Pyžmo

946
24.1.12 21:41

Pyžmo

Snad mi to admini nesmažou jako nechutnou diskuzi… Docela mě totiž zajímá jak to máte vy a jestli jsem divná já nebo můj chlap nebo ani jeden a nebo snad oba :-D
Jde o to že každej se občas zpotí ne i když se navoníte pravidelně se koupete atd. Já zvlášť ted kdyz sem nemocná stačí mi jeden paralen a můžu jít do sprchy… No a já když se zpotím tak mi to hrozně smrdí hned se jdu koupat třeba i 2 - 3× za den nebo na sebe nastříkám vonavku či se alespon v podpaží vytřu vlhčeným ubrouskem…ale mýmu manželovi to strašně voní… vždycky ho to úplně sexuálně nabudí :-D Tak je to normální nebo ne ??? Někde sem kdysi četla že když vám voní partnerův pot tak je to známka ne lásky ale toho že se k sobě hodíte prostě něco jako feromony co myslíte ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1aktak1
24.1.12 21:45

Kámoška mi říkala, že jí takhle hrozně voní manžel a vždycky má na něj chuť, proto prý mají víc sexu v létě :-D

• Citovat
  • Upravit
46867
24.1.12 21:49

Jojo, je to tema feromonama :D.
Moje babicka rikala, ze clovek vic smrdi, kdyz je nemocnej, pac jdou ven ty jedy :lol: :lol: .
Jinak mne chlap taky voni, i jeho smradlavy fusky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
24.1.12 21:50

No me chlap taky voni ale jen takovy to primereny zpoceni treba kdyz se probudi rano propocenej jak kdyby zrovna vylezl z vany tak to je FUUUUUUJ ale bezne denni poceni me taky dokaze nabudit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
24.1.12 21:51

Já nevím co je na tom pravdy, ale my si s manželem teda zpocený nevoníme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
24.1.12 21:53

Já se můžu učuchat když se chlap osprchuje a pak třeba v ložnici ještě trochu se orosí :oops: uááá, to bych mohla čenichat pořád.
Jinak celodenní uleželý smrádek ať si nechá :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
24.1.12 21:54
Bubu25 píše:
Me to teda prijde docela dost nechutny ale kazdej jsme jinej tak jako proc ne :lol: :nevim:

Hej, to je moje ikonka!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
24.1.12 22:01

To je znama vec, kdyz chlapum voni ten smrad co maj zensky mezi nohama, tak pot je podle myho mensi zlo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
24.1.12 22:02

mě taky ten můj voní, ráda mu očuchávám kůži :-) když je po fotbale, tak to nedávám … jestli mu voním já, nevím … on to až tak neprožívá. ale jeho fusky mi teda fakt nevoní :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
24.1.12 22:02
hranika píše:
To je znama vec, kdyz chlapum voni ten smrad co maj zensky mezi nohama, tak pot je podle myho mensi zlo ne?
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
24.1.12 22:03

Mne muj manzel voni, on je hygiena sama o sobe, malokdy se povede, aby se trosku zapotil..ale kdyz uz tak me to rozhodne neodpudi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
24.1.12 22:10
Bubu25 píše:
Me to teda prijde docela dost nechutny ale kazdej jsme jinej tak jako proc ne :lol: :nevim:
:pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
24.1.12 22:17

To je nahodou vyborny tema, napada me sto tisic komentu, ale asi se budu radsi krotit… tak jen, ze me teda spolehliveji nabudi umyty a pekne navoneny chlap nez manzel po celym dni stipani drivi a zapijeni driny gambacem odvedle z hospody. O fuseklych ani nemluve.
Ale oni to maj jinak. Oni = chlapi. Ocividne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
24.1.12 22:19
hranika píše:
To je nahodou vyborny tema, napada me sto tisic komentu, ale asi se budu radsi krotit… tak jen, ze me teda spolehliveji nabudi umyty a pekne navoneny chlap nez manzel po celym dni stipani drivi a zapijeni driny gambacem odvedle z hospody. O fuseklych ani nemluve.
Ale oni to maj jinak. Oni = chlapi. Ocividne.

asi tak :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. Hotaru
24.1.12 22:21

Mě můj chlap voní :mrgreen: Kolikrát při předehře čichám po jeho těle i podpaží :mrgreen: A voní mi to :lol: Jako je faktm že nesmí celej den makat na baráku, to už mi smrdí, ale takový to běžný opocení, kdy se vysprchuje třeba v práci a pak přijde za mnou.. to je voňavka :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová