Pudink
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
já dělám do skleněné, vypláchnu vodou, vyklápí se mi to v poho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Potravinová folie to je nápad.
Tak s tou se mi to musí povíct i kdyby nechtělo,
moc vám děkuju
a jdu se na to vrhnout. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Etcetera78 píše:
já dělám do skleněné, vypláchnu vodou, vyklápí se mi to v poho
přesně tak to dělám já
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@weruu píše:
Tak vám všem děkuju, pudink díky potr. folii vyklopen na 1*![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám dotaz, naše malá dva a čtvrt roku, krapet bojumeme s jídlem, je nejedlík, si zamilovala pudink. Ale chce ho neustále. Už jsem z toho krapet nejistá, dávaly byste pudink každý den, den za dnem, sní ho z půl litru mléka, snědla by víc, kdybych jí dala, to se statečně držím, ale od rána do večera jen prosí pudink, pudink. Co myslíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 píše:
Mám dotaz, naše malá dva a čtvrt roku, krapet bojumeme s jídlem, je nejedlík, si zamilovala pudink. Ale chce ho neustále. Už jsem z toho krapet nejistá, dávaly byste pudink každý den, den za dnem, sní ho z půl litru mléka, snědla by víc, kdybych jí dala, to se statečně držím, ale od rána do večera jen prosí pudink, pudink. Co myslíte?
nezabije ji to. pokud chceš mít dobrý pocit, kupuj bio pudink, tam nejsou žádný „sračky“(což v normálním snad taky moc ne). a je i o mnoho lepší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 že ji to zase přejde. Taky jsem měla favoritní potraviny, které jsem vyžadovala furt dokola. Vydržela jsem nějaký čas a pak jsem si vybrala jiné jedno jídlo
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 tiez by som to nehrotila.
Moji pubertaci napr. dokazu zase vyzit len na hranolkach.Nic insie nechcu. No co uz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slavuska1 píše:
Jo a samozřejmě sladit pokud možno co nejmíň
no, musí být sladký, ale dělám to dle návodu. Ach jo. Výživový poradce by se postavil na hlavu, když nechci dát pudink, tak ječí párek
naštěstí to vozím z Německa, přeci jen je tam toho masa víc, ale stejně. Člověk se snaží a snaží a je to houby platný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anatalia píše:
@terinka4444 tiez by som to nehrotila.
Moji pubertaci napr. dokazu zase vyzit len na hranolkach.Nic insie nechcu. No co uz.
proč nechtějí zeleninu a ovoce, co? Takový zeleninový salát s tofu třeba. První dcera jí fakt hrozně, u druhé jsem se tak snažila, a stejně je to prd platný. Ach jo, někdy mě sestavování jejich jídelníčků fakt moří.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja pudink jeden cas taky milovala
co zkusit zakamuflovat neco vyzivnejsiho? Ja takhle micham do kase najemno nastrouhana jablka - syn ovoce samotne neji, ale po kasi se muze utlouct (je mu 3.5)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 Já někdy dám do pudinku místo cukru med, takže sice sladké, ale trochu jinak, udělá to i jinou příchuť. Někdy přidám do skleničky pár piškotů, někdy ovoce. Naše má pudink taky ráda, akorát teď nestojí o vanilkový, jiné jí chutnají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 to ji brzy přejde, nebála bych se. A pokud nic jiného nejí, tak bych jí to v klidu dopřála. Aspoň něco sní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit