Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nojo, ale to by chtělo, abys to příjmení napsala.....protože to je dost širokej pojem… ![]()
když už jsi to dala anonymě, tak jsi ho mohla napsat a třeba i jak se vyslovuje.....
taky můžu napsat „typicky české příjmení“ …a je rozdíl v tom, jestli je to Novák nebo Skočdopole..... ![]()
Příspěvek upraven 24.01.12 v 18:55
ahoj máme v příbuzenstvu taky maďarské příjmení a s tím spojená jména: Anna, Barbora, Lucie, Martina, Patricia, Judita, Valerie, Vanda
Jinak pro kluka se mi líbí maďarské Imre (Imi)
asi by to fakt chtělo vědět konkrétně to jméno: maďarské je dost širokej pojem, to je jako by ses ptala na jméno k českému příjmení- ke každému se hodí jiné, samozřejmě.
Naše mimčo bude mít taky příjmení, které je maďarské a nepřechýlené, i holčička, a jde k němu skoro všechno. Naproti tomu moje kamarádka má jiné maďarské, a tam už by to tak snadné nebylo.
No, kdybych ho napsala, tak bych hned byla odhalená
a on to zatím nikdo neví, že čekáme ![]()
Přítel má maďarské příjmení a navrhoval Attilu .. řekla jsem že Attilu nerodím a máme Davida
. Pro holčičku jsem měla Kláru.
Anonymní píše:
No, kdybych ho napsala, tak bych hned byla odhalenáa on to zatím nikdo neví, že čekáme
v kolikátým jsi měsíci ? říkáš, že rodíš na jaře, to je 2-3 měsíce.....takže bys měla být někdy v 5-6.měsíci a nidko to neví ? faaakt ?? ![]()
kdy teda rodíš ?
tak napiš později, až to budou všichni vědět......nebo jste jediný s tímto příjmením, takže by opradu všichni věděli, o koho jde ?
Tiez mame madarske ale take ze nie kazdy povod pozna
typicky ceske mena by k tomu nesli
tak mame nicol
a priezvisko kenderessy ![]()
Hele pujc si od nekoho knizku od Knappovy jsou v ni vsechna jmean co tu muzes dat a taky madarsky jmena no fakt si myslim ze tam vyberes…
jinak znam jen par lidi takhle s prijemnim madarskym a jmenujou se Ján, Imrich, Martin a Lukáš ![]()
je jasny ze nemuzes napsat prijmeni tak je to tezsi poradit ale co treba Melánie, Amálie, laura, Valérie, Saskia, Leon, Natan
, Vilém, Bruno, Maxmilián, Samuel, Sebastián, Nikolas, Zachary
Příspěvek upraven 24.01.12 v 19:13
Jsem na konci pátýho a vidět na mě nic není
…a máš pravdu, Lenko, v podstatě jediný ![]()
No, taky u nás padá Ferenc, ale to jaksi ee ![]()
Ajla píše:
Hele pujc si od nekoho knizku od Knappovy jsou v ni vsechna jmean co tu muzes dat a taky madarsky jmena no fakt si myslim ze tam vyberes…jinak znam jen par lidi takhle s prijemnim madarskym a jmenujou se Ján, Imrich, Martin a Lukáš
je jasny ze nemuzes napsat prijmeni tak je to tezsi poradit ale co treba Melánie, Amálie, laura, Valérie, Saskia, Leon, Natan, Vilém, Bruno, Maxmilián, Samuel, Sebastián, Nikolas,
Hehe presne nataniel k madarskemu priezvisku ide tiez ![]()
Tibor ![]()
mela jsem spoluzaka s madarskym prijmenim, moc mi to jmeno k nemu sedelo (moc fajn kluk
)
pata308 píše:Ajla píše:Hehe presne nataniel k madarskemu priezvisku ide tiez
Hele pujc si od nekoho knizku od Knappovy jsou v ni vsechna jmean co tu muzes dat a taky madarsky jmena no fakt si myslim ze tam vyberes…jinak znam jen par lidi takhle s prijemnim madarskym a jmenujou se Ján, Imrich, Martin a Lukáš
je jasny ze nemuzes napsat prijmeni tak je to tezsi poradit ale co treba Melánie, Amálie, laura, Valérie, Saskia, Leon, Natan, Vilém, Bruno, Maxmilián, Samuel, Sebastián, Nikolas,
NO nebo Nataniel a nebo jeho obdoby
my sice nemame Madarsky prijmeni ale cizi je a tak se to krasne hodi
Já jsem tak spíš chtěla vysondovat nějaký nápady a spojení. Já už mám totiž pocit, že nedokážu rozumně uvažovat ![]()
Normálně mi teda nedělá problém se rozhodnout, ale tohle, to jsem teda zklamala na celé čáře ![]()
Ahoj, na jaře čekáme první mimčo. Nechceme vědět, jestli holčičku nebo klučíka.
(Určitě budete mít, protože se tady vždycky najde) 
Máme ale maďarské příjmení (oba dva nepřechýlené), ke kterému mě vůbec nenapadá žádné jméno.
Nemáte nějaké nápady???