Půlroční a bazén

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
30.6.16 21:43
@Merenwen píše:
@Svistice vaničku nepoužíváme už tři měsíce, už nám tam dávno nevleze, tak jsme vaničku předali dál :)

To si ale nesmíš pořizovat pidivaničku. Mě se do vaničky vešel i dvouletý. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
30.6.16 21:44

@Kriss Tina měli jsme malou :lol: rodila jsem o dva týdny dřív, tak přítel kupoval rychle vaničku, když jsem byla v porodnici a nevěděl, že se dělají i větší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236

@Svistice už jsem to popsala výše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672

@Merenwen klidně bych to v náruči zkusila…jako trvalý trauma z toho mít určitě nebude, takový mimina mají dost krátkou pamět, kor pokud ji vytáhnete hned po případným počátku křiku…příští rok už o tom nebude vědět, a bude se do bazénu neohroženě vrhat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
30.6.16 21:47
@slavuska1 píše:
@Merenwen klidně bych to v náruči zkusila…jako trvalý trauma z toho mít určitě nebude, takový mimina mají dost krátkou pamět, kor pokud ji vytáhnete hned po případným počátku křiku…příští rok už o tom nebude vědět, a bude se do bazénu neohroženě vrhat ;)

jojo s tím souhlas :-) já jen že teď to bude mírný šok…o deset stupňů chladnější voda a ještě ve vedrech…nemusí se to zrovna líbit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
30.6.16 21:53

@Merenwen nazdárek.....ano ve velkém. Máme super filtraci, takže tam ani moc chemie nedáváme. Nejdřív jsme ji vozili na lehatku a jen pomalu ovlažovali ale teď je na rukách podpořena po krk a máme co dělat, abysme ji udrželi jak sebou mele. Několikrát se už i napila, ale je jí to fuk, ani jí nevadí děti, které skáčí do bazénu a cákají všude kolem. Naopak se snaží dostat za nimi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
30.6.16 21:55
@Kriss Tina píše:
@Merenwen vám se půlroční nevleze do vaničky 8o já v ní koupu 15 měsíčního :D

to me taky zarazilo..nas syn 26 mesicu 102cm a u babicky se prave koupal na zahrade v detske vanicce :nevim: jinak ja maleho do bazenu nebrala davala jsem ho prave do vanicky..a davame dodnes, krasne si tam i vyhraje :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
30.6.16 22:00

Dcera jsem koupala v nasem bazenu v 7 tydnech. Voda mela 28, bazen je podstrechou a chlor nepouzivame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
30.6.16 22:10
@MonikaN.89 píše:
to me taky zarazilo..nas syn 26 mesicu 102cm a u babicky se prave koupal na zahrade v detske vanicce :nevim: jinak ja maleho do bazenu nebrala davala jsem ho prave do vanicky..a davame dodnes, krasne si tam i vyhraje :pankac:

ono když na to přijde, dnes jsem koupila bazén, ale před pár dny si malá vystačila takto..a byla i tak spokojená :mrgreen: (2r 3m)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
30.6.16 22:22
@Merenwen píše:
Chci se zeptat, zda je možné vzít miminko, 6 měsíců, do bazénu, co máme na zahradě. Teplota vody je cca 25-27 (velký bazén, ne bazének pro děti)

Urcite muze, ale davala bych pozor, aby nebyl bazen moc nachlorovanej. To muze u deti a citlivejsich osob zpusobit podrazdeni az alergickou reakci. Bazeny pro deti, kde se poradaji kurzy plavani, maji i legislativne stanovene nizsi hodnoty chloru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
30.6.16 22:26

Ono ti tam tak male dite stejne nevydrzi. Proste s nim pohopkas v naruci, zacakate a tim to u nas koncilo, nebavilo ho to. Ani ted ve dvou letech ho to nebavi, vic si vyhraje v malem detskem. Ale neboj se tam mrne vzit. Kdyz se ti osype, priste ho tam davat nebudes a nemyslim si, ze detem vadi studenejsi voda. Kdyz tam nebude plavat pul hodiny v kruhu, nicpse mu nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2050
30.6.16 22:51

@Merenwen já jsem malou (7 měsíců) vzala ke švagrový do bazénu a úplně v pohodě, to je zvyklá na teplou vodu z vany, ale v bazénu si to úplně užívala a nechtěla ven :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7072
30.6.16 23:36
@Merenwen píše:
@kazda.m no ono když nesedí, tak se mi moc neočáchá

My koupali loni v bazenku taky nesediciho syna. Dostal tam jen centimetr az dva vody a pasl v tom koniky. Hrozne se mu to libilo. Pak jsme ho koupali i ve velkem bazenu a taky byl spokojeny. Ale on narozeni vodu miluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
30.6.16 23:45

Spís záleži jam tam čistíte vodu, moc chemie, ani moc odstátá voda není dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
1.7.16 02:27

Na kurzech plavani pro deti ma voda kolem 30-31st… dite do toho bazenu jde v pulroce z vanicek, kde se postupne snizuje teplota z 36 na tech 31…
(mam dva, kteri oba plavou od 2 mesicu v kurzu)

osobne bych nedala - je to studene a chlorovane
a nejak mi i unika smysl pro miminko…na osvezeni je to pro nej moc ledove…spis je to takove aby rodice meli radost, „kdyz uz ten bazen mame, tak at muzem rict, ze se tam koupe i mimino“

my koupali nesedici v nafukovacim bazenku pro deti, dali jsme 15 cm vody a drzeli vleze pod hlavou…cakali, radili, osvezili se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí