Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nestalo a asi se spíš budeš muset zeptat jeho… My ti tady sotva napíšeme, proč se tam nechce nechat zapsat.
Nestalo, na matriku jsme vůbec nešli. Každopádně by ses ho měla zeptat přímo.
zeptej se ho
nemá finanční problémy, problemove deti z predchozich vztahu?
@Anonymní píše:
Ahojte holky, stalo se některé že se partner nechtěl napsat do rodného listu dítěte? Jsem v 6 měsíci těhotenství a nedávno jsem nahodila téma, že by jsme měly zajít na matriku aby se nechal napsat jako otec a on najednou nechce. Když se dozvěděl že čekáme miminko byl rád, ale teď mě celkem zarazilo, že nechce aby tam byl napsaný. Vůbec nechápu proč. Jsme spolu 3 roky, dítě je 100% jeho, jsem mu celou dobu věrná.
Jak nechce ?
jednou si to upekl, tak teď se jen tak zodpovědnosti nezřekne.
To bych se změnila v pořádnou fůrii, kdyby mi toto chlap řekl
![]()
@Baruš001 po porodu muzes pozadat soudne o urceni otcovstvi. ale u partnera by me tento obrat velmi zklamal.
jinak toto se mi nestalo, deti prisly az po svatbe. on ten papir obcas smysl ma.
@Kaileee píše:
to zas je tatínek k pohledání, dobře jsi vybrala no…
Před miminkem byl úplně v pohodě přece
Jako vždycky každej ![]()
Ma dve deti z predchoziho vztahu,o dite s tebou asi moc nestal.melo te varovat i to,ze si te nechce nikdy vzít.
To je riziko podnikání- počít dítě před svatbou…taky jsrm to neriskovala ![]()
@Baruš001 Ty nejsi normální
Vlítnout do toho s chlapem, kterej třetí dítě vůbec nechce.
Doufám, že máš své bydlení a dost našetřeno. Tenhle super tatínek brzy zdrhne a ty zůstaneš na diltě sama ![]()
Do RL ho rozhodně nechej napsat, i kdyby mělo dojít na soud.
@Šmoulice píše:
@Baruš001 Ty nejsi normálníVlítnout do toho s chlapem, kterej třetí dítě vůbec nechce.
Doufám, že máš své bydlení a dost našetřeno. Tenhle super tatínek brzy zdrhne a ty zůstaneš na diltě sama
Do RL ho rozhodně nechej napsat, i kdyby mělo dojít na soud.
Dítě nechce a nechrání se? Že by vynechal přírodopis v sedmé třídě?
Ahojte holky, stalo se některé že se partner nechtěl napsat do rodného listu dítěte? Jsem v 6 měsíci těhotenství a nedávno jsem nahodila téma, že by jsme měly zajít na matriku aby se nechal napsat jako otec a on najednou nechce. Když se dozvěděl že čekáme miminko byl rád, ale teď mě celkem zarazilo, že nechce aby tam byl napsaný. Vůbec nechápu proč. Jsme spolu 3 roky, dítě je 100% jeho, jsem mu celou dobu věrná.