Puding pro ročáka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
puding pro ročáka
Ahojky daly byste ročnímu prckovi puding? Myslím tím dr. oetker udělaný s bio mlíkem díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Synovi jsem ho davala se sunarem, nebo s klasickym mlikem. A dobry… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem dávala, dělala jsem z plnotučného mléka, bez cukru a chutnal mu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mikky Záleží jaký, ale přijdou mi tam zbytečné ty umělé příchutě a aromata. Udělala bych spíš domácí z kukuřičného škrobu a dochutila ovocem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělala jsem klasický s plnotučným mlékem, ovocem a někdy piškotem.
- Citovat
- Upravit
Jo, udělala, není to sice z výživového hlediska žádná bomba, ale jinak to závadný není. Jen teda bych určitě nepodávala nějak často, stejně jako dávám jen občas tvarohové dezerty, základ je u nás na svačinu jogurt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nepřeháním to, ale dávám…mlíko mám teda taky „bio“, snad se tomu dá věřit.
- Citovat
- Upravit
Dala jsem a do pudinku jsem přidala i rozinky, piškoty a nějaké ovoce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Plnotučné mléko, pudink, bez cukru-já si dávala pozor aby byl pudink řádně převařen a zalila jsem tím ovoce + piškoty polité pom. šťávou- dávala jsem cca od 7-8 měsíců- tak 1×za měsíc po roce skoro každý týden nebo 14 dní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K.Black jj, jí ho normálně, má k tomu třeba ovoce nebo piškoty, tak je to sladký dost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dala jsem, ale nesladila jsem cukrem (dala jsem čajovou lžičku medu, někdy ani to ne) a jí to opravdu jenom výjimečně. Mnohem radši jí dělám domácího pribináčka (recept jsem vyčetla tady na emiminu:) )
Dcera není zvyklá na sladké, nedávno jsem se škodolibě usmívala, když jí tchyně cpala čokoládu a Eli to všecko vyplivla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit