Může miminko puding v 8 měsících?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Akinorewa píše:
Mně doktorka radila nedávat tvaroh ani kravské mlíko do 1 roku. Dávám mléčné kaše a bílý jogurt s ovocem i bez, křupky dávám, i když nemá zuby. Oni ti křupku rozemnělní slinami a pokřupou dásnama, neboj. Je to prý i dobré jim to dávat, ať si promasírují dásna, když se derou zuby. Nikdy nezaskočila ani se nezačal dávit.
A víš že v jogurtu je taky kravské mléko?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už ti někdo prozradil, že existuje taková vymoženost, jako je mixér?
uvař jí zeleninu, maso, k tomu brambor, kuskus, těstoviny, batáty… A necpi do ní v osmi měsících svíčkovou, kravské mléko po litrech a chemické jogurty. Termix se vyrábí z tvarohu, který děti do roka ani jíst nemají, protože zatěžuje ledviny. Když jí namažeš chleba slabounce máslem a nakrájíš na minikostičky, tak se s tím neudusí, dítě má dávící reflex hodně silně vyvinutý, i kdyby se zakuckala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyz ji budes krmit kupovanymi ochucenymi jogurty, termixy, sladkym pudinkem, tak se pak nemuzes divit,ze nebude chtit jist bily jogurt s ovocem, nebo ruzna zeleninova jidla. Bude zvykla na spoustu cukru a tu bude vyzadovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@welovefashion píše:
A víš že v jogurtu je taky kravské mléko?
Tak pro upřesnění : nenahrazovat UM nebo MM kravským mlékem při dělání kaší atd., pro ty, kteří to nepochopili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@welovefashion píše:
Tak necpu ji to každý den, to složení ečka tam nevidím, tohle zrovna jedl 4lety syn, u pudinku nevim já ho nedělám, ale myslela jsem kdyz to vydrží nekolik let, že tam něco bude… Btw, pokud je z pytlíku tak domácí určitě není 😁
Vygůgluj si modifikovaný škrob (zhuštovadlo upravené všelijak). Ten v pytlíku je sypký prášek, který je uzavřený. Proto vydrží jako třeba cukr, rýže nebo jiné sypké potraviny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SlečnaDahlia píše:
To je naprostý nesmysl.
Znám své dítě když byl v jogurtu kousek ovoce nerozmixovane vycucla a vyplivla to viděla jsem to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@welovefashion zpracované mléko v jogurtu @Akinorewa um do kaše večer nedávám kupuju Sunar kaši nebo co je levné a s převařenou vodou. @pajaxy zeleninovana jidla ji před večeří oběd obsahuje vývar, rozmixovany maso, brambor a mrkev rozmixované vše manžel vyrábí domácí z kupovaných surovin v supermarketech neděláme hotové jídla, pouze domácí a mixované jak někdo narazí jestliže znám mixér.
Jen propo neumím vařit všechny domácí práce dělá manžel
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aduš8 píše:
Už ti někdo prozradil, že existuje taková vymoženost, jako je mixér?uvař jí zeleninu, maso, k tomu brambor, kuskus, těstoviny, batáty… A necpi do ní v osmi měsících svíčkovou, kravské mléko po litrech a chemické jogurty. Termix se vyrábí z tvarohu, který děti do roka ani jíst nemají, protože zatěžuje ledviny. Když jí namažeš chleba slabounce máslem a nakrájíš na minikostičky, tak se s tím neudusí, dítě má dávící reflex hodně silně vyvinutý, i kdyby se zakuckala.
My doma milá slečno nebo stará větev mixujeme vím že existuje
stará větev mi říká někdy z legrace manžel. Pořád opakuju dokud nemá zuby mixovat, vdechne kousíček a je průšvih.
kuskus a batáty já bych jedla, dle manžela je to hnus tak to bohužel nejime. Jinak vše doma miminkům mixujeme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MattoniUzNeni píše:
Znám své dítě když byl v jogurtu kousek ovoce nerozmixovane vycucla a vyplivla to viděla jsem to
Drobný detail: tvoje dítě nejsou všechny děti. Jiným dětem to nedělá problém, takže možné to asi je. Možná kdyby tvoje dítě dostalo jako první příkrm do ručičky kus banánu místo rozmixovaného všeho, nevadil by mu pak kousek ovoce v jogurtu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, ze tady reagujete úplně zbytecne na paní, která si ze všech děla dobrý den. Neumí vařit, nic nedělá, manžel se stará, cele mi to smrdí nějakou vylomeninou. Hlavně reakce jak 10leta holka…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MattoniUzNeni píše:
@welovefashion zpracované mléko v jogurtu @Akinorewa um do kaše večer nedávám kupuju Sunar kaši nebo co je levné a s převařenou vodou. @pajaxy zeleninovana jidla ji před večeří oběd obsahuje vývar, rozmixovany maso, brambor a mrkev rozmixované vše manžel vyrábí domácí z kupovaných surovin v supermarketech neděláme hotové jídla, pouze domácí a mixované jak někdo narazí jestliže znám mixér.
Jen propo neumím vařit všechny domácí práce dělá manžel
To je super, že vaříte příkrmy a bomba, že to dělá manžel
šťastná to žena ![]()
Jinak, fakt zkus raději ten bílý jogurt než puding nebo termixy. S ovocem, ať je to sladké. Třeba bánán to osladí hodně. Mimi si zvykne a naučí se na to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Akinorewa píše:
To je super, že vaříte příkrmy a bomba, že to dělá manželšťastná to žena
Jinak, fakt zkus raději ten bílý jogurt než puding nebo termixy. S ovocem, ať je to sladké. Třeba bánán to osladí hodně. Mimi si zvykne a naučí se na to.
No otázka je, jak manžel ty prikrmy vari
sice je hezky, ze to rozmixuje aby se dite nedusilo ale co vsechno tam rozmixuje? ![]()
Jako nazor ze bataty a kuskus jsou podle nej hnus tak to nedostane ani dite?
Ja bataty, dyne atd. Taky nejim, ale mym detem jsem to teda v tomhle veku delala..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@a12 píše:
No desetileta holka, nebo uplnej debi.l
Od doby, co jsem četla evidentně úplně vážně míněný příspěvek, ve kterém nějaká maminka dvojčat psala, jak je krmí UM připraveným ze STUDENÉ kojenecké vody, protože na ní je napsáno, že se nemusí převařit a ona si rohlík s máslem taky neohřívá, už si nemyslím, že by stupidní dotazy musely být nutně neautentické ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SlečnaDahlia píše:
Od doby, co jsem četla evidentně úplně vážně míněný příspěvek, ve kterém nějaká maminka dvojčat psala, jak je krmí UM připraveným ze STUDENÉ kojenecké vody, protože na ní je napsáno, že se nemusí převařit a ona si rohlík s máslem taky neohřívá, už si nemyslím, že by stupidní dotazy musely být nutně neautentické
nene
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verurizeckova píše:
Myslím, ze tady reagujete úplně zbytecne na paní, která si ze všech děla dobrý den. Neumí vařit, nic nedělá, manžel se stará, cele mi to smrdí nějakou vylomeninou. Hlavně reakce jak 10leta holka…
Prostě mě nenaučili nic v dětství. Kašlali na mě tak vše je na manželovi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit