Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anetka K. píše:
On právě nemá žádnou z bývalých v prátelích, a navíc on svůj vlastní profil nemá, díval se na ně jenom tak .Příspěvek upraven 09.12.11 v 15:50
A jak si na to přišla, že si je prohlíží na facebooku, když ani nemá na facebooku profil?
Kallkapa píše:Anetka K. píše:A jak si na to přišla, že si je prohlíží na facebooku, když ani nemá na facebooku profil?
On právě nemá žádnou z bývalých v prátelích, a navíc on svůj vlastní profil nemá, díval se na ně jenom tak .Příspěvek upraven 09.12.11 v 15:50
To je to nejhorší, protože já jsem se mu dívala do historie PC, a nevím jak mu to mám vysvětlit. Ani nevím, jak mě to napadlo.
Anonymní píše:Kallkapa píše:To je to nejhorší, protože já jsem se mu dívala do historie PC, a nevím jak mu to mám vysvětlit. Ani nevím, jak mě to napadlo.Anetka K. píše:A jak si na to přišla, že si je prohlíží na facebooku, když ani nemá na facebooku profil?
Já bych mu to ani neříkala.. jako podle mě je fakt jen zvědavý, jak se tedka mají atd.. jak říkám, sama se občas kouknu..Nehledala bych zatím asi nic víc, pokud se s nimi teda neschází atdd.
Anonymní píše:Anonymní píše:To je to nejhorší, protože já jsem se mu dívala do historie PC, a nevím jak mu to mám vysvětlit.
tak ja to mela podobne, jen nevim jestli si je prohlizel kdyz jsem byla mimo. manzel je fotograf a na servrech pro fotografy, kde ma fotky vystavene + v pocitaci mel spoustu fotek ex. na par fotkach byly i akty a na jedne slecna lezela naha on tam mel natazene nohy. to me fakt vytocilo. bylo mi jasny ze je to foceny tesne „po tom“. a myslim ze jsem mu k tomu tenkrát udelala slusnou prednasku. rekla jsem mu, jak by se mu libilo, kdybych i ja mela takove fotky nekde poschovavane a aby nedoslo k nejakym neshodam tak jsem raci vsechno fotky a vsechno ostatni smazala i vyhodila. a pak to smazali kdyz dneska jsem omylem v pc nasla jeste par fotek grrr… ale prednasku uz mu k tomu delat nebudu, aby si pak nemyslel ze mu smejdim ve vecech.
normalne bych mu rekla ze jsi treba hledala neco co jsi mela kdysi otervene a ted tam vidis tohle.. a ja mu narovinu rekla ze jsem to hledala umyslne, protoze muj ex me podvadel s holkama na netu a na telefonu a tim padem mam rada veci pod kontrolou,abych nemusela ze sebe opet delat debila
ale ted uz to nechcu ani moc vytahovat ven, protoze mojemu vadilo ze mam byvelho na FB a zustali jsme kamaradi a mazat se mi ho nechce ![]()
ja někdy taky takhle koukám a hledám ex, nic zvláštního bych na tem neviděla. Spis sebzamysli nad sebou, proc mu slidis v historii.
A proč se mu hrabeš v historii.
Tak si prohlíží fotky bejvalech, buď ráda, že za nima neleze ne. ![]()
No, ja taky koukam na FB na me byvale partnery.
Je otazka, jestli ma ty fotky v PC a nebo je to ttreba ten FB, kdy vkladajinove fotky a tak…
Nepocnes si nic, bud reknes, ze to vis a at ti to vysvetli, nebo jako proc kouka a nebo nereknes nic a budes se uzirat…
Koukani jeste nic neznamena!!!
Anonymní píše:Anonymní píše:JO ? Mě by to ani ve snu nenapadlo. Přijde mi to divné se vracet do minulosti.
Já si občas taky prohlídnu fotky expřítele, i když mám manžela. Prostě mě zajímá jak si žije, jak teď vypadá…mám ho i pořád ráda. Ale už bych neměnila
Ale musim říct že kdyby todle dělal můj manžel tak by mi to hooodně vadilo
No tak já se s ním rozešla v dobrým, nevydím důvod minulost zazdít. Občas si ráda zavzpomínám…
Anonymní píše:Anonymní píše:Anonymní píše:
Já si občas taky prohlídnu fotky expřítele, i když mám manžela. Prostě mě zajímá jak si žije, jak teď vypadá…mám ho i pořád ráda. Ale už bych neměnila
Ale musim říct že kdyby todle dělal můj manžel tak by mi to hooodně vadiloMůj muž je dokonce s jednou ex v kontaktu když třeba potřebuje poradit a navadi mi to. Dokonce jsem byla na narozeninách rodičů ex, znají se s jeho rodicema, jediné, co ji vadilo bylo, ze mi to nějak nikdo neřekl, Ci ta oslava je
Já se koukám na ex, se kterým jsem se rozešla ve zlým, dokonce si občas písem, spis ME tesi ze se mam lip jak ona muž to VI, dokonce mu nevadilo, když jsem s nimsla ze zvědavosti na kafe.
ja se taky obcas kouknu na fotky ex… ale nazivo bych ho nikdy videt nechtela!
nerozesli sme se zrovna nejlíp…
Přiznám se,že se taky podívám na FB i jiné.Zajímá mě,jak teď vypadají,jak se mají i s kým žijí.Ale taky se musím přiznat,že by mi vadilo kdyby se díval můj muž
Vím sobecké
,radši mu nic neříkám a tajně doufám,že on se nedívá ![]()
Příspěvek upraven 09.12.11 v 16:14
Já se taky občas mrknu na bývalé, jak žijí vypadají atd, na tom určitě nic není,každý je zvědavý, ale jestli ty fotky svých ex hypnotizuje každý týden, tak už je to trochu divné
![]()
No a co má být? Občas se taky kouknu, jestli exové žijí, jestli třeba maj děti, jak s kariérou. Nechci jim volat nebo psát, ale zajímá mě to, tak se prostě kouknu, co je na tom divného??? ![]()
Gina108 píše:
No a co má být? Občas se taky kouknu, jestli exové žijí, jestli třeba maj děti, jak s kariérou. Nechci jim volat nebo psát, ale zajímá mě to, tak se prostě kouknu, co je na tom divného???
Každá z nás je prostě jiná, taky koukám a mě samotné by vadilo kdyby todle dělal partner
To je to nejhorší, protože já jsem se mu dívala do historie PC, a nevím jak mu to mám vysvětlit.