Půjdou děti koledovat?

1217
31.3.21 22:49

Půjdou děti koledovat?

Každoročně držíme tradici a na velikonoce býváme na chatě a děti jdou na koledu…u každých vrátek zahalekají nějakou velikonoční koledu a obvykle si vykoledují barvená vajíčka a sladkosti. Stejně tak my jsme připraveni na koledníky :kytka:
Loni poprvé žádná koleda nebyla a letos už nemůžeme ani na tu chatu :roll:
A já se ptám, půjdou vaše děti aspoň k sousedům zazpívat, v rouškách, koledu v chirurgických rukavicích přes plot…? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35832
31.3.21 22:51

Proč v rukavicích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
31.3.21 22:54

Ke dveřím k babičce jo. My zas ty Velikonoce tak neprožíváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30953
31.3.21 23:10

Loni jsme jim na chate udelali stanoviste Maminka, Tatinek, Babicka, Dedecek :mrgreen:. Koledy meli vice jak obvykle. Letos budou mit stanoviste Maminka a Tatinek a ne na chate, ale v panelaku. Prouti na pomlazky jsem nastesti zchrastila i v Praze, nasla jsem krasnou vyhozenou otep asi z upravy mestske zelene :mrgreen:. Mozna dojdeme i k sousedum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
31.3.21 23:33

Ne. Chodili jsme obvykle po domě po partajích, ale je to tu samej senior, tak nepočítám, že by nás ocenili. Holt si sníme svoje vajíčka a čokoládu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45690
31.3.21 23:49

Ja mam holky takze nikam nepujdou, ale cekame ze par kluku ze sousedstvi na vsi prijde. Rousky natoz rukavice po nich nechceme. Decka stejne spolu litaji cele dny po venku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
1.4.21 00:04

Syn letos vyšlehá jen mě, ségru a babičku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
1.4.21 00:16

Ne, nepůjde. Obvykle jezdíme k mámě na vesnici, kde syn chodí koledovat, ale loni ani letos to nepůjde. Pojedeme jen ke tchýni, kam jezdíme i normálně, na oběd. A tchýně měla covid před měsícem, takže je mimo nebezpečí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
1.4.21 01:17

Zijeme v zahranici, takze nepujdeme, ale rozhodla jsem se usporadat jednu nasi tradici, hledani cokoladovych vajicek v prirode. pozvanku s datumem a mistem jsem poslala nekolika spanelkam a ty pres veskera opatreni pozvanku prijaly. jsem zvedava, jaky bude mit akce uspech :D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
1.4.21 01:19

Ne, nepůjdou, bude holt koleda jen doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
1.4.21 01:48

Ne, nijak zvlast nas to nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
1.4.21 01:58

Urcite nepujdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
1.4.21 04:32

Ne a případné návštěvy nepřijímáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.4.21 04:58

Neee, nepůjdou nikde koledovat.
Moji rodinu máme dakeko. Tak to je jasné. Muže rodina je jiný okres.
Jen sousedi jim vždy nosí balíčky. Tak to si myslím, že se i letos stane (třeba přes plot). Že po zahradě děcka běhají za každého počasí.
K nám mi chodí každý rok moji malí přátelé ze školy :lol:. Je mi to líto. Ale letos je nepustím. Ani jsem pro ně nic tentokrát nekoupila. Byli jsme včera na nákup a brala jsem pouze našim dětem do balíčku každému a muži něco :mrgreen:. Snad bude za rok lepší situace. Letos to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
1.4.21 06:47

U nás na vsi to s příchodem jara vypadá, že se žádná pandemie nekoná, takže počítám že kluci chodit budou. My se toho každoročně neúčastníme neb mi to přijde jako poněkud hloupá tradice, místo toho hledá dcera na zahradě, co jí tam nechal velikonoční zajíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová