Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ashley fotky jsou prima a dokonce jsi vyfotila i tu barvu co jsem si ojednala.....mooooc dekuju.
Je Cinq - mne se taky libi teply barvy.
Nejradsi bych cervenou, ale to u nas fakt neprojde. ![]()
Ashley - chudak Dominicek, ten asi nebyl moc nadseny, kdyz musel zkouset vsechny kocary na vystave. ![]()
ze začátku mu to ani nevadilo, protože byl asi hodinu na skákacím hradě,takže yl pak rád že sedí a nejspíš mu bylo jedno kde (ze Zappa a Buzze nechtěl ven) když ho lae pak chtěli dát zas do Speedi a ještě do lehu tak to se mu fakt nelíbilo a už jsem ho nestihla ani vyfotit ![]()
My jsme koupili Jané. Kdybych bydlela jinde tak určitě koupím Buzze moc se mi líbí. Speedy taky není špatnej a pokuď se ti Jané nelíbí je to nejlepsí řešení. U nás už ho jedna paní má a je moc pěknej.
Ještě taky poprosím o foto. Hlavně o Jané, ale pošlete mi prosím i Quinny. meggy.vipo@seznam.cz
Ahoj,
jsem majitelkou Buzze. Po 14-ti denním provozu přestalo fungovat aretování předního kolečka. Koupila jsem jej přes internet, ale asi ho reklamovat nebudu. Jednak že internetový obchod postupuje v reklamaci proti zákonu - požaduje zaslání kočárku k reklamaci na mé náklady a má to být obráceně a na druhou stranu zas tak moc mi to až nevadí. Ještě se rozhoduji. Ale jinak je to kočárek nádherný a výborně se s ním jezdí.
Ahoj holky!
Tak jsme vcera zase byli „ocumovat“ kocarky. A Speedi si upevnil svou vedouci pozici. Jeste tak toho myho premluvit na jinou barvu - on chce za:,–(ne cernou. ![]()
Casualplay vypadal fakt dobre, ale je oravdu dost kratka operka zad. Quinny vedle nej vypadal jako korab.
Mysulo: a ve kterým obchodě jsi to kupovala. To přední kolo se musí čistit.Zkoušelas to sundat a vyčidsstit?V nejhorčím když napíšeš do libfinu tak ti pošlou nový jako náhradní díl.
Mysulo - ve kterém obchodě jsi ho objednávala? Já chci také Buzze mám ho vybraný v červené barvě Red Flame Reflection páč budeme mít holčičku.
Máte některá zkušenost s internetovým obchodem www.reo-reo.cz? Mají tam Buzze za supr cenu celou
u včetně fusaku, autosedačky Cabrio, hluboké korby za 19998,–Kč. Což je super, ale mám strach aby mi nepřišel balík s šutrama za dvacet tisíc.
Ashley - děkuju za informace jsi moc hodná, už jsem napsala dotaz tak jsem zvědavá co mi odpoví. Jinak tam má Quinny za supr cenu.
Moc děkuji za foto. Ten Buzz je ale kráááásnej, mňňňaaam. Dneska jsem zase vyděla Speedyho moc doporučuji vypadá opravdu nádherně, bohužel už ho u nás mají, no a Slaloma né. Takže trochu proto taky vyhrál. Jo a to madlo opravdu jde ukazoval nám to pán, když jsme zkoušeli co koupíme. Bohužel nevím odkuď ho bral, ale mám dojem, že ze Slalomu. Muselo by se to vyzkoušet.
Přeji dobrý výběr a závidím Vám ostatním Buzze. Bohužel u nás by to opravdu nešlo.
A co Zappík mě se moc nelíbili, ale čím víc se na ně dívám tím víc se mi líbí. ![]()
My bohužel taky nemáme terén na Buzze
Navíc jsme jezdili na vycházky i 2× deně, v létě, hlavně ten první rok a to by se mimčo ani pořádně neprospalo. zapp je v mírnějším terénu a přes trávu v pohodě, sice klape,ale projede to krásně.
http://img.mimibazar.cz/…ka231832.jpg
Nelli, máme taky ten červený - potah je skvělý. Já jej kupovala na e-dětský svět. Jen sporťák za 10990,–.
ASHLEY-mohu taky poprosit o fotky na mail?
Ten Speedy je hezký,ale zdá se mi dost otevřený. a Buzz mi přijde, že je ta sport. verze taková vyklavá
Nemáte s ním někdo zkušenosti, jak to je i s polohováním,když je tam mimčo?
Myslím, že budu vybírat mezi nimi
moc děkuji všem, jste bezva, že se dělíte o zkušenosti!!!!