Quinny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7708
11.4.06 14:25

:D To byl veletrh Pro dítě v Brně (fotila jsem co jsme mohla :oops: ) i kolekce topline
tohle je z kolekce 2006 Blue lagoon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
11.4.06 14:27

Kačko, jestli chceš můžu ti poslat nějaký fotky na mail, ale mám hlavně Quinny, někteří prodejci skoro nadávali že to fotíš když přece mají letáky :roll: ,ale že nesedí barvy a vypadá to uplně jinak to jim asi nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
11.4.06 14:32

ASHLEY : no to by jsi byla zlatááá.
Můj mailík je lisa.katerina@seznam.cz Pošli mi hlavně Quinny a jestli máš i nějaké Jané. :lol: To jsou prostě dva favoriti. Nemáš náhodou vyfocenou tu novou kolekci od Jané s hlubokou korbou ?? Jsi dobrá, že jsi to tak fotila. :lol: :lol: tak moc moc prosíííím. :lol: A jinak je vidět, že barvy vážně nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
11.4.06 14:48

ASHLEY : super !!!! Díky za mailíka !! Teda fotek máš hromadu ! :lol: :lol: tak ted stejně furt nevím. :lol: :lol: Speedi je taky můj favorit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
11.4.06 14:52

to ještě nebylo všechno. :wink: Já kdybych teď vybírala tak asi vezmu speedi, líbí se mi i freestyle,ale ten tam neměli. Letos už končí. Jenže ten je dost těžkej.....Speedi je lehoučkej, že nemá madlo by mi zas tak nevadilo,u Zappa taky nenía jsme ráda,jenže Domča je už velkej. Univerzální tam prej přidělat nejde,ale mylsím že něco by se tam dát dalo. Viděla jsem maminku co tam mla takovej ten řetěz s chrastítkama, nevím jak se to jmenuje správně,ale vypadalo to dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
11.4.06 14:55

Jo ty máš ještě další fotky ???? Tak sem s nima ! :lol: :lol: :lol:
Já hlavně potřebuju lehký kočár, trojkolku s ruční brzdou a aby na to šla na:,–(it autosedačka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
11.4.06 14:56

Ashley mohla by jsi mi poslat nejake fotky Quinny Buzz a treba i o nem neco napsat :D byla bys moc hodna …dekuju
muj mail: cinq@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
11.4.06 15:02

Tak to asi fakt bude nejlepší Speedi nebo buzz…jenže u toho mě trochu vadí to polohování…Jané moc nevěřím, nevím proč… jedna paní se tam taky rozhodovala mezi Buzzem a Speedi tak přehazovali našeho Domču z jednoho do druhýho aby zjistili jakej ten kočár bude na větší dítko…

Jinak fotky mám hodně ty podobný, pak ještě Mutsy a Zapp s autosedačkou,.ale pošlu ti něco na pokochání.
Ještě mě napadá Bebe confort Hihg track,taky docela lehkej, má ruční brzdu, prej nejlepší terénní trojkolka, cena už je vyšší,ale jde otáčet sedačka…pošlu foto :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
11.4.06 15:03

Cinq: Jak se odešle tento mail,tak tti ho pošlu, co bys o něm chtěla vědět konkrétně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
11.4.06 15:08

Ashley : no já si taky myslím, že Speedi. To polohování je pomocí těch řemínků ?? No to mi taky vadí… :? To je hrlza. na každém kočáru se najde něco, co mi vadí. Moc díky za mailíky ! Jsi super informační služba ! :lol:
Já pádím k dr. Jsem nějaká nachcípaná, tak abych něco nezanedbala. Ještě jednou díky !!!

Měj se hezky. Já se tu zase ukážu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
11.4.06 15:09

Kačko to polohování je v pohodě, mám ho vyfocený taky,pošlu ti to, aspoń můžeš tu opěrku zastavit v jakýmkoli místě, někde jsou třeba jen 3 polohy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
11.4.06 15:12

Ahoj holky!
Podobny je i Gesslein Vision S, ale na to se mi nelibi, ze na nej neexistuje (nebo to alespon nevim) pevna kobicka na novorozence. Jenom taska. :? Tim u mne „skoncil“, ale jestli nekdo hleda jenom sportak, tak neskodi se na nej podivat.

Ale muj favorit je porad Speedi - diky, ze jste moje rozhodnuti podporily. :D

Ashley - fotky mas paradni - nahradi celou navstevu veletrhu. :lol:

Cinq - ty uz mad Buzze objednanyho, vid. Jakou barvu jste vybrali? Taky budete mit chlapecka, co? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
11.4.06 15:14

Ashley cokoliv…ja jenom jestli jsem se rozhodla dobre… :lol:

Sonule mam objednanou tu bronze (oranzovou) a uz se nemuzu dockat az pro nej pujdu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
11.4.06 15:15

Kdybyste chtěli kouknout ještě na Mutsy,tak mám pár fotek tady http://www.mimibazar.cz/…tografie.php?… ale je to jen pár foteček co jsme posílala holkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
11.4.06 15:16

Jé Cinq tak to je ta barva co jsem ti poslala fotky. Vypadá ve skutečnosti fakt dobře amusím říct že malýmu se tam zalíbilo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí