Může miminko puding v 8 měsících?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6119
22.3.19 10:45
@MattoniUzNeni píše:
A proto chci aby moje děti měli lepší a hezčí dětství

Tak se začni chovat jako dospělá ženská. Jinak budou v dospělosti úplně stejně neschopné a nesamostatné jako ty a kruh se točí dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6119
22.3.19 10:47
@MattoniUzNeni píše:
@pikola opravím tvé slovo princezna na mám se jako královna :srdce: vaří vynikající škoda že se pan inženýr minul povoláním kuchař na strojař

Já ti třeba toto vůbec nezazlívám. Že doma vaří jenom muž je pro mě stejné, jako když to dělá jenom žena. Ale ty výmluvy a tak nějak celkově tvůj postoj není něco, co by tvým dětem zajistilo lepší dětství a budoucnost, než máš Ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
22.3.19 11:30

@MattoniUzNeni @a12

Dobrý den,

i když se téma může vyhrotit, určitě to není důvod k urážkám, tak jim prosím nedávejte prostor, ani na ně vzájemně nereagujte. Příspěvky jsem promazala.

Hezký pátek i nadcházející víkend :mavam:

Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61124
22.3.19 11:36
@MattoniUzNeni píše:
Seš nahlášena že mě urazis jako první pá :mavam: :andel: příště si dej pozor na to co píšeš pouzilas nevhodné upravené slovo a urážku že mi je 10 let
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: super
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
22.3.19 11:41

@admin děkuji a omlouvám se, že jsem se proti paní špatně bránila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
22.3.19 11:50
@MattoniUzNeni píše:
Prostě mě nenaučili nic v dětství. Kašlali na mě tak vše je na manželovi

Idealni prilezitost se pomoci detskych jidel varit naucit ;) nic na tom neni a je to pro zivot dulezite…a chlap taky nebude varit vecne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7112
22.3.19 11:51
@SlečnaDahlia píše:
Od doby, co jsem četla evidentně úplně vážně míněný příspěvek, ve kterém nějaká maminka dvojčat psala, jak je krmí UM připraveným ze STUDENÉ kojenecké vody, protože na ní je napsáno, že se nemusí převařit a ona si rohlík s máslem taky neohřívá, už si nemyslím, že by stupidní dotazy musely být nutně neautentické :mrgreen:

8o tojde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
22.3.19 12:03
@edding400 píše:
8o tojde?

Teda myslím, že by byla divnější než jsem já a to už je co říct :) rohlík si neohřívá taky dobrý :lol: já teda kojim ale když nejsem doma dostane um převařené vody v konvici z kohoutku, kojeneckou tedy sice nekupujeme, to samé u kaše na večeři taky v konvici vodu převařím.( K mim příspěvkům mírná úprava samozřejmě jednoduché špagety, kuře do trouby, jednoduché voda v konvici na kaši k večeři, ohřát jídlo uvařit jednoduché zvládnu, puding třeba nezvládnu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
22.3.19 12:03

Vajíčka ve 3 variantách i omeletu zvládnu na tvrdo, na hnilicko, míchané a volské oko se slaninou nebo s knedlíkem zvládnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35896
22.3.19 12:04

@MattoniUzNeni co nezvladáš na pudinku když umíš kuře? :mrgreen: vždyť to se jen ohřeje mlíko a míchá se dokola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
22.3.19 12:05

@pikola vždy připálim prostě neumím asi míchat když ho zkazim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
22.3.19 12:36
@MattoniUzNeni píše:
Teda myslím, že by byla divnější než jsem já a to už je co říct :) rohlík si neohřívá taky dobrý :lol: já teda kojim ale když nejsem doma dostane um převařené vody v konvici z kohoutku, kojeneckou tedy sice nekupujeme, to samé u kaše na večeři taky v konvici vodu převařím.( K mim příspěvkům mírná úprava samozřejmě jednoduché špagety, kuře do trouby, jednoduché voda v konvici na kaši k večeři, ohřát jídlo uvařit jednoduché zvládnu, puding třeba nezvládnu)

Nechci strašit, a v 8 nebo 9 měsících už to tolik nevadí… ALE některé věci z vody z kohoutku ani prevařením nezmizí ;) tolerance je nastavena na dospělého, ne na mimino…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
23.3.19 08:50

@welovefashion zatím všechny manželovi a i moje děti přežili vodu z kohoutku pokud to jeho ex nestřídali s tou kojeneckou ale to za totace asi nebylo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
23.3.19 08:51

Já jsem 1996 manžel 1966 takže nevím co za totace bylo a nebylo jeho ex jsou starší jak já jedné bude přes 40 druhé 39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
23.3.19 09:08
@MattoniUzNeni píše:
@welovefashion zatím všechny manželovi a i moje děti přežili vodu z kohoutku pokud to jeho ex nestřídali s tou kojeneckou ale to za totace asi nebylo co?

To já nevím co bylo za totáče, když se zvonilo klíči na Vaclaváku, tak já tahala kačera… Jako jasně že v 99,9% případů se nic nestane, ale v té kohoutkove vodě je více dusičnanu a může to prý mít vliv na krev… Tohle mi říkala máma,že ty se varem nezničí, do 6 měsíců jsem kohoutkovou vodu nedavala ani převařenou, i příkrmy vařím v kojenecké vodě, od půl roku pokud se mi stane, že už doma nemám dost koj vody, tak to doleju převařenou kohoutkovou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí