Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Snad mi to admini nesmažou jako nechutnou diskuzi… Docela mě totiž zajímá jak to máte vy a jestli jsem divná já nebo můj chlap nebo ani jeden a nebo snad oba ![]()
Jde o to že každej se občas zpotí ne i když se navoníte pravidelně se koupete atd. Já zvlášť ted kdyz sem nemocná stačí mi jeden paralen a můžu jít do sprchy… No a já když se zpotím tak mi to hrozně smrdí hned se jdu koupat třeba i 2 - 3× za den nebo na sebe nastříkám vonavku či se alespon v podpaží vytřu vlhčeným ubrouskem…ale mýmu manželovi to strašně voní… vždycky ho to úplně sexuálně nabudí
Tak je to normální nebo ne ??? Někde sem kdysi četla že když vám voní partnerův pot tak je to známka ne lásky ale toho že se k sobě hodíte prostě něco jako feromony co myslíte ???
Kámoška mi říkala, že jí takhle hrozně voní manžel a vždycky má na něj chuť, proto prý mají víc sexu v létě ![]()
Jojo, je to tema feromonama
.
Moje babicka rikala, ze clovek vic smrdi, kdyz je nemocnej, pac jdou ven ty jedy
.
Jinak mne chlap taky voni, i jeho smradlavy fusky
![]()
No me chlap taky voni ale jen takovy to primereny zpoceni treba kdyz se probudi rano propocenej jak kdyby zrovna vylezl z vany tak to je FUUUUUUJ ale bezne denni poceni me taky dokaze nabudit ![]()
Já nevím co je na tom pravdy, ale my si s manželem teda zpocený nevoníme.
Já se můžu učuchat když se chlap osprchuje a pak třeba v ložnici ještě trochu se orosí
uááá, to bych mohla čenichat pořád.
Jinak celodenní uleželý smrádek ať si nechá ![]()
Bubu25 píše:
Me to teda prijde docela dost nechutny ale kazdej jsme jinej tak jako proc ne![]()
Hej, to je moje ikonka!!!
![]()
To je znama vec, kdyz chlapum voni ten smrad co maj zensky mezi nohama, tak pot je podle myho mensi zlo ne?
mě taky ten můj voní, ráda mu očuchávám kůži
když je po fotbale, tak to nedávám … jestli mu voním já, nevím … on to až tak neprožívá. ale jeho fusky mi teda fakt nevoní ![]()
hranika píše:
To je znama vec, kdyz chlapum voni ten smrad co maj zensky mezi nohama, tak pot je podle myho mensi zlo ne?
Mne muj manzel voni, on je hygiena sama o sobe, malokdy se povede, aby se trosku zapotil..ale kdyz uz tak me to rozhodne neodpudi ![]()
Bubu25 píše:
Me to teda prijde docela dost nechutny ale kazdej jsme jinej tak jako proc ne![]()
To je nahodou vyborny tema, napada me sto tisic komentu, ale asi se budu radsi krotit… tak jen, ze me teda spolehliveji nabudi umyty a pekne navoneny chlap nez manzel po celym dni stipani drivi a zapijeni driny gambacem odvedle z hospody. O fuseklych ani nemluve.
Ale oni to maj jinak. Oni = chlapi. Ocividne.
hranika píše:
To je nahodou vyborny tema, napada me sto tisic komentu, ale asi se budu radsi krotit… tak jen, ze me teda spolehliveji nabudi umyty a pekne navoneny chlap nez manzel po celym dni stipani drivi a zapijeni driny gambacem odvedle z hospody. O fuseklych ani nemluve.
Ale oni to maj jinak. Oni = chlapi. Ocividne.
asi tak
![]()
Mě můj chlap voní
Kolikrát při předehře čichám po jeho těle i podpaží
A voní mi to
Jako je faktm že nesmí celej den makat na baráku, to už mi smrdí, ale takový to běžný opocení, kdy se vysprchuje třeba v práci a pak přijde za mnou.. to je voňavka ![]()