Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@laducha no jo no Ladu, taky by se mi to nelibilo, kdyby me nekdo uvedl a pak provident otravoval, ale je to tak, s tim nic nenadelam. Oni fakt lidi jsou smejdi, pujci si penize a pak nereaguji, nejlepe simku zahodi, doma jsou nezastizitelni.
Ještě mě napadlo, že mi kdysi přišla SMS, že dlužím něco u UPC, tak jsem tam volala, řekla jim, že mají špatné telefonní číslo, a byl klid.
Tak možná je to tohle. V pondělí tam zavolej. Nebo u Providentu můžeš volat i o víkendu, ale jen od 9 do 18 hodin na 844 744 644.
Jolynko, já tomu rozumím, ale vadí mi to. Já si svoje závazky plním a nakonec mám problémy kvůli někomu jinému.
Příspěvek upraven 11.07.14 v 18:58
Nevim jak ta smska vypada, ale pokud je tam napsane cislo zakaznika a cislo smlouvy, tak zkusit kontaktovat maminku, jestli se jedna opravdu o jeji dluh a pak bude jasno.
Pani, mate-li zajem o mimosoudni vyrovnani se spol. Provident Financial formou mesicnich splatek, kontaktujte Centralni vymahani pohledavek nejdele do 16.07.2014 na cisle 515805486, 729770486, KADLECOVA, Sarka. Kadlecova@provident.cz
Provident Financial, Olbrachtova 9/2006, Praha 4, 14000. Cislo uctu: 161009735, kod banky 0300 (CSOB), variabilni symbol 591746. Vyse dluhu 41922 Kc, KADLECOVA, tel. 515805486, 729770486 Sarka. Kadlecova@provident.cz
@Anonymní píše:
@sagina jen moje přijmeni tam bylo máme s mamou stejne.
@Jolynka já mám strašný strach že naběhnou tady ke mě domu :'(
Neboj, jak rikam, prvne bych se zeptala maminky. Ja spadam pod pobocku Praha Jih, tak kdybby maminka zapirala, mohu u nas overit. V utery jdu na pobocku. Mozna by slo overit i kdyby spadala jinam, ale to prave nevim, jestli mi neco reknou.
@Anonymní píše:
@sagina jen moje přijmeni tam bylo máme s mamou stejne.
aha, tak to jako omyl nevypadá
tak pokud ti na máme záleží, tak bych se jí ozvala, abych zjistila co a jak a případně jí dle možností pomohla - což bych řekla, že je účel těch SMS, protože vymáhat po tobě nic nemůžou. pokud spolu máte špatné vztahy a nezáleží ti na ní, hodila bych to za hlavu.
Manželovi volají neustále kvůli tchýni, provident, cetelem apod.
Kdysi měl číslo na její jméno (víc čísel na jednu smlouvu), asi před 3 roky si změnil operátora, má vše na sebe, ale číslo si nechal, takže oni ji asi hledají i pod tímto číslem..
neboj nic platit nebudeš, ale radím jedno ať matka platí nebo dopadne tak jako moje povedená tchýňka ![]()
omluva za anonym, ale nemusí to každý vědět
@Anonymní píše:
Jak dopadla tchyně?
blbě, exekutoři na denním pořádku, nové a nové půjčky, vztahy v rodině v háji..
jediné řešení snad osobní bankrot, ale je to jejich boj.
Tu kontaktní osobu berte i jako plus, není vše jen negativní
třeba za situace, kdyby se maminka dostala dlouhodobě do nemocnice, nikdo by nevěděl, že má dluhy a Provident by zase nevěděl, co se děje a proč se najednou nesplácí, zažaloval by maminku a nakonec by domů vlítnul třeba ten exekutor… a úplně zbytečně by dluh jen narostl…
je to nepříjemné, když vás takto někdo otravuje jen proto, že dlužník z vlastní hlouposti nekomunikuje, na druhou stranu někdy za to ten dlužník nemůže a potom se kontaktní osoba hodit. ![]()
@El-Brno To asi jo, ale pořád si myslím, že by o tom kontaktní osoba měla vědět a hlavně s tím souhlasit ![]()
@laducha měl by jí to dlužník říct a zeptat se, jestli může, mě by přišlo neslušné tam někoho napsat a nezeptat se ho
stejně jako by měl rodinu informovat, že si bere půjčku…
@laducha píše:
@El-Brno To asi jo, ale pořád si myslím, že by o tom kontaktní osoba měla vědět a hlavně s tím souhlasit
no ale to už je mezi tím dotyčným, co si bere půjčku a tou osobou, kterou tam uvede… té by to měl říct on, a nejlépe ještě dřív, než ji tam uvede…