Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano,manzel mi voni,ale vseho s mirou teda,nemyslim,kdyz prijde z prace,ale kdyz se poti u sexu
.Ja manzelovi vonim teda i po celodennim shonu,jsem zparena jak jetel a on sili a to by pak chtel vsechno
.
Ale jinak bych k tematu mela co rict,ne teda o me,ale nemuzu vystoupit verejne,kvuli manzelovi,co kdyby nahodou a hlavne bych pak dostala od adminu vynadano,protoze to je sproste
.
hranika píše:
Neboj, admini se taky poti…a smrdi:)
To urcite,ale nemluvi sproste
.Bych pak dostala napomenuti a to ne,chci byt za vzornou.
FUJ FUJ FUJ Sem čuně pižmo je s měkkým I napadlo mě to ted u cigára tak hledám na netu a fakt tam mam hrubku jak prase moooooc se omlouvám !!!
Jinak mě taky ten můj nevoní když z něj pot cáka…ale to běžné opocení je příjemné.
A taky mám mnohem radši když chlap je trošku opocený než aby měl na sobě tři litry vůně ![]()
MAnzeluv pot mi nesmrdi, ale ani eroticky nebudi. Dokonce i kdyz mu smrdi ponozky, tak mi to neva. Ze bych na nej byla uz imunni??? ![]()
No tak manželovo fusakle nečuchám,ale stříká si do bot sprej tak možná bych je i unesla
Jinak když je teplo a manžel se potí tak sám letí do sprchy,prootže mu to vadí a mě na sobě ještě víc..takže když přijde do ložnice vymydlenej..namazanej pod paží tak je to úžasný.Jinak taky vnímám jeho vůni těla a voní mně,ale pot nemusíme ani jeden
![]()
denisa 76 píše:
No tak manželovo fusakle nečuchám,ale stříká si do bot sprej tak možná bych je i unesla![]()
![]()
Jinak když je teplo a manžel se potí tak sám letí do sprchy,prootže mu to vadí a mě na sobě ještě víc..takže když přijde do ložnice vymydlenej..namazanej pod paží tak je to úžasný.Jinak taky vnímám jeho vůni těla a voní mně,ale pot nemusíme ani jeden
![]()
![]()
A on se ti namaze pod pazim kdyz jde spat jo? tak to je borec
to muj ma nakou pravekou predstavu, ze antiperspirant je dablovo zlo, ktere nam privodi prinejmensim rakovinu, takze se maze pouze kdyz reknu ze jinak s nim nikam nejdu ![]()
hranika píše:Tak muj se dokonce v podpazi i holi nikdy sem to u chlapa nevyzadovala je fakt ze on si me tim rozmazlil a jakmile to ma delsi tak hned spackuju pritom kolikrat sem sama lina se tam oholit takze to mam delší než ondenisa 76 píše:A on se ti namaze pod pazim kdyz jde spat jo? tak to je borec
No tak manželovo fusakle nečuchám,ale stříká si do bot sprej tak možná bych je i unesla![]()
![]()
![]()
![]()
to muj ma nakou pravekou predstavu, ze antiperspirant je dablovo zlo, ktere nam privodi prinejmensim rakovinu, takze se maze pouze kdyz reknu ze jinak s nim nikam nejdu
hranika píše:No on se po koupání vždycky maže a když jde spát tak taky protože já nesnáším pach z podpaží a jemu to taky docela vadí.Není teda takový ten geláč,ale na tohle je pečlivej což jsem docela ráda.Já ti nevím,ale podpaží mě fakt vadí a i já se pořád šmidlám abych nebyla cítit a do postele taky se máznudenisa 76 píše:A on se ti namaze pod pazim kdyz jde spat jo? tak to je borec
![]()
![]()
![]()
to muj ma nakou pravekou predstavu, ze antiperspirant je dablovo zlo, ktere nam privodi prinejmensim rakovinu, takze se maze pouze kdyz reknu ze jinak s nim nikam nejdu
petjuska90 píše:hranika píše:Tak muj se dokonce v podpazi i holi nikdy sem to u chlapa nevyzadovala je fakt ze on si me tim rozmazlil a jakmile to ma delsi tak hned spackuju pritom kolikrat sem sama lina se tam oholit takze to mam delší než ondenisa 76 píše:A on se ti namaze pod pazim kdyz jde spat jo? tak to je borec
![]()
![]()
![]()
Ale jinak sme fakt normální pár
I když po téhle diskuzi nevím nevím
mnam, ten je sikovnej, to bych taky chtela! Nejses ty ta co si chtela dat cigo a pak spat? tak supsup oholeny muz uz ceka!
Neceka je na nocni
V posteli na me ceka leda pes kteryho budu muset odsunout abych se tam taky vesla pritom je malej tak nevim jak muze zabrat celou postel
Jinak cigo jsem dala kouknu na emimino a uz mazu rano jdem do poradny tak at nezaspim
Dobrou noc !!! A vonave muziky preju ![]()
petjuska90 píše:
Neceka je na nocniV posteli na me ceka leda pes kteryho budu muset odsunout abych se tam taky vesla pritom je malej tak nevim jak muze zabrat celou postel
Jinak cigo jsem dala kouknu na emimino a uz mazu rano jdem do poradny tak at nezaspim
Dobrou noc !!! A vonave muziky preju
Hehe, pyžmo od slova pyžamo??
![]()
Jinak mě můj chlap taky voní, i když je TROŠKU zpocenej. Když přijde zplavenej jak s prominutím hovado, tak ani moc ne ![]()
hranika píše:Tak ten můj se antiperspirantu taky bojí nebo nevimdenisa 76 píše:A on se ti namaze pod pazim kdyz jde spat jo? tak to je borec
![]()
![]()
![]()
Mě můj chlap voní
Kolikrát při předehře čichám po jeho těle i podpaží
A voní mi to
Jako je faktm že nesmí celej den makat na baráku, to už mi smrdí, ale takový to běžný opocení, kdy se vysprchuje třeba v práci a pak přijde za mnou.. to je voňavka