Quinny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
943
14.4.06 08:49

ASHLEY - tak jsem si ten kočárek objednala, celou :,-(u včetně autosedačky, fusaku, korbičky a cena 18900,–, což musím říct že je pakatel proti obchodu tam 27000,– aspoň tady u nás. Akorát teď nemají ten fusak, tak až ho dostanou tak mi pošlou celou tu :,-(u.Holky jste pověrčivé mít doma kočárek před porodem? Já ho teda hned odvezu ke švagrové, ale ona měla doma koupený kočárek tři měsíce před porodem a nic. Já na to taky nevěřím ale přítel že jsou to takové ty pověry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
2.6.06 19:04

Po váhání mezi X-Landerem XT, Jané a Quinny jsme nakonec včera v Kika koupili modrého (navy) Quinny Speedy SX neb za 6690,– nám to přišlo jako opravdu dobrá cena. Takže pokud ho někdo taky sháníte, tak se tam stavte (podle prodavačky je to omezená akce v rámci „oslav“ jejich ročního působení v ČR - jo a v akci je jen ten modrý, červený je za normální cenu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
2.6.06 19:08

Žanetko tak to je bezva cena :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
4.6.06 10:35

Žanetko plánuji koupi tohoto kočárku barvy navy, jaký do něj budeš na zimu pořizovat fusak? A co nánožník, je taky potřeba? A jaký?

Nebo ostatní maminky co máte quinny speedi poraďte mi prosím. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
4.6.06 17:36

Vzhledem k tomu, že děcko se má narodit v září, tak zimu přečkáme v hluboké korbě (kterou jsme ještě nekoupili). Ale podle kolegyně co už děcko a Quinny má se vyplatí originál fusak neb jde použít jak do hlubokého, tak na sporťák kde se z něj prý dá udělat něco jako nánožník ......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
15.6.06 10:18

Ahoj holky, mám dotaz, jde vám u buzze lehce polohovat mimčo do lehu? Já když mám malého v sedačce a chci ho položit jen o trošku, tak mi to jde těžko, vždy ho položím úplně a pak se morduju a zvedám ho. Mám ještě kočárek Gesslein a tam polohuji jen zádíčka a myslím, že je to praktičtější a dítě není pořád v sedu. Jaký máte názor na polohování u buzze? Přemýšlím, že ho k vůli tomu prodám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2087
28.6.06 13:57

teď jsem narazila na netu na tohle:
http://www.slunatko.cz/detail.php?…
eventuelně by se to dalo použít na Quinny Speedy SX místo hrazdičky vepředu. Ale asi dítě se za to věšet moc nemůže, spíš pro zaujetí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
28.6.06 14:24

Derida ja ked buzz polohujem a Tobias sedi v sedacke, vzdy si prichytim sedacku kolenom aby mi nepadla az do uplneho lahu.To polohovanie sa da zvladnut ale mohli vymysliet nieco lepsie.Holky tiez vam vadia tie okienka v strieske?Tiez som rozmyslala,ze ho predam ale zatial som nenasla nic co by ma zvlast ohurilo a super sa ovladalo :roll: Uvazovala som o Gesslein Buggie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
28.6.06 14:31

Derido : a jak seš s tím Gessleinem spokojená? Já jen že jsme našla na netu nějaký reakce že to je kočár na nic, jedna maminka si stžovala že vyhodila 14 tis. oknem a že to je šmejd :roll:

Mě se právě líbí to polohování u Buzze, nemyslím systém,ale to že se naklápí. Dokonce i ortopedi řekli že to je lepší,.že má rovný záda a nemůže sklouzávat 8O

Ty okýnka ve stříšce mi vůbec nevadí, jakej s nima máš problém?Když svítí slunko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
28.6.06 14:44

Asley tak to pozeram ako blazon 8O na Gesslein nedam dopustit.Patria medzi kvalitne nemecke kociky.Sama som mala 2.Keby som sa neprestahovala do bytu bez vytahu a kocikarne pouzivam stale.Buzz sa mi lepsie sklada a zmesti do auta.Okienka vadia malemu skrz slnko a praskla nam v oboch ta folia.Momentalne cakam na naovu striesku.Bez problemov mi ju vyreklamovali,dokonca sa prisli az domov na kocik pozriet.Nemusela som nikam posielat(kupvola som cez net shop)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
13.7.06 11:38

poraďte

Ahoj, mohl by mi prosím někdo poradit? Mimčo čekám na začátku listopadu, už několik měsíců se nemůžu rozhodnout pro kočárek. Nejvíc váhám mezi Quinny speedy a jané Slalom pro. Má někdo zkušenosti? Víc se mi asi líbí Quinny, obzvlášť proto, že nová kolekce od Slalomu má vážně divný barvy, ta starší byla rozhodně zajímavější, ale sehnat už se asi nedá. a taky pátrám, kde by se dal ten kočár sehnat co nejlevněji, máte tipy???Díky Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
13.7.06 11:43

monasek, zkus si zalozit mozna i novou diskuzi nevim ,jestli se ti sem nekdo prihlasi.
jinak myslim ze na mimibazaru jsou docela levne kocary.jinak projdi treba www.detskydum.cz
www.broucekaberuska.cz
je toho hrozne moc a nekde te fakt prekvapi, ze maji i 1000kc rozdil v cene!
dej si treba na seznamu vyhledavac a ono ti toho vyjede.
jetse treba www.caryfuk.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.06 11:45

Ahoj holky, ráda bych se připojila k dotazu. Mimčo čekám taky v listopadu :D a uvažuji o Quinny Speedi XS. Akorát se mi k němu zdá malá hluboká korbička, která má vnitřní rozměry 73×26×18. Vejde se tam na zimu mimčo i s fusakem? Pokud máte někdo zkušenosti, tak prosím napište…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
13.7.06 12:17

Tak o tu velikost korbičky bych ani tak strach neměla. Obzvlášť, když se narodí na zimu, tak s tím prý problémy nejsou vůbec a vejde se tam krásně i s fusakem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
13.7.06 16:43

holky,no taky zalezi na to jak se vam narodi velke dite.kamaradka ma tuto korbicku ale rodi jen 3kg mimi,takze pohoda,ja mela kluka 4,15kg a v 6tydnech mel uz asi 6 kg!ted nevim presne,no proste byl obr.takze by se mi tam asi ve3 mesisich uz nevesel!nejlepsi by bylo mit nejaky stary kocar.a pak koupit podle velikosti mimi,az po narozeni. :lol: tak uvidite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí