QUICKFLIRT seznamka

Anonymní
7.12.18 19:05

QUICKFLIRT seznamka

Krásný večer všem. Chtěla bych se zeptat jestli některá nebo některý z vás tady nezná tuto seznamku? Nemůžu nikde na internetu dohledat jestli se jedná o klasickou seznamku a nebo jde o spamy, které chodí na email automaticky. Našla jsem pár emailů z téhle stránky, ale nic moc jsem se z nich nedozvěděla. Pro upřesnění chlap chtěl abych poslala pár emailů za něj a já v jeho schránce tyto emaily našla. Otevřené. Děkuji za odpověď. Jeho se ptát nechci. Mám nějak strach…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5571
7.12.18 20:23
@Anonymní píše:
Krásný večer všem. Chtěla bych se zeptat jestli některá nebo některý z vás tady nezná tuto seznamku? Nemůžu nikde na internetu dohledat jestli se jedná o klasickou seznamku a nebo jde o spamy, které chodí na email automaticky. Našla jsem pár emailů z téhle stránky, ale nic moc jsem se z nich nedozvěděla. Pro upřesnění chlap chtěl abych poslala pár emailů za něj a já v jeho schránce tyto emaily našla. Otevřené. Děkuji za odpověď. Jeho se ptát nechci. Mám nějak strach…

to jsem nějak nepochopila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.18 20:42

Pro upřesnění… Chlap chtěl abych poslala pár emailů z jeho emailu. Když jsem otevřela jeho email, měl tam několik emailu prectenych z tyhle seznamky.

• Citovat
  • Upravit
5571
7.12.18 20:50

tak když mu nevadí, že jsi na jeho mailu, tak se klidně můžeš zeptat, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.11.24 07:30

Sex seznamka - https://victoriamilan.com Počítal jsem s tím, že na mě budou vyskakovat fiktivní profily. Lehce jsem je ale rozeznal od skutečných žen. Navázal jsem se třemi konverzaci a pokračovali jsme přes email. Postupně jsem se s nimi sešel a po předchozí domluvě je pozval k sobě.

Příspěvek upraven 14.12.24 v 06:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6386
27.11.24 08:27

Asi troll

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
27.11.24 09:11

Hlavně neklikej na žádné jejich odkazy, to bude podvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí