"tahání za ručičky"

135
18.2.06 18:40

"tahání za ručičky"

Ahojky,
chci se jen zeptat na takovou věc:
Právě jsem se vrátila z návštěvy od tchýně a jsem trochu naštvaná, protože jsem dostala vynadané za to, že když malá sedí a já ji chci zvednout,chytnu ji za ručičky a vytáhnu nahoru, protože se jí to líbí a směje se tomu. Nedělám to teda často, jenom někdy, ale tchyně se do mě pustila, že to nemám v žádném případě dělat, že jí tím nějak ničím klouby nebo co. Nikde jsem o tom nečetla, ani neslyšela. Chápu, že jí tím asi nijak neprospívám, ale že by to bylo až tak závažné, abych to nemohla sem tam udělat, když to malou baví…? :roll:
Asi víte, jak jsem se cítila, jak každá mamina reaguje na kritiku zacházení se svým dítětem nebo na výchovu… A zvlášť od tchýně…:?
 Andy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
18.2.06 19:04

Andys, najdi si v diskusích, něco na to téma tu bylo - jen abys přečetla názory ostatních. Ale řeknu ti jedno - tchýně má pravdu. A můžeš být ráda, že to bere rozumně a není to pravej opak:)
Nicméně k tomu hned dodávám, že pokud jsi opatrná a neděláš to pořád, ale výjimečně tak se tak moc neděje. Nedávno tu byla diskuse, že podobné věci dělá tatínek s prckem coby vylomeninu. Shodly jsme se tam víceméně na tom, že pokud to je výjimečné, tak to neuškodí (i když ani nepomůže samo), ale rozhodně by se to nemělo dělat pravidelně a často.
U tatínka takovou skopičinu samozřejmě toleruju, ví, že musí být opatrný. Přílišnými zákazy (samozřejmě je třeba rozlišit, jak závažný prohřešek to je) můžeme tatínka odradit.
Ale každopádně platí čím méně, tím lépe. Ale buď v klidu, občas to udělam taky;) Spíš jsem chtěla vyzdvihnout ten přístup tchýně, protože obvykle ony tyhle věci nechápou a dělají;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí