Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já měla to samé jediné co pomohlo antiko nebrat a to žádnou,vyzkoušela jsem všechny a třeba za měsíc dva užívání se to opět opakovalo.Pak trvalo měsíc než jsem se srovnala a pak už byl klid antiko teda nejím ![]()
Ahoj, začni tím nejjednodušším a to, že změníš antiko.
Nevím, jaká je tahle konkrétně, ale pokud je např. třífázová, zkus jednofázovou a opačně…a jiné hladiny hormonů. Každému vyhovuje něco jiného a ideální antiko se musí hledat, než to funguje dobře. Poraď se o tom s doktorem.
Např. na mě špatně fungovaly nové výkřiky vědy - ty šetrné antiko nové generace. Líp jsem snášela ty starší, primitivnější… ![]()
Jo a moc mě pobavila tvoje formulace „Jím antokoncepci.....“
Takhle jsem to ještě neslyšela… ![]()
Doktor mi napsal úplně tu nejnovější antiko YAZ. Od příštího tejdne jí začnu jíst. Ale já bohužel mám ještě při starších druhů antikoncepce problémy s játrama, takže musím mít úplně ty nejlepší a nízkohodnotový prášky. Je to na houby.
já bych se teda asi v Tvým případě na hormonální antiko vykašlala a vyzkoušela nějaký jiný druh, třeba kondom nebo ty různé spermožroutské postřiky, teď si nemůžu vzpomenout, jak se tomu říká ![]()
No to taky nemůžu. Mám hormonální poruchu a tu antiko jíst musím, protože jinak jsem schonpá během hodiny prokrvácet přes nejsilnější tampon a dvě vložky. Za hodinu.
Ahoj holky, já vím, že můt dotaz nepatří do této kategorie, ale chtěla bych od Vás poradit. Jím antikoncepci Yasminelle. Jím jí od března tohoto roku a všechno bylo v pořádku až do teď. Od 29.9 špiním tím stylem, že jeden den ne, dva dny jo, den ne, pět dní ano. Občas se k tomu přidají křeče a kusy krve. 1. října jsem byla u doktora, že to není normální, doktor mě prohlídnul, žádnej nález jsem neměla a ani nic v děloze, předepsal mi Ascorutin na zastavení krváncení a šla jsem domů. Jenže. Krvácela jsem vesela dál i přes Ascorutin. Minulý víkend jsem měla opět křeče, tak jsem v pondělí 20. října šla opět k doktorovi, po třech týdnech krvácení. Měla jsem podezření i na těhotenství, i když jím antikoncepci. Doktor mi provedl ultrazvuk, těhotenství neshledal, měla jsem nízko položenou sliznici o velikost 2 milimetrů a předepsal mi norethisteron na zastavení krvácení. V pondělí a v úterý jsem ještě krvácela a pak už ne. Tak sjem se začala radovat, že mi konečně něco zabralo, ale ouha. Dnes ráno jsem se opět probudila a krvácela jsem. Máte někdo podobné zkušensoti? Poradíte mi, co mám dělat? Děkuji