Může miminko puding v 8 měsících?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@martule88
Ahojky, jednou jsem ho uvařila 8měs. dceři normálně ze Sunaru. Docela jí chutnal. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vařím občas malému z normálního mléka, sunar se namá vařit, tak ze sunaru bych uvařila puding ve vodě a pak přidala určený počet odměrek rozmíchaný v malém množství vody. Ale já jsem mu ho dávala asi od 10 měsíců a z čerstvého plnotučného mléka, ale jestli ho měl za těch skoro 5 měsíců 3krát? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když už puding, kupovala jsem v rosmannu, maj vanilkovej a čokoládovej, 4 pudingy za asi 30,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo diky holky ja jen ze mi doktorka na prohlidce rikala ze maly uz muze relativne vse i ten puding tak proto se tak hloupe ptam
- Citovat
- Upravit
Dávám pudinky od 4.měsíce. Ve skleničce z DM nebo Rossmannu. A malá se po nich může utlouct.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měl by být hlavně z plnotučného mléka, potom je to jedno jaká příchuť, ale já jsem u syna nikdy neuspěla.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak na tohle teda nemám slov. Podle mě, pudink nemá v jídelníčku dítěte do 1 roku co dělat
Čtete někdy složení, když kupujete už hotové pudinky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivtcha píše:Čtu a že by v tom byl jed jsem tam fakt nenašla. V jídelníčku tvého dítěti být nemusí, já ho svému klidně dám
Tak na tohle teda nemám slov. Podle mě, pudink nemá v jídelníčku dítěte do 1 roku co dělatČtete někdy složení, když kupujete už hotové pudinky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martule88 píše:
@Ivtcha na tvuj nazor se nikdo neptal
Aha, takže na co ses teda ptala? Ptala ses JESTLI stejně starým mimčům vaříme pudink. A já Ti odpovídám, že ne, že to není zdravé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivtcha jo to mas sice pravdu, ale rady tipu co je zdravy fakt nepotrbuji, co he v dnedni dobe vubec zdravy?
- Citovat
- Upravit
Pudink vařím malé dokonce od 6M na radu doktorky. Vařím ho z UM a sladím Glukopurem, zatím jsem teda zkoušela jen vanilkový, ale chystám se i na nějakou ovocnou příchut. Vařím ho ve vodě a UM přimíchávám až později.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já bych o pár věcech věděla, ale Tebe to očividně nezajímá, takže je to fuk. Je to na každém, jak přistupuje ke stravování ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj mamky, chtela jsem se zeptat jestli stejne starym mimcum varite ke svacince puding, z jakeho mleka a jaky? Dekuji za tipy a rady