdy mně ani nepřišlo na mysl, že bych je měla nenávidět.

Tohle je zakladatelko hodně těžké posoudit z jedné situace. Záleží jaký jste si k sobě udělali vztah před tím. Ano může to být pubertální výlev, ale taky nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
10.8.19 20:11

Tak ja jsem si doteď myslela, ze ma pubertální dcera ma nesnesitelnou pubertu, uz si to nemyslim :D.
Dcera nam nikdy nerekla, ze nas nenávidí, ani nerekla, ze by chtela nejaky jine rodice, naopak rika nam, ze by jine rodice nechtela :), a tu pusu nam taky klidne da :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
10.8.19 20:15

Taky jsem ted nejhorsi matka na svete, samozrejme i trapna, plus si mysli, ze jsme meli asi misto psa dinosaura jeste. Uklidnete se, to prejde a nebo bude jeste hur-tak at mate silu :lol: Nekontaktni je ta nase taky…Kdyz me echt nas.rala,udelala jsem ji pred skolou tucnaka a bylo, pred skautem na ni zarvala, ze ji miluju a na chvilu ji sklaplo. No-asi na tyden vlastne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
10.8.19 20:18

Hlavne ted vazne, ma sve starosti taky, at jsou to lasky, rivalita, kamaradky, mindraky, mozna mesicky.Je pravda ze to chovani je des, ale vydrzet se to nejak musi.Me pomohlo pracovat na sobe. Hodne jsem se vyklidnila.Jsem vic nad veci. Obcas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí