Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Quinny Speedi?
Přidejte zkušenost s Quinny Speedijaninaz píše:
Holky, neměla jste některá problém s délkou zádové opěrky? Mě přijde „néúplnědlouhá“ - s ohledem na to, že bych chtěla, aby tam příležitostně sedělo dítko tak do tří let. Co vy na to?
Souhlasím, mohla by být delší. Zrovna dneska jsem vezla dceru - 3,5 a koukala jí skoro celá hlava. Ale musím říct, na to jaký je to už klacek
se vezla dobře, vůbec nebyl kočárek těžký, vždycky jsou pro a proti
tak včera nám v něm spal skoro 4leťák
byli jsme na rodinné akci, Vojta usnul v autě, nebyl k vzbuzení, tak jsme mladšího vzali ve vajíčku a staršího naložili do kočáru, krásně se tam stočil a spal hodinu!
byli jsme včera totiž pak bruslit, a na to je speedi nepřekonatelný, náš další spoťák, babyjogger, nemá ruční brzdu
.
zádovka se mi zdá taky neuplně dlouhá, hlavně vzhledem k babyjoggeru, který jí má snad o 10cm delší..:mrgreen: ale za ty dva roky, co jezdil s vojtou mi to ani nevadilo, to spíš teď jsem zmlsaná..
mno, asi si speediho necháme, holt budeme mít 4 kočárky, ale na ty brusle je fantastický a já ho asi prodat nedokážu
![]()
není to nejlepší sporťák na denní ježdění (polohování, skládání taky nic moc- proti babyjoggeru
, široký, takže se nevejde všude, boudička maličká), ale na sportovní aktivity a do terénu prostě lepší fakt není
ta brzda je dokonalá, a stabilita, manévrovatelnost, prostě celkově jízdní vlastnosti dokonalé..
kdyby tak soudruzi v holandsku/číně zauvažovali a pořídili mu větší boudičku, …
a maličko lepší polohování ..
(babyjogger má stejný systém, přezka, pásek, přesto to jde líp, protože je to navolno, v okách, kdežto speedi to má vevnitř a proto to jde tak ztuha… )
Ahojky!!!Můžete mi prosím někdo dát nějakej odkaz nebo event. nafotit, jak správně má být na podvozku nandaná sportovní sedačka quinny??nějak to tam mám, ale zajímalo by mě, jak to má být správně ![]()
ahoj., my mame speedyho a jsme spokojeny, kazdy mi zavidi jak je lehoucky a prostorny, bude nam 9mesicu a mame pres 8kg a 74cm a stale nam je korbicka, sportak jsme jeste ani nevytahli..leh se da vyresit, ted ho budu davat sikovne pani co mi ho udela do lehu, neni to nijak slozite + mi usije nanoznik, ktery si nechavaji sit vsechny maminky co na znakcu quinny neda dopustit a tyhle nedostatky jim odpousti za tak lehoucky a krasne ovladatelny kocarek! clona proti vetru se da taky vysetrit bud slunecnik nebo clonu co je ted v mode a je super..ja si treba budu nechavat prodlouzovat i strisku na zip jako to ma x-lander…a o tom kolik jsme s nim projeli terenu a kolik dostal do tela snad ani uz mluvit nemusim a ze ho taky nesetrim a stale drzi…
![]()
Polinka33 píše:
ahoj., my mame speedyho a jsme spokojeny, kazdy mi zavidi jak je lehoucky a prostorny, bude nam 9mesicu a mame pres 8kg a 74cm a stale nam je korbicka, sportak jsme jeste ani nevytahli..leh se da vyresit, ted ho budu davat sikovne pani co mi ho udela do lehu, neni to nijak slozite + mi usije nanoznik, ktery si nechavaji sit vsechny maminky co na znakcu quinny neda dopustit a tyhle nedostatky jim odpousti za tak lehoucky a krasne ovladatelny kocarek! clona proti vetru se da taky vysetrit bud slunecnik nebo clonu co je ted v mode a je super..ja si treba budu nechavat prodlouzovat i strisku na zip jako to ma x-lander…a o tom kolik jsme s nim projeli terenu a kolik dostal do tela snad ani uz mluvit nemusim a ze ho taky nesetrim a stale drzi…![]()
![]()
a jak ho budete dávat do lehu,že prodloužíte ty postran.pásky,či jiný fígl
a za kolik šije paní nánožník?je na ni popřípadě nějaký odkaz na MMB?díkec:)my s Quinnym jezdíme od 5 měsíce,pořídila jsem i tu zmenšovací vložku a parádička!!!
Polinka33 píše:
ahoj., my mame speedyho a jsme spokojeny, kazdy mi zavidi jak je lehoucky a prostorny, bude nam 9mesicu a mame pres 8kg a 74cm a stale nam je korbicka, sportak jsme jeste ani nevytahli..leh se da vyresit, ted ho budu davat sikovne pani co mi ho udela do lehu, neni to nijak slozite + mi usije nanoznik, ktery si nechavaji sit vsechny maminky co na znakcu quinny neda dopustit a tyhle nedostatky jim odpousti za tak lehoucky a krasne ovladatelny kocarek! clona proti vetru se da taky vysetrit bud slunecnik nebo clonu co je ted v mode a je super..ja si treba budu nechavat prodlouzovat i strisku na zip jako to ma x-lander…a o tom kolik jsme s nim projeli terenu a kolik dostal do tela snad ani uz mluvit nemusim a ze ho taky nesetrim a stale drzi…![]()
![]()
Teda v 9 měsících v korbičce jo? Obdivuji, náš malý jezdí ve sporťáku od 4 měsíců, nedalo se vydržet to jeho hučení, že nevidí ven, řešila jsem to staženou boudičkou, ale když svítilo slunce, nedalo se.
TeĎ čekám na sluneční clonu(snad ji ještě letos užiju), vložku a doplňky a mám v plánu objednat na MMB i nánožník, paní šije přímo na barevné kombinace téchto kočárků.
Ležení jsem položila zatím, když je malý lehký, tak, že jsem prostě rozepla na boku ty suché zipy = vznikla mi větrací a pozorovací okénka a zároveň klesla záda, takže je opravdu v lehu.
Polinko,
taky mě zajímá to položení do lehu, jiné, než systémem povolení pásků?
a to prodloužení stříšky na zip????
můžeš dát nějaký odkaz, fotku?
díky ![]()
jinak já pořád doufám, že Quinny se chytí za nos a pochopí trendy, a udělají něco s tou stříškou.. ![]()
je to super lehký, ovladatelný kočár, nádherný, ale prostě ta střecha
leh se dá nějak vyřešit.. ale pořádná clona je hnusná a nepraktická..
Ahoj
Zima se blizi a jsem tu s novym dotazem. Jak mate vyreseny nanoznik na sportaku? Opravdu staci, kdyz koupim originalni fusak a slouzi jako nanoznik, tzn. neprofoukne, nepropusti vlhkost? Nebo je lepsi si nechat usit nanoznik? Jak to mae vyresene vy, prozradite zimni vychytavky? A jeste se chcizeptat, vejde se pohodlne fusak i do korbicky s cca. 4 mesicnim mimcem (jsme spis kapesni). Diky!
Márty píše:
AhojZima se blizi a jsem tu s novym dotazem. Jak mate vyreseny nanoznik na sportaku? Opravdu staci, kdyz koupim originalni fusak a slouzi jako nanoznik, tzn. neprofoukne, nepropusti vlhkost? Nebo je lepsi si nechat usit nanoznik? Jak to mae vyresene vy, prozradite zimni vychytavky? A jeste se chcizeptat, vejde se pohodlne fusak i do korbicky s cca. 4 mesicnim mimcem (jsme spis kapesni). Diky!
fusak opravdu odolává nepřízni počasí. ale je to kukla (mumie) a je hodně teplý!
nánožník jsem pořídila u prvního až ve 2 letech, když už fusak ne, jelikož hodně chodil, a boty mi do fusaku prostě nesmí..
v korbičce jsem s ním jezdila, vejde se, na šířku super, že neukradne drahocenné centimetry, ale je dost dlouhý, vozila jsem ho trochu srolovaný.-… nám to nevadilo, fusak byl u nás do nějakých 3-3.5měsíců, pak bylo léto (letos na jaře
, ale u většího dítěte to může možná vadit.. ale i když, kousek fusaku se vysune z korby zepředu, kousek ze zadu, a je to..
fusak je vhodný tak do 2let, pak už byl krátký u nás.
A jeste se chci zeptat. Libi se mi original fusak na Quinnyho, ale Buzz (mam Speediho). Je material na fusaku Buzz a Quinny stejnej???
Příspěvek upraven 07.10.11 v 17:08
Márty píše:
NATASO a jaky nanoznik mas (mela)? Jinak dekuju za info
měla jsem moon se zipem uprostřed, ale kvůli Babyjoggerovi v zelené jsem si koupila černý nánožník emitex, typ zjistím, musím se podívat na účet (vybírala jsem v obchodě, paní mi je nosila a ten co pasoval nejlíp jsem vzala)
tenhle emitex pasuje taky nádherně!!
materiál speedi fusaku je takový podobný potahu kočárku. je strukturovaný, pevný .. buzz byl hladky, možná má malinko horší bariérové vlastnosti, ale tím si nejsem jistá, někde jsem to četla před 2lety..
ahoj, nemáte někdo zkušenost s tímhle šitým košíkem? nebo něčím podobným?
po těch letech se mi trochu košík rve, a tohle mě zaujalo…