Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Krásný večer všem. Chtěla bych se zeptat jestli některá nebo některý z vás tady nezná tuto seznamku? Nemůžu nikde na internetu dohledat jestli se jedná o klasickou seznamku a nebo jde o spamy, které chodí na email automaticky. Našla jsem pár emailů z téhle stránky, ale nic moc jsem se z nich nedozvěděla. Pro upřesnění chlap chtěl abych poslala pár emailů za něj a já v jeho schránce tyto emaily našla. Otevřené. Děkuji za odpověď. Jeho se ptát nechci. Mám nějak strach…
to jsem nějak nepochopila ![]()
Pro upřesnění… Chlap chtěl abych poslala pár emailů z jeho emailu. Když jsem otevřela jeho email, měl tam několik emailu prectenych z tyhle seznamky.
tak když mu nevadí, že jsi na jeho mailu, tak se klidně můžeš zeptat, ne?
Sex seznamka - https://victoriamilan.com Počítal jsem s tím, že na mě budou vyskakovat fiktivní profily. Lehce jsem je ale rozeznal od skutečných žen. Navázal jsem se třemi konverzaci a pokračovali jsme přes email. Postupně jsem se s nimi sešel a po předchozí domluvě je pozval k sobě.
Příspěvek upraven 14.12.24 v 06:45
Krásný večer všem. Chtěla bych se zeptat jestli některá nebo některý z vás tady nezná tuto seznamku? Nemůžu nikde na internetu dohledat jestli se jedná o klasickou seznamku a nebo jde o spamy, které chodí na email automaticky. Našla jsem pár emailů z téhle stránky, ale nic moc jsem se z nich nedozvěděla. Pro upřesnění chlap chtěl abych poslala pár emailů za něj a já v jeho schránce tyto emaily našla. Otevřené. Děkuji za odpověď. Jeho se ptát nechci. Mám nějak strach…