Puchýřek pod plenkou

Anonymní
26.2.13 10:11

puchýřek pod plenkou

Ahoj všem, píšu anonymně, protože mojí 10 měsíční holčičce se na nožce vedle pipky, kde končí plenka udělal včera malý puchýřek, namazala jsem ho sudocremem. Jenže včera večer už byl větší, tak znovu sudocream a dnes ráno jsem se skoro polekala, kůže je zkrajů sloupaná. Co s tím? Mělo to něčí miminko? Je mi jasný, že pod plenkou, jak si do ní čůrá se to asi moc hojit nebude. Jsem na návštěvě a k dr. se dostanu až za 2 dny. Poradíte, co stím?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2133
26.2.13 10:15

Zkusit třeba Imazol? :nevim:
Nebo někam zavolej, zajdi na pohotovost :nevim: Poradí čím to mazat. A asi bych ji nechala hodně bez plíny aby ji to nedřelo :nevim:

Návštěva nemá děti? že by si zašla třeba k její dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.13 11:31

Tak zatím jsem malý dala kalhotky, a aby čůrala na nočník a měla to místečko v suchu. Boma jsem našla jen Bactroban, je to antibiotická mast, tak zkusím máznout a uvidím, co to do večera udělá a zítra se vrátím dom dřív, abych mohla k dr.

• Citovat
  • Upravit
1146
26.2.13 11:57

Moje malá měla asi něco podobného a dr. mi říkala, že je to něco jako plíseň ze zapařeniny, když úplně nevyhovuje plenka = alergie. Používala jsem převařenou vodu plus černý čaj a otírala jsem jí tím při přebalování a je to fuč. V tom čase musíš vynechat vlh. ubrousky a pořádně vysušit do sucha fénem :lol:

Příspěvek upraven 26.02.13 v 12:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.13 12:02
@Bambrštoul píše:
Moje malá měla asi něco podobného a dr. mi říkala, že je to něco jako plíseň ze zapařeniny. Používala jsem převařenou vodu plus černý čaj a otírala jsem jí tím při přebalování a je to fuč. V tom čase musíš vynechat vlh. ubrousky a pořádně vysušit do sucha fénem :lol:

aha, a jak to měla tvoje malá veliký? Taky jí slezla kůže, jako kdyby ten puchýřek prasknul?

• Citovat
  • Upravit
1146
26.2.13 12:14

Měla toho víc a jeden větší přímo na pipce cca 5mm (ten se hojil nejdéle).Byl to zarudlý flíček s okrajem kůžičky jako prasklý a slouplý puchýř. Dávej po vysušení ten sudokrém a bude to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.13 12:17
@Bambrštoul píše:
Měla toho víc a jeden větší přímo na pipce cca 5mm (ten se hojil nejdéle).Byl to zarudlý flíček s okrajem kůžičky jako prasklý a slouplý puchýř. Dávej po vysušení ten sudokrém a bude to v pohodě.

mě právě přijde, že ale ten sudocrem na tohle moc nezabírá, počkám až přijde chlap a skočím pro ten limazol

• Citovat
  • Upravit
1146
26.2.13 12:23

Trvá to dlouho než je nějaká reakce.Moje malá to měla, když jí byl 1.měsíc. Taky mě napadlo jestli to nemůže u Tvé malé být opar, ale to už hádáme :nevim: Chtělo by to dr. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.18 21:38

Ahoj. Obnovuji. Nevíte co s tím?

• Citovat
  • Upravit
4019
14.11.18 21:45

Zítra k doktorovi. Je to dost velké. Celkově bych řekla, že má dítko kůži podrážděnou, ale může to být i fotkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí