Jaké bylo vaše první milování?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1797
24.1.12 18:50

o ničem, bolelo to jako kráva, ale chtěla sem to mít v 17ti už za sebou :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
24.1.12 18:51
sunnyho.motylek píše:
Tak moje první milování bylo s mou první láskou,s klukem kterého jsme milovala od 11let a ve 14 sme se spolu popvé milovaly.Takže to bylo s tím pravým..jako v tý době.tět už spolu nejsme,ale jsme pořád kamarády..jeho sestra je má nejlepší kamarádka.Jinak to byla docela sranda..POPRVÉ to mluví za vše

to je zajímavý, že to tu takhle napíšeš, když jsi byla ve 14letech pod zákonem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
24.1.12 18:53

já mám krásnou vzpomínku, bylo to hezký, něžný, vzrušující, partner byl pozorný a hodně dbal na to, aby mě nic nebolelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
24.1.12 18:54
Saroya píše:
sunnyho.motylek píše:
Tak moje první milování bylo s mou první láskou,s klukem kterého jsme milovala od 11let a ve 14 sme se spolu popvé milovaly.Takže to bylo s tím pravým..jako v tý době.tět už spolu nejsme,ale jsme pořád kamarády..jeho sestra je má nejlepší kamarádka.Jinak to byla docela sranda..POPRVÉ to mluví za vše
to je zajímavý, že to tu takhle napíšeš, když jsi byla ve 14letech pod zákonem :nevim:

taky mě to zaskočilo :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
24.1.12 18:55

Příspěvek upraven 20.03.12 v 20:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
24.1.12 18:55

Za mně taky moc hezký, sice v 15, ale ve stálým vztahu, z lásky a děsná romantika.. Takže jsem spokojená kdybych chtěla někdy vzpomínat, jen v dobrém :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
24.1.12 18:56

Tak z těch přídavných jmen, co jsi napsala v úvodním příspěvku, by se mi k tomu hodilo nejvíc to „komické“.Tedy dnes na to tak koukám.Bylo to s první láskou, v autě a o ničem, vlastně se to ani pořádně nepovedlo…
Pár dalších stálo též za prd (už s někým jiným), tam byla dobrá spíš ta omáčka kolem.
A proč došlo v tomu prvnímu? Nepřikládala jsem panenství žádný velký význam, chtěla jsem to už mít za sebou (16 let).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
24.1.12 18:59

Moje prvni milovani bylo v sestnacti s moji prvni laskou, chodili jsme spolu teprve mesic, ale zamilovana jsem do nej byla cele tri roky predtim:-) takze jsem moc nevahala, kdo jiny by to mel byt nez ON:-) Bylo to hezke, akorat jsem porad v duchu premyslela, kam presne mam dat nohy:-D Dokonce i gumu jsme pouzili:-) Rada na to vzpominam…a chodili jsme spolu potom jeste dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
24.1.12 19:02

Já přiznám, že jsem to první milování neměla s klukem s kterým jsem chodila ,ale s moc pěkným a inteligentním mladíkem, který se mi namanul na dovolené..sice milování jako takové z mé strany nula nula nic, ale následovala moc pěkná sérka veršovaných dopisů od něj, plných romantických slov..
Takže alespon tak.. :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
24.1.12 19:03
sunnyho.motylek píše:

8o 8o ve 14 8o :?: Docela odvaha, že to sem jen tak napíšeš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
24.1.12 19:04

v 18 se svym soucasnym manzelem,oba jsme po tom touzili,bylo to pekne,ale bez meho vyvrcholeni
to prislo az pri dalsim sexu :lol:

• Citovat
  • Upravit
12154
24.1.12 19:09

V 17-ti, nechtěla jsem to. Pamatuju si dodnes všechny detaily. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.12 19:14

Moje prvni milovani bylo s moji prvni velkou laskou.. Az v 25.. Mela jsem detstvi bez otce a tak nejak jsem mela z muzu strach. Jeho jsem poznala v 18 a po mesici se rozesli.. Ale stejne jsme byli v kontaktu-pres net,chat,sms a dvakrat na kafi(jiskra preskocila,ale on nekoho mel..). Pak jsme se potkali v metru-po 6 letech:-)) A byla to laska jako tran,na Mikulase spolu zacali chodit. Kamaradky mi rikali,ze to neni laska,ale blaznovstvi,on mi psal sms-basnicky rano i vecer,za kazdy mesic ruzi,ja mu dala ke stemu rande 100lentilek.. Uzila jsem si kina,prochazky,vina,kavicky-proste randeni jako v 17,ktere jsem nezazila.. A prvni milovani az po pul roce,v cervnu,ve vypujcenem byte kamaradky-tyden jen my dva :srdce: :srdce: Pak se to zacalo nejak horsit,me bylo 25,jemu 26,koncili jsme vyskou,me ta rande a milovani jednou za tyden,v patek dopoledne,kdyz u nej nikdo nebyl doma,prestalo stacit.. Bydlet se mnou nechtel,byl dost zavisly na sve rodine a navic me zatajil i neco v sexu(co me jako nezkusene nedoslo),no a za rok to skoncilo. Ja myslela,ze umru,zhubla a prestala se smat.. Jeste 2× jsme to zkusili,ale jen sliby a nic se nezmenilo.. Ted je nam pres tricet,ja mam rodinu a z doslechu vim,ze on zije porad u rodicu,obcas ma nejakou holku(stale mladsi a mladsi,asi aby nechtela nejake zavazky). A me z prvni lasky a milovani,ktera mela byt navzdy,zbalo par hezkych vzpominek. Nekdy si rikam,jestli,kdyby byl jiny a ja treba taky,jestli by to vydrzelo navzdy..

• Citovat
  • Upravit
17629
24.1.12 19:16
Kočislava píše:
sunnyho.motylek píše:
8o 8o ve 14 8o :?: Docela odvaha, že to sem jen tak napíšeš :nevim:

nakukuju, jestli přijde reakce - mám totiž hypotézu, že motylek neví, že to bylo pohlavní zneužití

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
24.1.12 19:18

Napíšu později :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie