Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,mě muž taky voní,můžu se učuchat a utulit
… pot mi nevoní,ale nevadí.
Erian píše:Já vím už sem psala že sem děsný prase že mě nějak napadlo jestli nemá být PIŽMO tak jsem googlila a samozřejmě má
Hehe, pyžmo od slova pyžamo??![]()
Jinak mě můj chlap taky voní, i když je TROŠKU zpocenej. Když přijde zplavenej jak s prominutím hovado, tak ani moc ne
hranika píše:
To je znama vec, kdyz chlapum voni ten smrad co maj zensky mezi nohama, tak pot je podle myho mensi zlo ne?
hranika píše:
To je nahodou vyborny tema, napada me sto tisic komentu, ale asi se budu radsi krotit… tak jen, ze me teda spolehliveji nabudi umyty a pekne navoneny chlap nez manzel po celym dni stipani drivi a zapijeni driny gambacem odvedle z hospody. O fuseklych ani nemluve.
Ale oni to maj jinak. Oni = chlapi. Ocividne.
S tim souhlasim, ale muj muz je clovek, takze se sem tam zapoti
, ale az budu mit genialniho partnera, kterej vodi 24/7 tak dam vedet ![]()
denisa 76 píše:
No tak manželovo fusakle nečuchám,ale stříká si do bot sprej tak možná bych je i unesla![]()
![]()
Jinak když je teplo a manžel se potí tak sám letí do sprchy,prootže mu to vadí a mě na sobě ještě víc..takže když přijde do ložnice vymydlenej..namazanej pod paží tak je to úžasný.Jinak taky vnímám jeho vůni těla a voní mně,ale pot nemusíme ani jeden
![]()
![]()
Mymu nohy nesmrdej
. Perem v pervolu ![]()
hranika píše:denisa 76 píše:A on se ti namaze pod pazim kdyz jde spat jo? tak to je borec
No tak manželovo fusakle nečuchám,ale stříká si do bot sprej tak možná bych je i unesla![]()
![]()
Jinak když je teplo a manžel se potí tak sám letí do sprchy,prootže mu to vadí a mě na sobě ještě víc..takže když přijde do ložnice vymydlenej..namazanej pod paží tak je to úžasný.Jinak taky vnímám jeho vůni těla a voní mně,ale pot nemusíme ani jeden
![]()
![]()
to muj ma nakou pravekou predstavu, ze antiperspirant je dablovo zlo, ktere nam privodi prinejmensim rakovinu, takze se maze pouze kdyz reknu ze jinak s nim nikam nejdu
Kdyz uz jsme teda u toho smradu
. Tak nevidim duvod proc bych k muzi cuchal apo 12ti h stravenych jim v praci
, to jsem jeste netestla
.
Ale jinak mi voni nonstop ![]()
Holky já teda používám asi od 14 let DRICLOR v lékárně za 200, vydrží tak rok, dává se po vykoupání na noc do podpaží, třeba jednou týdně a s pocením mam vystaráno.. Nevim jak to funguje, asi to pokožku vysuší nebo tak něco.. ale normálně se koupu,chodim do bazénů atd,ale nepotim se.. dávám si normální deo jen abych voněla..
Přijde mi nehezký když jde žena a má koláče že to nejde přehlídnout.. a používá to i manžel.. tak jen takový tip ![]()
potim se v létě třeba pod prsama,když mam podprdu,ale to nesmrdí,nu..
A voníme si voňaví..
Ale zakladatelce gratuluju, máš to dobrý, lepší než aby mu to smrdělo,ne?
takhle ho to ještě přitahuje
![]()
pa ![]()