Pyžmo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
n. Hotaru
24.1.12 22:21

Mě můj chlap voní :mrgreen: Kolikrát při předehře čichám po jeho těle i podpaží :mrgreen: A voní mi to :lol: Jako je faktm že nesmí celej den makat na baráku, to už mi smrdí, ale takový to běžný opocení, kdy se vysprchuje třeba v práci a pak přijde za mnou.. to je voňavka :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.12 22:27

Ano,manzel mi voni,ale vseho s mirou teda,nemyslim,kdyz prijde z prace,ale kdyz se poti u sexu :oops: .Ja manzelovi vonim teda i po celodennim shonu,jsem zparena jak jetel a on sili a to by pak chtel vsechno :oops: .
Ale jinak bych k tematu mela co rict,ne teda o me,ale nemuzu vystoupit verejne,kvuli manzelovi,co kdyby nahodou a hlavne bych pak dostala od adminu vynadano,protoze to je sproste :mrgreen: .

• Citovat
  • Upravit
192
24.1.12 22:34

Neboj, admini se taky poti…a smrdi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.12 22:40
hranika píše:
Neboj, admini se taky poti…a smrdi:)

To urcite,ale nemluvi sproste :lol: .Bych pak dostala napomenuti a to ne,chci byt za vzornou.

• Citovat
  • Upravit
946
24.1.12 22:40

FUJ FUJ FUJ Sem čuně pižmo je s měkkým I napadlo mě to ted u cigára tak hledám na netu a fakt tam mam hrubku jak prase moooooc se omlouvám !!!
Jinak mě taky ten můj nevoní když z něj pot cáka…ale to běžné opocení je příjemné.
A taky mám mnohem radši když chlap je trošku opocený než aby měl na sobě tři litry vůně :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
24.1.12 22:46

MAnzeluv pot mi nesmrdi, ale ani eroticky nebudi. Dokonce i kdyz mu smrdi ponozky, tak mi to neva. Ze bych na nej byla uz imunni??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
24.1.12 23:31

No tak manželovo fusakle nečuchám,ale stříká si do bot sprej tak možná bych je i unesla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jinak když je teplo a manžel se potí tak sám letí do sprchy,prootže mu to vadí a mě na sobě ještě víc..takže když přijde do ložnice vymydlenej..namazanej pod paží tak je to úžasný.Jinak taky vnímám jeho vůni těla a voní mně,ale pot nemusíme ani jeden :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
24.1.12 23:42
denisa 76 píše:
No tak manželovo fusakle nečuchám,ale stříká si do bot sprej tak možná bych je i unesla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jinak když je teplo a manžel se potí tak sám letí do sprchy,prootže mu to vadí a mě na sobě ještě víc..takže když přijde do ložnice vymydlenej..namazanej pod paží tak je to úžasný.Jinak taky vnímám jeho vůni těla a voní mně,ale pot nemusíme ani jeden :pankac: :pankac: :pankac:

A on se ti namaze pod pazim kdyz jde spat jo? tak to je borec :palec: to muj ma nakou pravekou predstavu, ze antiperspirant je dablovo zlo, ktere nam privodi prinejmensim rakovinu, takze se maze pouze kdyz reknu ze jinak s nim nikam nejdu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
24.1.12 23:45
hranika píše:
denisa 76 píše:
No tak manželovo fusakle nečuchám,ale stříká si do bot sprej tak možná bych je i unesla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jinak když je teplo a manžel se potí tak sám letí do sprchy,prootže mu to vadí a mě na sobě ještě víc..takže když přijde do ložnice vymydlenej..namazanej pod paží tak je to úžasný.Jinak taky vnímám jeho vůni těla a voní mně,ale pot nemusíme ani jeden :pankac: :pankac: :pankac:
A on se ti namaze pod pazim kdyz jde spat jo? tak to je borec :palec: to muj ma nakou pravekou predstavu, ze antiperspirant je dablovo zlo, ktere nam privodi prinejmensim rakovinu, takze se maze pouze kdyz reknu ze jinak s nim nikam nejdu :zed:
Tak muj se dokonce v podpazi i holi nikdy sem to u chlapa nevyzadovala je fakt ze on si me tim rozmazlil a jakmile to ma delsi tak hned spackuju pritom kolikrat sem sama lina se tam oholit takze to mam delší než on :-D Ale jinak sme fakt normální pár :-D I když po téhle diskuzi nevím nevím :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
24.1.12 23:49
hranika píše:
denisa 76 píše:
A on se ti namaze pod pazim kdyz jde spat jo? tak to je borec :palec: to muj ma nakou pravekou predstavu, ze antiperspirant je dablovo zlo, ktere nam privodi prinejmensim rakovinu, takze se maze pouze kdyz reknu ze jinak s nim nikam nejdu :zed:
No on se po koupání vždycky maže a když jde spát tak taky protože já nesnáším pach z podpaží a jemu to taky docela vadí.Není teda takový ten geláč,ale na tohle je pečlivej což jsem docela ráda.Já ti nevím,ale podpaží mě fakt vadí a i já se pořád šmidlám abych nebyla cítit a do postele taky se máznu :jazyk: :jazyk: teda tak to máš s manžou těžký a nevadí Ti to třeba v létě??? Já dělám s dost lidma a když přijde zákazník s reklamací a nejen,že mu smrdí boty co reklamunje,ale i on sám tak nebudu přehánět,když řeknu,že polykám a nejen já :think: Jinak pomáhá i holení..ten můj se tedy i holý ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
24.1.12 23:59
petjuska90 píše:
hranika píše:
denisa 76 píše:
Tak muj se dokonce v podpazi i holi nikdy sem to u chlapa nevyzadovala je fakt ze on si me tim rozmazlil a jakmile to ma delsi tak hned spackuju pritom kolikrat sem sama lina se tam oholit takze to mam delší než on :-D Ale jinak sme fakt normální pár :-D I když po téhle diskuzi nevím nevím :-D

mnam, ten je sikovnej, to bych taky chtela! Nejses ty ta co si chtela dat cigo a pak spat? tak supsup oholeny muz uz ceka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
25.1.12 00:01

Neceka je na nocni :-( V posteli na me ceka leda pes kteryho budu muset odsunout abych se tam taky vesla pritom je malej tak nevim jak muze zabrat celou postel :-D Jinak cigo jsem dala kouknu na emimino a uz mazu rano jdem do poradny tak at nezaspim :-D Dobrou noc !!! A vonave muziky preju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
25.1.12 00:07
petjuska90 píše:
Neceka je na nocni :-( V posteli na me ceka leda pes kteryho budu muset odsunout abych se tam taky vesla pritom je malej tak nevim jak muze zabrat celou postel :-D Jinak cigo jsem dala kouknu na emimino a uz mazu rano jdem do poradny tak at nezaspim :-D Dobrou noc !!! A vonave muziky preju :-D
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
25.1.12 08:14

Hehe, pyžmo od slova pyžamo?? :lol: :lol:
Jinak mě můj chlap taky voní, i když je TROŠKU zpocenej. Když přijde zplavenej jak s prominutím hovado, tak ani moc ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
25.1.12 09:23
hranika píše:
denisa 76 píše:
Tak ten můj se antiperspirantu taky bojí nebo nevim :lol: v zimě se nemaže vůbec, jen v létě-občas.a to se radši oholí a pak už prej dobrý :zed: naštěstí pro mě, když se hodně zpotí, tak se umeje … jinak nevim, co bych s ním dělala :mrgreen: asi :poblion: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová