Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem.
Zakládám vzpomínací a odlehčené téma ( né vulgární - zdravím adminy
).
Nejde mi o polohy, počet orgasmů a jiné technické věci, ale spíš o vzpomínku - jaké to bylo obecně.
Jak jste se cítili?
Bylo vaše první milování nesmělé, komické, traumatizující, veselé, zajímavé, zamilovaně romantické…či spíše k pláči, mimozní, velmi nepovedené atd.?? ![]()
Já si ted pamatuji s kým a kde, ale už vůbec nevím, zda jsem to tak chtěla - zda jsem to již tělesně potřebovala
, nebo jsem to prostě už chtěla zažít, abych věděla..
Vůbec netuším co jsem cítila a jak mi bylo..
Myslím, že prvních pár milování bylo ohledně vzrušení naprosto o ničem - než se člověk tak zvaně našel.
Myslím, že jsem byla spíše zvědavá a naprosto mimo ( což podpořila i podnapilost, která mi měla dodat kuřáž). ![]()
Tak vzpomínejte ![]()
Ha.Tak prvně to bylo v autě a s gumou
bylo to nezáživné,nudné a nezkušené,mrzly mi nohy a zadek.Chlap makal a já znuděně čučela do nebe
prostě hnus ![]()
Já si to docela pamatuju.Bylo to se současným přítelem,jsme spolu už téměř 9 let.Já na to asi ještě moc připravená nebyla,udělala jsem to,páč jsem mu chtěla udělat radost a taky už jsem to chtěla mít za sebou.Čekala jsem to horší.Žádná tragedie ani nic komického se nekonalo,prostě klasika.Pocity z toho mám neutrální.Ale hlavně,že nám to vydrželo do dnes,takže to tak hrozný být nemohlo ![]()
Straaaasne romanticky a z jeho strany deeesne nepovedeny
Na strese domu na plazi, kde jsem pres leto pracovala. On byl nadhernej urostlej instruktor winsurfingu, mnam
Ja byla vyjukana a on panic nebyl, ovsem ehm… Urcite anatomicke znalosti mu chybely. Tak ja u toho aspon koukala na ty hvezdy nad nama…
Moje první?No bylo to zbytečně moc brzo ale chtěla jsem zkusit jaké to je a při vzpomínce se musím smát…bylo to takové nijaké nudila jsem se uprostřed akce jsem se zvedla a řekla že mě to nebaví a jdu domů ![]()
Tak pro mě „první milování“ nebylo moc milování, takže na něj spíš nevzpomínam a za to první beru až ted po 6letech to s otcem očekávaného miminka, prostě tak nějak až s nim to je opravdu milování a ne jen š*k, takže pro mě první milování naprosto perfektní ![]()
hmmm…nic moc, zbytecne brzy
ale vzpominam si presna na vyraz kamaradky, ktera na me cekala
. si me prohlizela, jestli vypadam jinak, kdyz uz jsem zenska ![]()
Moje první bylo v sedmnacti,a bylo asi hezke,protoze nic oskliveho si stim nespojuji,a bylo to s klukem ,s kterym jsme chodil dva roky,a cekal,az budu pripravena
byl neznej,a vubec to nebolelo,podezrivam ho,ze byl taky panic,a to mu bylo o pet let vice
Jo a bylo to u neho doma. ![]()
Hrozny. Slavila jsem 16 na diskotece, hrozne se opila, nechala se sbalit klukem, ktereho jsem znala 2 hodiny a jeste mu navykladala, ze uz nejsem panna.
. Sex me strasne bolel, krvacela jsem, bylo mi blbe a pak jsem jeste mesic plasila, jestli nejsem tehotna, protoze jsme samozrejme na nejakou ochranu ani nepomysleli. Byla jsem fakt uplne blba…Jinak se omlouvam za anonym, ale stydim se za to jeste dnes. ![]()
Tak zbytečně brzo v šestnácti ,byla jsem podnapilá,byl to pátek po tanečních a ještě ke všemu to byl jen kamarád se kterým jsme se pak už ani nebavili ,ale chtěli jsme to mít za sebou
.....no nic moc. ![]()
Moje bylo nádherné, vzrušivé a romantické. Bylo mi 21. Počkala jsem si na toho pravého a jsme spolu už 14 let. Asi to uměl.
Vůbec to nebolelo.
Poprvé to bylo se spolužákem, na zábavě, pod hvězdami. Měl vlasy až do pasu, moc se mi líbil. Byl hrozný srandista, takže to celé bylo spíš zábavné ![]()
Cassi píše:
Moje bylo nádherné, vzrušivé a romantické. Bylo mi 21. Počkala jsem si na toho pravého a jsme spolu už 14 let. Asi to uměl.Vůbec to nebolelo.
závidím že sis počkala! Fakt!
Ono v 21. je už také tělo připravenější než v 16-cti
Já ve svých osmnácti potkala manžela a s ním to bylo teprve ono ![]()
Tak moje první milování bylo s mou první láskou,s klukem kterého jsme milovala od 11let a ve 14 sme se spolu popvé milovaly.Takže to bylo s tím pravým..jako v tý době.tět už spolu nejsme,ale jsme pořád kamarády..jeho sestra je má nejlepší kamarádka.Jinak to byla docela sranda..POPRVÉ to mluví za vše
Cassi v 21, to je hezky, byla bych rada, kdyby moje dcera byla taky tak rozumna a ne jako ja ![]()