Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zkusit třeba Imazol? ![]()
Nebo někam zavolej, zajdi na pohotovost
Poradí čím to mazat. A asi bych ji nechala hodně bez plíny aby ji to nedřelo ![]()
Návštěva nemá děti? že by si zašla třeba k její dr?
Tak zatím jsem malý dala kalhotky, a aby čůrala na nočník a měla to místečko v suchu. Boma jsem našla jen Bactroban, je to antibiotická mast, tak zkusím máznout a uvidím, co to do večera udělá a zítra se vrátím dom dřív, abych mohla k dr.
Moje malá měla asi něco podobného a dr. mi říkala, že je to něco jako plíseň ze zapařeniny, když úplně nevyhovuje plenka = alergie. Používala jsem převařenou vodu plus černý čaj a otírala jsem jí tím při přebalování a je to fuč. V tom čase musíš vynechat vlh. ubrousky a pořádně vysušit do sucha fénem ![]()
Příspěvek upraven 26.02.13 v 12:20
@Bambrštoul píše:
Moje malá měla asi něco podobného a dr. mi říkala, že je to něco jako plíseň ze zapařeniny. Používala jsem převařenou vodu plus černý čaj a otírala jsem jí tím při přebalování a je to fuč. V tom čase musíš vynechat vlh. ubrousky a pořádně vysušit do sucha fénem
aha, a jak to měla tvoje malá veliký? Taky jí slezla kůže, jako kdyby ten puchýřek prasknul?
Měla toho víc a jeden větší přímo na pipce cca 5mm (ten se hojil nejdéle).Byl to zarudlý flíček s okrajem kůžičky jako prasklý a slouplý puchýř. Dávej po vysušení ten sudokrém a bude to v pohodě.
@Bambrštoul píše:
Měla toho víc a jeden větší přímo na pipce cca 5mm (ten se hojil nejdéle).Byl to zarudlý flíček s okrajem kůžičky jako prasklý a slouplý puchýř. Dávej po vysušení ten sudokrém a bude to v pohodě.
mě právě přijde, že ale ten sudocrem na tohle moc nezabírá, počkám až přijde chlap a skočím pro ten limazol
Trvá to dlouho než je nějaká reakce.Moje malá to měla, když jí byl 1.měsíc. Taky mě napadlo jestli to nemůže u Tvé malé být opar, ale to už hádáme
Chtělo by to dr. ![]()
Zítra k doktorovi. Je to dost velké. Celkově bych řekla, že má dítko kůži podrážděnou, ale může to být i fotkou.
Ahoj všem, píšu anonymně, protože mojí 10 měsíční holčičce se na nožce vedle pipky, kde končí plenka udělal včera malý puchýřek, namazala jsem ho sudocremem. Jenže včera večer už byl větší, tak znovu sudocream a dnes ráno jsem se skoro polekala, kůže je zkrajů sloupaná. Co s tím? Mělo to něčí miminko? Je mi jasný, že pod plenkou, jak si do ní čůrá se to asi moc hojit nebude. Jsem na návštěvě a k dr. se dostanu až za 2 dny. Poradíte, co stím?