Quinny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1126
16.7.06 20:50

monasek:
Asi momentálně nejlevnějšího Speedyho mají přes net tady: http://www.bazarkocarku.cz/index.php?…
(mají jak bazar, tak nové věci a nový Speedy je za 7900,– -jo a mají 2× kamennou prodejnu v Praze).
Kupovali jsme u nich na našeho Speedyho hlubokou korbu X-Lander - ona tam totiž pasuje (pozor jen model 2005! 2006 už má jiné adaptéry), je větší než ta origo a hlavně je za 3300,– :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
17.7.06 13:25

nejlevnejsi Speedy novy s 2 letou zarukou v CR
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
17.7.06 13:36

Monasku:

Tak já měla ten samej problém a napíši ti toto, vem k tomu chlapa, já to tak udělala a je jasný, že máme doma Jané:-)), manža to okouknul a Speedy šel cestou hned, je to všechno plastové a mín prostorné jako Speed, malá má ě měsíce a korba jí začíná být malá , měří 64 cm, používáme X landera X4, je super, už se však nevyrábí,ale není do terénu a my jsme doma takoví blázni, že jak brusle, tak les, takže Jané všemi deseti, jen pžemýšlej, kde s ním budeš jezdit, na brusle je Speedy dobrej a potom, jak jste velcí:-))

Korba U Xlanedru je fakt prostornější,ale jen o kousek, máme kolekci 2005, Jané má nový systém usazování a korba je větší, takže další plus, ale cena je -, no a pak si vyber:-)), no u nás je jasné Jané :-)), štastnou volbu, jo a ještě,
kočárek necháváme kamarádce, která čeká mimi v listopadu, takže té korba do jara určitě vydrží:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
17.7.06 13:42

Ted mě ještě napadá, že v Olomouci mají starý model Jané, ten khaki s modrou a oranžovou,ale s vloženou taškou, stojí 15000, koukala jsem na něj, paní prodavačka ani nevěděla, že je to stará kolekce:-)), myslím, že by se dala určitě ukecat i sleva:-))

Jo my máme z nové ten čeervený a je krásný, ale to je na gustu, mě se zase moc nelíbí ta stará kolekce:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
17.7.06 21:43

Díky:-)!Zatím to vypadá, že to vyhraje Jané Slalom, červený. Možná, že budeme muset koupit nový jen sporťák a korbičku a autosedačku starší, tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí